Н У Х Т

Зустріч зі стейкхолдерами з обговорення освітньо-професійної програми «Маркетинг»

11 march 2021

Зустріч зі стейкхолдерами з обговорення освітньо-професійної програми «Маркетинг»

На кафедрі маркетингу відбувся круглий стіл зі стейкхолдерами з обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Маркетинг» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг». Зустріч відбулася в онлайн-режимі.

До учасників круглого столу звернулася гарантка освітньої програми, доцентка Лариса Капінус, яка повідомила, що у оприлюдненому на сайті НУХТ для публічного обговорення проєкті, були враховані попередні рекомендації роботодавців, випускників, викладачів і здобувачів освіти. Відбулася заміна окремих дисциплін, а також з’явилися нові освітні компоненти, які допомагають досягти програмних результатів навчання.

Члени робочої групи, доцентки Світлана Розумей, Наталія Скригун та Ольга Крайнюченко обговорили зі стейкхолдерами особливості освітньої програми, основні її цілі, освітні компоненти, які сприяють формуванню загальних і фахових компетентностей.

В обговоренні взяли участь фахівець з розширення ринків збуту «Фоззі» (ТОВ «Експансія») Галина Юденко, бренд-менеджер ПрАТ «Оболонь» Катерина Семененко, фахівець із діджитал-маркетингу компанії «VoiceSpin LTD» Андрій Сенько, бренд-менеджер кондитерської фабрики «Житомирські ласощі» Надія Філик і маркетолог ТОВ «Сахара» Лілія Коношенко. Стейкхолдери підтримали внесені в освітньо-професійну програму корективи.

За результатами зустрічі був узгоджений новий проєкт освітньо-професійної програми «Маркетинг» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг» як такий, що допомагає сформувати програмні результати навчання, які реально відображатимуть потреби ринку праці.

Published on: 17-03-2021
Read also:
Потужне наукове представництво на Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації»

23 травня 2023 року в університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації», організована кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів. Конференція з міжнародною участю працювала в змішаному форматі та об’єднала понад трьохсот учасників із різних регіонів України...

READ YOURSELF

Потужне наукове представництво на Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації» 29 may 2023

Аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з Республіки Ірак успішно захистив дисертаційне дослідження

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології м’ясних продуктів з використанням м’яса перепелів» аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Аль-Хашімі Хайдера Мохаммеда Тахера (науковий керівник – доктор технічних наук, професор Василь Пасічний). Членами вченої ради ...

READ YOURSELF

Аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з Республіки Ірак успішно захистив дисертаційне дослідження 26 july 2019

Благодійний збір студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

Студентська рада факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка організувала благодійний збір для 43-го окремого батальйону територіальної оборони ЗСУ. Для залучення більшої цікавості до збору було анонсовано вже традиційну кулінарну лотерею. Розіграш проходив на сторінці факультету у соціальній мережі Instagram @hrtb_official. Умовою розіграшу було зро...

READ YOURSELF

Благодійний збір студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 03 april 2025

Перша в університеті акредитація освітньо-наукової програми за третім рівнем освіти успішно завершена!

Наприкінці грудня 2021 року в нашому університеті розпочалися акредитаційні експертизи освітньо-наукових програм підготовки здобувачів освітнього ступеня «Доктор філософії». Першою у цьому процесі стала освітньо-наукова програма «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» (гарант – завідувач кафедри електропостачання і енергоменеджменту...

READ YOURSELF

Перша в університеті акредитація освітньо-наукової програми за третім рівнем освіти успішно завершена! 01 april 2022