Н У Х Т

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

21 june 2019

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

21 червня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося урочисте вручення дипломів випускникам-бакалаврам 2019 року. 

По сімейному тепла й затишна атмосфера панувала у актовій залі університету, де зібралися 195 цьогорічних випускників спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм», їх батьки й друзі, а також адміністрація, викладачі й співробітники факультету та студенти молодших курсів.

Кожне таке свято на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – подія, до якої старанно й ретельно готуються, аби зробити його незабутнім спомином й подарувати своїм вихованцям гарний настрій, дати останні життєві настанови, разом пригадати роки, сповнені найрізноманітніших подій, відкриттів, здобутків. Не виняток і випускний-2019.

По-батьківськи щиро вітав випускників із завершенням бакалаврату декан факультету Віктор Доценко. Багато теплих слів прозвучали на адресу новоспечених бакалаврів від заступника завідувача кафедри туристичного та готельного бізнесу Олени Розметової, заступника завідувача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віри Зуйко, заступника декана по роботі зі студентами Олени Тищенко.

Не порушуючи традицію подяками були відзначені кращі з кращих – за відмінне навчання й високі досягнення у навчанні, активну участь у житті факультету й розвиток студентського самоврядування.  

Від випускників зі шанобливими словами подяки до своїх викладачів, наставників, батьків і друзів звернулися: випускниця спеціальності «Готельно-ресторанна справа», голова культурно-масового сектору студентської ради факультету та учасниця танцювального колективу Катерина Бударіна, випускниця спеціальності «Харчові технології», капітан жіночої збірної факультету та університету з волейболу Дарина Юрченко та випускниця спеціальності «Туризм», голова інформаційного сектору студради факультету Вікторія Білан.

Церемонія не була б такою святковою без виступів митців факультету, які щедро ділилися своїми талантами й додавали гарного настрою й драйву. Окрасою випускного стали танцювальний колектив «HRTB family», сольний виступ переможця загальноуніверситетського конкурсу «Dance NUFT Fest» Вадима Агеєва, першокурсниці Марії Семененко, лауреаток університетського Фестивалю-конкурсу української пісні, чарівної Вікторії Новікової і випускниці Надії Ніколенко.

Зворушливе, насичене непідробними емоціями свято промайнуло, завершившись традиційним виконанням гімну факультету. І ось – останні спільні фото біля святкової факультетської фотозони, біля стели й на сходах головного корпусу університету. Злітають раз у раз догори бонети, лунає горде: «Ми – бакалаври!», на очах скипають сльози одночасно з радісними посмішками, що квітнуть на обличчях. Хтось із випускників-бакалаврів уже завтра помандрує самостійним професійним життям, а хтось прийде здавати документи на рідний факультет на вступ до магістратури, та незалежно від вибору свого подальшого життя, вони – завжди бажані й очікувані гості у Альма матер.

Вітаємо, бакалаври факультету ГРТБ! Нехай доля буде щедрою до вас на успіхи й втілення омріяного!

 

Published on: 21-06-2019
Read also:
Наукова школа теплоенергетиків поповнилася ще одним доктором філософії

У разовій спеціалізованій вченій раді відбувся успішний захист дисертаційного дослідження «Розроблення енергоефективних методів переведення котельних установок на спалювання газового вугілля та біомаси» Євгеном Мірошниченком на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 14 «Електрична інженерія» за спеціальністю 144 «Теплоенергетика». Науков...

READ YOURSELF

Наукова школа теплоенергетиків поповнилася ще одним доктором філософії 05 june 2024

Кафедра технології м'яса і м'ясних продуктів ініціювала підготовку магістрів за абсолютно новим напрямком!

Враховуючу зацікавленість і запити роботодавців, відповідно до оновленої стратегії розвитку Київської області на період 2021-2027 року, яка передбачає здійснення комплексної системи заходів, в яких гармонійно поєднуватимуться високотехнологічна промисловість, екологічне сільське господарство та безпечне довкілля, кафедра технології м'яса і м'ясних ...

READ YOURSELF

Кафедра технології м'яса і м'ясних продуктів ініціювала підготовку магістрів за абсолютно новим напрямком! 31 january 2025

Кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів спеціальності  «Готельно-ресторанна справа»

У рамках навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» за ініціативи старости групи, відмінника навчання й активіста Ігоря Радька відбувся кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів академічної групи ГС-1-4М спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи учасник...

READ YOURSELF

Кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 24 may 2019