Н У Х Т

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

21 june 2019

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

21 червня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося урочисте вручення дипломів випускникам-бакалаврам 2019 року. 

По сімейному тепла й затишна атмосфера панувала у актовій залі університету, де зібралися 195 цьогорічних випускників спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм», їх батьки й друзі, а також адміністрація, викладачі й співробітники факультету та студенти молодших курсів.

Кожне таке свято на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – подія, до якої старанно й ретельно готуються, аби зробити його незабутнім спомином й подарувати своїм вихованцям гарний настрій, дати останні життєві настанови, разом пригадати роки, сповнені найрізноманітніших подій, відкриттів, здобутків. Не виняток і випускний-2019.

По-батьківськи щиро вітав випускників із завершенням бакалаврату декан факультету Віктор Доценко. Багато теплих слів прозвучали на адресу новоспечених бакалаврів від заступника завідувача кафедри туристичного та готельного бізнесу Олени Розметової, заступника завідувача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віри Зуйко, заступника декана по роботі зі студентами Олени Тищенко.

Не порушуючи традицію подяками були відзначені кращі з кращих – за відмінне навчання й високі досягнення у навчанні, активну участь у житті факультету й розвиток студентського самоврядування.  

Від випускників зі шанобливими словами подяки до своїх викладачів, наставників, батьків і друзів звернулися: випускниця спеціальності «Готельно-ресторанна справа», голова культурно-масового сектору студентської ради факультету та учасниця танцювального колективу Катерина Бударіна, випускниця спеціальності «Харчові технології», капітан жіночої збірної факультету та університету з волейболу Дарина Юрченко та випускниця спеціальності «Туризм», голова інформаційного сектору студради факультету Вікторія Білан.

Церемонія не була б такою святковою без виступів митців факультету, які щедро ділилися своїми талантами й додавали гарного настрою й драйву. Окрасою випускного стали танцювальний колектив «HRTB family», сольний виступ переможця загальноуніверситетського конкурсу «Dance NUFT Fest» Вадима Агеєва, першокурсниці Марії Семененко, лауреаток університетського Фестивалю-конкурсу української пісні, чарівної Вікторії Новікової і випускниці Надії Ніколенко.

Зворушливе, насичене непідробними емоціями свято промайнуло, завершившись традиційним виконанням гімну факультету. І ось – останні спільні фото біля святкової факультетської фотозони, біля стели й на сходах головного корпусу університету. Злітають раз у раз догори бонети, лунає горде: «Ми – бакалаври!», на очах скипають сльози одночасно з радісними посмішками, що квітнуть на обличчях. Хтось із випускників-бакалаврів уже завтра помандрує самостійним професійним життям, а хтось прийде здавати документи на рідний факультет на вступ до магістратури, та незалежно від вибору свого подальшого життя, вони – завжди бажані й очікувані гості у Альма матер.

Вітаємо, бакалаври факультету ГРТБ! Нехай доля буде щедрою до вас на успіхи й втілення омріяного!

 

Published on: 21-06-2019
Read also:
Про тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів – наукова зустріч після вимушеної перерви

20 вересня в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів», яка зібрала провідних учених, фахівців-виробничників, здобувачів вищої освіти і всіх, хто цікавиться розвитком харчової науки, техніки та технології. Незмінний модератор конфере...

READ YOURSELF

Про тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів – наукова зустріч після вимушеної перерви 20 september 2023

Успішний захист дисертаційної роботи аспіранткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ганна Вовк успішно захистила дисертаційну роботу «Удосконалення технології пресового вилучення гарбузової олії за допомогою ферментних препаратів», представлену на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». Робота, пр...

READ YOURSELF

Успішний захист дисертаційної роботи аспіранткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 11 december 2023

НУХТ – у світовому рейтингу представленості у веб-просторі

Дослідницька група Cybermetrics Lab (Іспанія) оприлюднила 21-ий Ranking Web of Universities (рейтинг університетів світу за рівнем їхньої присутності в мережі Інтернет), укладений із урахуванням систематизованих даних, отриманих розробниками в липні 2024 року. При ранжуванні експертами оцінюються змістова та інформаційна складові сайту певного зак...

READ YOURSELF

НУХТ – у світовому рейтингу представленості у веб-просторі 30 july 2024

На десять позицій вгору: репозитарій Науково-технічної бібліотеки НУХТ досягає нових висот у світовому рейтингу

За підсумками чергового рейтингу репозитаріїв – Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar – інституційний репозитарій нашого університету (eNUFTIR) посів 122-те місце (у січні 2019-го – 132-е) у світі серед 2664 учасників і 7 місце серед репозитаріїв України. У Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проекту ROAR за п...

READ YOURSELF

На десять позицій вгору: репозитарій Науково-технічної бібліотеки НУХТ досягає нових висот у світовому рейтингу 08 august 2019