Н У Х Т

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

21 june 2019

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

21 червня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося урочисте вручення дипломів випускникам-бакалаврам 2019 року. 

По сімейному тепла й затишна атмосфера панувала у актовій залі університету, де зібралися 195 цьогорічних випускників спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм», їх батьки й друзі, а також адміністрація, викладачі й співробітники факультету та студенти молодших курсів.

Кожне таке свято на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – подія, до якої старанно й ретельно готуються, аби зробити його незабутнім спомином й подарувати своїм вихованцям гарний настрій, дати останні життєві настанови, разом пригадати роки, сповнені найрізноманітніших подій, відкриттів, здобутків. Не виняток і випускний-2019.

По-батьківськи щиро вітав випускників із завершенням бакалаврату декан факультету Віктор Доценко. Багато теплих слів прозвучали на адресу новоспечених бакалаврів від заступника завідувача кафедри туристичного та готельного бізнесу Олени Розметової, заступника завідувача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віри Зуйко, заступника декана по роботі зі студентами Олени Тищенко.

Не порушуючи традицію подяками були відзначені кращі з кращих – за відмінне навчання й високі досягнення у навчанні, активну участь у житті факультету й розвиток студентського самоврядування.  

Від випускників зі шанобливими словами подяки до своїх викладачів, наставників, батьків і друзів звернулися: випускниця спеціальності «Готельно-ресторанна справа», голова культурно-масового сектору студентської ради факультету та учасниця танцювального колективу Катерина Бударіна, випускниця спеціальності «Харчові технології», капітан жіночої збірної факультету та університету з волейболу Дарина Юрченко та випускниця спеціальності «Туризм», голова інформаційного сектору студради факультету Вікторія Білан.

Церемонія не була б такою святковою без виступів митців факультету, які щедро ділилися своїми талантами й додавали гарного настрою й драйву. Окрасою випускного стали танцювальний колектив «HRTB family», сольний виступ переможця загальноуніверситетського конкурсу «Dance NUFT Fest» Вадима Агеєва, першокурсниці Марії Семененко, лауреаток університетського Фестивалю-конкурсу української пісні, чарівної Вікторії Новікової і випускниці Надії Ніколенко.

Зворушливе, насичене непідробними емоціями свято промайнуло, завершившись традиційним виконанням гімну факультету. І ось – останні спільні фото біля святкової факультетської фотозони, біля стели й на сходах головного корпусу університету. Злітають раз у раз догори бонети, лунає горде: «Ми – бакалаври!», на очах скипають сльози одночасно з радісними посмішками, що квітнуть на обличчях. Хтось із випускників-бакалаврів уже завтра помандрує самостійним професійним життям, а хтось прийде здавати документи на рідний факультет на вступ до магістратури, та незалежно від вибору свого подальшого життя, вони – завжди бажані й очікувані гості у Альма матер.

Вітаємо, бакалаври факультету ГРТБ! Нехай доля буде щедрою до вас на успіхи й втілення омріяного!

 

Published on: 21-06-2019
Read also:
Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

29 грудня 2021 року відбулися захисти аспіранток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Роботу разових спеціалізованих вчених рад ДФ 26.058.013 і ДФ 26.058.014 очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. На засіданні разової спеціалізованої ради ДФ 26.058.014 аспірантка Людмил...

READ YOURSELF

Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 december 2021

Продовжують апробувати результати наукових досліджень молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології

Щоб реалізувати себе у професійній сфері та досягнути бажаного успіху, необхідно сумлінно та наполегливо працювати, вчитися поєднувати дозвілля і працю, навчання та наукову роботу. А, як відомо, результати наукової діяльності необхідно оприлюднювати, адже саме апробація стимулює студента на переосмислення своїх наукових досліджень і більш глибоке ї...

READ YOURSELF

Продовжують апробувати результати наукових досліджень молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології 28 january 2019

Ключові питання виробництва органічних продуктів у європейських країнах висвітлив французький підприємець нашим магістрам

За сприяння завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимира Ковбаси відбулася гостьова лекція французького підприємця, директора ТОВ «Біо-Фарм Агротрейд ЛТД» Клода Ексбраята для здобувачів, що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів». Компанія була заснована в 2015 році за підтри...

READ YOURSELF

Ключові питання виробництва органічних продуктів у європейських країнах висвітлив французький підприємець нашим магістрам 12 march 2020

Команда кафедри мехатроніки та пакувальної техніки бере участь у YOUNG INNOVATION HACKATHON

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки делегувала асистентку Катерину Грінінг до участі в YOUNG INNOVATION HACKATHON, що проходить на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Конкурс стартапів, який підтримає молодих українських вчених і винахідників, організувала Європейська мережа підприємств України, за підтримки МОН...

READ YOURSELF

Команда кафедри мехатроніки та пакувальної техніки бере участь у YOUNG INNOVATION HACKATHON 21 april 2023