Н У Х Т

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

19 april 2019

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

17 квітня студенти групи ХЧ 4-1 денної форми навчання напряму підготовки 181 «Харчові технології» отримали змогу приготувати морозиво під керівництвом викладача Ірини Корецької. Виробництво продукту відбувалося у рамках лабораторного заняття з дисципліни «Технології міні-виробництва харчових продуктів у закладах ресторанного господарства».

Протягом заняття студенти мали можливість побачити обладнання для виробництва морозива, розібратися з принципами його роботи, а також опанувати технологію виробництва ванільного пломбіру. Наприкінці заняття група продегустувала власноруч виготовлені смаколики.

Кафедра технології ресторанної та аюрведичної продукції щиро дякує кафедрі технології молока та молочних продуктів за надану можливість і технічну допомогу у виконанні роботи!

Published on: 19-04-2019
Read also:
Колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого на «Наукових пікніках»

В останні вихідні вересня колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ узяв участь у «Наукових пікніках». Викладачі та активні студенти кафедр теплоенергетики та холодильної техніки і машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв гідно представили наш заклад вищої освіти та надзвичайно зацікавили...

READ YOURSELF

Колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого на «Наукових пікніках» 01 october 2019

Дівчата STEM НУХТ

На честь Міжнародного дня дівчат CSR Ukraine, експертна організація Центр «Розвиток КСВ» та її ініціатива #ДівчатаSTEM спільно з UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення організувала Всеукраїнський захід «Національний день дівчат у технологіях 2021». Цього дня технологічні компанії та підприємства з усіх регіонів України фізично та віртуально ві...

READ YOURSELF

Дівчата STEM НУХТ 22 october 2021

Науковці університету у числі найбільш активних винахідників

Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» оприлюднило основні результати діяльності у сфері промислової власності, а також показники винахідницької активності національних заявників за 2021 рік. І хоча, як зазначають упорядники звіту, кількість реєстрацій винаходів і корисних моделей на ім’я національних заявників змен...

READ YOURSELF

Науковці університету у числі найбільш активних винахідників 06 may 2022