Н У Х Т

Вітаємо переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Харчові технології»!

01 june 2022

Вітаємо переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Харчові технології»!

Відповідно до наказу ректора №190 від 14 грудня 2021 р. в університеті відбувся I тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Харчові технології».

До складу конкурсної комісії увійшли: завідувач кафедри технології хлібопекарських i кондитерських виробів Володимир Ковбаса (голова комісії), в.о. завідувача кафедри технології цукру i підготовки води Наталія Гусятинська, завідувач кафедри технології консервування Олександр Бессараб, завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко, завідувачка кафедри технології молока i молочних продуктів Галина Полiщук, доцентка кафедри технології молока i молочних продуктів Тетяна Осьмак, завідувач кафедри технології м'яса i м'ясних продуктів Василь Пасічний, завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння i виноробства Анатолій Куц, доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Світлана Усатюк, завідувачка кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сiмахiна, доцентка кафедри технології зберігання i переробки зерна Тамара Корж, доцентка кафедри технології хлібопекарських i кондитерських виробів Олена Кохан, завідувачка кафедри технології ресторанної i аюрведичної продукції Олександра Нємiрiч.

На основі отриманих рецензій провідних учених НУХТ, а також, враховуючи наявність наукових публікацій і практичну направленість наукових результатів, галузева конкурсна комісія визначила переможців I туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Харчові технології»:

І місце вибороли здобувачі освіти четвертого курсу бакалаврату Навчально-наукового інституту харчових технологій Артур Махмудов з роботою «Milkdessert» (Наукове обґрунтування способу виробництва кисломолочного десерту з рослинними наповнювачами, керівниця – доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Ульяна Кузьмик) і Юлія Бірюк з роботою «М’ясні напівфабрикати» (Технологія фортифікованих посічених напівфабрикатів із використанням вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки, керівниця – доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок).

ІІ місце розділили здобувач освіти бакалаврського рівня Навчально-наукового інституту харчових технологій Роман Махинько з роботою «Лабораторія тіста» (Удосконалення лабораторних методик хлібопекарського виробництва, керівник – професор кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Валерій Махинько) та здобувачі освіти магістерського рівня Навчально-наукового інституту харчових технологій Олександр Межубовський з роботою «Радіопротектори» (Обґрунтування складу та отримання дієтичної добавки з радіозахисними властивостями на основі рослинної сировини, керівниця – завідувачка кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна) і Ліліана Михальська з роботою «Печиво з чіа» (Застосування насіння чіа для покращення нутрієнтного складу здобного печива, керівниця – професорка кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Вікторія Дорохович).         

ІІІ місце – здобувачка освіти магістерського рівня факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Тетяна Губар з роботою «Злакова композиція» (Дослідження технологічних процесів виробництва безглютенових хлібців на основі композиції нетрадиційних злаків, керівниця – професорка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Фролова).

Вітаємо переможців! Бажаємо всім учасникам конкурсу подальших успіхів і перемог! Сподіваємося, що наші талановиті молоді науковці будуть мати змогу підтвердити свій високий науковий рівень у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. 

Published on: 01-06-2022
Read also:
Першокурсники у світі «CAMOZZI»

Здобувачі групи ОХ-1-5, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв», разом із кураторкою, старшою викладачкою кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Оленою Бабановою на запрошення к.т.н. Сергія Володіна відвідали Науково-навчальний центр компанії «CAMOZZI» – визнаного л...

READ YOURSELF

Першокурсники у світі «CAMOZZI» 14 february 2025

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з фінською фірмою «Лейпурін» провела Міжнародну науково-практичну конференцію

3 березня в університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Використання заквасок у технології хлібобулочних виробів», присвячена 135-річчю заснування НУХТ. Організаторами наукового заходу виступили кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, компанія «Лейпурін» та німецька фірма «BÖCKER». Конференція зібрала предст...

READ YOURSELF

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з фінською фірмою «Лейпурін» провела Міжнародну науково-практичну конференцію 03 april 2019

Нова переможниця конкурсу ЕРАЗМУС+

Днями відбулося чергове засідання комісії НУХТ, яка обрала номінантку на індивідуальну академічну кредитну мобільність за програмою ЕРАЗМУС+. Згідно з наказом до складу комісії увійшли: ректор Олександр Шевченко (голова комісії), директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачка кафедри іноземних м...

READ YOURSELF

Нова переможниця конкурсу ЕРАЗМУС+ 03 june 2021

Стартуємо: новий навчальний рік розпочався з конференції трудового колективу університету

31 серпня у актовій залу університету з дотриманням усіх протиепідемічних заходів відбулася конференція трудового колективу університету. Конференцію зібрали замість традиційних зборів трудового колективу, що завжди відбувалися  в останні дні серпня, через карантинні обмеження, що не дозволяють зібрання, де не можна забезпечити площу 5 кв. м на одн...

READ YOURSELF

Стартуємо: новий навчальний рік розпочався з конференції трудового колективу університету 31 august 2020