Н У Х Т

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

19 april 2019

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

17 квітня студенти групи ХЧ 4-1 денної форми навчання напряму підготовки 181 «Харчові технології» отримали змогу приготувати морозиво під керівництвом викладача Ірини Корецької. Виробництво продукту відбувалося у рамках лабораторного заняття з дисципліни «Технології міні-виробництва харчових продуктів у закладах ресторанного господарства».

Протягом заняття студенти мали можливість побачити обладнання для виробництва морозива, розібратися з принципами його роботи, а також опанувати технологію виробництва ванільного пломбіру. Наприкінці заняття група продегустувала власноруч виготовлені смаколики.

Кафедра технології ресторанної та аюрведичної продукції щиро дякує кафедрі технології молока та молочних продуктів за надану можливість і технічну допомогу у виконанні роботи!

Published on: 19-04-2019
Read also:
Що таке емоційний інтелект дізналися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

13 березня студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції отримали унікальну можливість відвідати бізнес-тренінг «Від соціального інтелекту до емоційної сили. Емоційний інтелект як ключ до успіху», який провела HR-менеджер компанії «Штайнер-Україна» Ірина Соболевська. «Штайнер-Україна» – інжинірингова компанія, що представляє інтер...

READ YOURSELF

Що таке емоційний інтелект дізналися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 march 2019

Літо з користю

Магістрантка освітньої програми «Фармацевтична біотехнологія» Валентина Жданюк і здобувачка освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» Дар'я Благодир навчаються у Summer School, що працює в університеті Жешува (Польща). На початку стажування здобувачки прослухали лекцію щодо екологічних, економічних і соціальних...

READ YOURSELF

Літо з користю 22 july 2022

Аспіранти спеціальності «Харчові технології» діляться науковими знаннями і досвідом науково-виробничої діяльності за фахом

Педагогічна практика є обов’язковою компонентою освітньої складової підготовки здобувачів третього, освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії». Її основне покликання – закріпити навики практичної діяльності здобувачів щодо здійснення навчально-виховного процесу у вищій школі. Для кожного аспіранта проведення занять зі здобувачами за програмою пе...

READ YOURSELF

Аспіранти спеціальності «Харчові технології» діляться науковими знаннями і досвідом науково-виробничої діяльності за фахом 05 march 2025

Традиційні наукові конференції відбулися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

15-16 листопада в нашому університеті відбулися вже традиційні Міжнародні науково-практичні конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» та «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», організатором яких є кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з галузевими асоціаціями «Укрхлібпром», «У...

READ YOURSELF

Традиційні наукові конференції відбулися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 november 2022