Н У Х Т

Вітаємо переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Харчові технології»!

01 june 2022

Вітаємо переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Харчові технології»!

Відповідно до наказу ректора №190 від 14 грудня 2021 р. в університеті відбувся I тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Харчові технології».

До складу конкурсної комісії увійшли: завідувач кафедри технології хлібопекарських i кондитерських виробів Володимир Ковбаса (голова комісії), в.о. завідувача кафедри технології цукру i підготовки води Наталія Гусятинська, завідувач кафедри технології консервування Олександр Бессараб, завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко, завідувачка кафедри технології молока i молочних продуктів Галина Полiщук, доцентка кафедри технології молока i молочних продуктів Тетяна Осьмак, завідувач кафедри технології м'яса i м'ясних продуктів Василь Пасічний, завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння i виноробства Анатолій Куц, доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Світлана Усатюк, завідувачка кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сiмахiна, доцентка кафедри технології зберігання i переробки зерна Тамара Корж, доцентка кафедри технології хлібопекарських i кондитерських виробів Олена Кохан, завідувачка кафедри технології ресторанної i аюрведичної продукції Олександра Нємiрiч.

На основі отриманих рецензій провідних учених НУХТ, а також, враховуючи наявність наукових публікацій і практичну направленість наукових результатів, галузева конкурсна комісія визначила переможців I туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Харчові технології»:

І місце вибороли здобувачі освіти четвертого курсу бакалаврату Навчально-наукового інституту харчових технологій Артур Махмудов з роботою «Milkdessert» (Наукове обґрунтування способу виробництва кисломолочного десерту з рослинними наповнювачами, керівниця – доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Ульяна Кузьмик) і Юлія Бірюк з роботою «М’ясні напівфабрикати» (Технологія фортифікованих посічених напівфабрикатів із використанням вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки, керівниця – доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок).

ІІ місце розділили здобувач освіти бакалаврського рівня Навчально-наукового інституту харчових технологій Роман Махинько з роботою «Лабораторія тіста» (Удосконалення лабораторних методик хлібопекарського виробництва, керівник – професор кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Валерій Махинько) та здобувачі освіти магістерського рівня Навчально-наукового інституту харчових технологій Олександр Межубовський з роботою «Радіопротектори» (Обґрунтування складу та отримання дієтичної добавки з радіозахисними властивостями на основі рослинної сировини, керівниця – завідувачка кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна) і Ліліана Михальська з роботою «Печиво з чіа» (Застосування насіння чіа для покращення нутрієнтного складу здобного печива, керівниця – професорка кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Вікторія Дорохович).         

ІІІ місце – здобувачка освіти магістерського рівня факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Тетяна Губар з роботою «Злакова композиція» (Дослідження технологічних процесів виробництва безглютенових хлібців на основі композиції нетрадиційних злаків, керівниця – професорка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Фролова).

Вітаємо переможців! Бажаємо всім учасникам конкурсу подальших успіхів і перемог! Сподіваємося, що наші талановиті молоді науковці будуть мати змогу підтвердити свій високий науковий рівень у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. 

Published on: 01-06-2022
Read also:
Онлайн-зустріч із генеральним директором Асоціації «Страховий бізнес»

8 квітня 2020 року за ініціативи кафедри туристичного і готельного бізнесу відбулася онлайн-зустріч із генеральним директором Асоціації «Страховий бізнес», головою Комісії зі страхування в Українському товаристві фінансових аналітиків Вячеславом Черняховським. Вячеслав Черняховський має досвід понад 27 років професійної діяльності на страховому ри...

READ YOURSELF

Онлайн-зустріч із генеральним директором Асоціації «Страховий бізнес» 09 april 2020

Наша науковця на захисті дисертації китайської здобувачки

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова долучилася до обговорення дисертаційної роботи здобувачки Сумського національного аграрного університету Луо Веньцзюань на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». Дисертація «Розробка технології печива із додаванням ...

READ YOURSELF

Наша науковця на захисті дисертації китайської здобувачки 27 february 2023

Хімічні методи аналізу харчових добавок і косметичних засобів опанували хіміки-технологи ІІІ курсу

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів розпочався захист курсових робіт із дисципліни «Хімічні методи аналізу харчових добавок і косметичних засобів» студентами хіміками-технологами ІІІ курсу. Цього року 40 студентів у науково-дослідних лабораторіях кафедри провели власні дослідження, направлені на...

READ YOURSELF

Хімічні методи аналізу харчових добавок і косметичних засобів опанували хіміки-технологи ІІІ курсу 24 may 2019

Виїзні практичні заняття в умовах кращих готельних підприємств для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студенти 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» протягом двох днів разом із викладачами кафедри готельно-ресторанної справи, доцентами Оксаною Арпуль, Максимом Полумбриком та асистентом Анастасією Спільчук мали можливість ознайомитись із особливостями сервісу та організацією внутрішньої структури функціонування готелю «VitaPark Бори...

READ YOURSELF

Виїзні практичні заняття в умовах кращих готельних підприємств для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 29 march 2019