Н У Х Т

Зустріч зі стейкхолдерами з обговорення освітньо-професійної програми «Маркетинг»

11 march 2021

Зустріч зі стейкхолдерами з обговорення освітньо-професійної програми «Маркетинг»

На кафедрі маркетингу відбувся круглий стіл зі стейкхолдерами з обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Маркетинг» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг». Зустріч відбулася в онлайн-режимі.

До учасників круглого столу звернулася гарантка освітньої програми, доцентка Лариса Капінус, яка повідомила, що у оприлюдненому на сайті НУХТ для публічного обговорення проєкті, були враховані попередні рекомендації роботодавців, випускників, викладачів і здобувачів освіти. Відбулася заміна окремих дисциплін, а також з’явилися нові освітні компоненти, які допомагають досягти програмних результатів навчання.

Члени робочої групи, доцентки Світлана Розумей, Наталія Скригун та Ольга Крайнюченко обговорили зі стейкхолдерами особливості освітньої програми, основні її цілі, освітні компоненти, які сприяють формуванню загальних і фахових компетентностей.

В обговоренні взяли участь фахівець з розширення ринків збуту «Фоззі» (ТОВ «Експансія») Галина Юденко, бренд-менеджер ПрАТ «Оболонь» Катерина Семененко, фахівець із діджитал-маркетингу компанії «VoiceSpin LTD» Андрій Сенько, бренд-менеджер кондитерської фабрики «Житомирські ласощі» Надія Філик і маркетолог ТОВ «Сахара» Лілія Коношенко. Стейкхолдери підтримали внесені в освітньо-професійну програму корективи.

За результатами зустрічі був узгоджений новий проєкт освітньо-професійної програми «Маркетинг» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг» як такий, що допомагає сформувати програмні результати навчання, які реально відображатимуть потреби ринку праці.

Published on: 17-03-2021
Read also:
Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – на масштабній гастрономічній події PRO TISTO FORUM 2025

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи стали учасниками масштабної гастрономічний події в Україні для всіх, хто працює з тістом – PRO TISTO FORUM 2025, яка відбулася у КВЦ «Парковий». Колектив кафедри завітав на PRO TISTO 2025 на запрошення ідеолога проєкту – шеф-кухаря та піцайоло з 18-річним досвідом Віталія Колошиця. Серед спікерів – пі...

READ YOURSELF

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – на масштабній гастрономічній події PRO TISTO FORUM 2025 23 september 2025

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося чотири засідання із захистів дипломних проектів і дипломних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» та одне засідання із захистів дипломних проектів бакалаврів заочної форми навчання за спеціальністю «Харчові технології». Екзаме...

READ YOURSELF

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів 21 june 2019

Кольорові інгредієнти у косметиці: практичні кейси хімтехнологам від стейкхолдерки

Нещодавно на запрошення гарантки бакалаврської освітньої програми «Хімічна технологія» («Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок»), к.т.н., доцентки Олени Подобій до студентів спеціальності 161 (G1) «Хімічні технології та інженерія» з гостьовою онлайн-лекцією «Практичне застосування кольорових інгредієнтів в косметиці» завітала...

READ YOURSELF

Кольорові інгредієнти у косметиці: практичні кейси хімтехнологам від стейкхолдерки 21 november 2025