Н У Х Т

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

21 june 2019

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

21 червня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося урочисте вручення дипломів випускникам-бакалаврам 2019 року. 

По сімейному тепла й затишна атмосфера панувала у актовій залі університету, де зібралися 195 цьогорічних випускників спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм», їх батьки й друзі, а також адміністрація, викладачі й співробітники факультету та студенти молодших курсів.

Кожне таке свято на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – подія, до якої старанно й ретельно готуються, аби зробити його незабутнім спомином й подарувати своїм вихованцям гарний настрій, дати останні життєві настанови, разом пригадати роки, сповнені найрізноманітніших подій, відкриттів, здобутків. Не виняток і випускний-2019.

По-батьківськи щиро вітав випускників із завершенням бакалаврату декан факультету Віктор Доценко. Багато теплих слів прозвучали на адресу новоспечених бакалаврів від заступника завідувача кафедри туристичного та готельного бізнесу Олени Розметової, заступника завідувача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віри Зуйко, заступника декана по роботі зі студентами Олени Тищенко.

Не порушуючи традицію подяками були відзначені кращі з кращих – за відмінне навчання й високі досягнення у навчанні, активну участь у житті факультету й розвиток студентського самоврядування.  

Від випускників зі шанобливими словами подяки до своїх викладачів, наставників, батьків і друзів звернулися: випускниця спеціальності «Готельно-ресторанна справа», голова культурно-масового сектору студентської ради факультету та учасниця танцювального колективу Катерина Бударіна, випускниця спеціальності «Харчові технології», капітан жіночої збірної факультету та університету з волейболу Дарина Юрченко та випускниця спеціальності «Туризм», голова інформаційного сектору студради факультету Вікторія Білан.

Церемонія не була б такою святковою без виступів митців факультету, які щедро ділилися своїми талантами й додавали гарного настрою й драйву. Окрасою випускного стали танцювальний колектив «HRTB family», сольний виступ переможця загальноуніверситетського конкурсу «Dance NUFT Fest» Вадима Агеєва, першокурсниці Марії Семененко, лауреаток університетського Фестивалю-конкурсу української пісні, чарівної Вікторії Новікової і випускниці Надії Ніколенко.

Зворушливе, насичене непідробними емоціями свято промайнуло, завершившись традиційним виконанням гімну факультету. І ось – останні спільні фото біля святкової факультетської фотозони, біля стели й на сходах головного корпусу університету. Злітають раз у раз догори бонети, лунає горде: «Ми – бакалаври!», на очах скипають сльози одночасно з радісними посмішками, що квітнуть на обличчях. Хтось із випускників-бакалаврів уже завтра помандрує самостійним професійним життям, а хтось прийде здавати документи на рідний факультет на вступ до магістратури, та незалежно від вибору свого подальшого життя, вони – завжди бажані й очікувані гості у Альма матер.

Вітаємо, бакалаври факультету ГРТБ! Нехай доля буде щедрою до вас на успіхи й втілення омріяного!

 

Published on: 21-06-2019
Read also:
Наша науковця на захисті дисертації китайської здобувачки

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова долучилася до обговорення дисертаційної роботи здобувачки Сумського національного аграрного університету Луо Веньцзюань на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». Дисертація «Розробка технології печива із додаванням ...

READ YOURSELF

Наша науковця на захисті дисертації китайської здобувачки 27 february 2023

Захист комплексної магістерської роботи вперше відбувся на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вперше на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист комплексної магістерської роботи «Наукове обґрунтування та розробка технологій аюрведичних харчових продуктів і косметичних засобів з використанням прянощів та їх олійних екстрактів». До роботи були залучені студенти, які здобувають освітній ступінь «магістр» за спеці...

READ YOURSELF

Захист комплексної магістерської роботи вперше відбувся на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 february 2019

Насичене засідання вченої ради університету

27 лютого відбулося планове засідання вченої ради університету. За традицією голова ради, ректор Анатолій Українець розпочав його з урочистостей. Оплесками привітали членів ради, що відзначили дні народження між засіданнями, а також завідувачку відділу аспірантури і докторантури Наталію Касаткіну, якій була вручена Почесна грамота, і доцента кафедр...

READ YOURSELF

Насичене засідання вченої ради університету 27 february 2020