Н У Х Т

ВІтання ректора Олександра Шевченка з Днем студента

17 november 2023

ВІтання ректора Олександра Шевченка з Днем студента

вітання

Published on: 17-11-2023
Read also:
Майбутні доктори філософії демонструють майстерність у викладанні

Здобувач освітньо-науковогого ступеня «доктор філософії» на кафедрі експертизи харчових продуктів Євген Ковнір успішно демонструє свій досвід і навички під час педагогічної практики, зокрема при викладанні дисципліни «Основи методології Lean Six Sigma» для здобувачів-магістрантів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчов...

READ YOURSELF

Майбутні доктори філософії демонструють майстерність у викладанні 24 april 2025

Високі позиції НУХТ у вітчизняних рейтингах

Портал Освіта.ua оприлюднив свій щорічний Консолідований рейтинг українських закладів вищої освіти. У 2022 році до рейтингу увійшли 250 закладів вищої освіти. Також Консолідований рейтинг містить 10 тематичних підрейтингів: «Найкращі класичні університети України», «Найкращі технічні виші», «Найкращі аграрні виші»,«Найкращі педагогічні виші»,  «На...

READ YOURSELF

Високі позиції НУХТ у вітчизняних рейтингах 03 august 2022

21 травня 2022 року – День відкритих дверей НУХТ!

Шановні абітурієнти-2022, учні, студенти коледжів, випускники бакалаврату! Національний університет харчових технологій запрошує Вас на День відкритих дверей, що відбудеться у суботу, 21 травня 2022 р. у форматі онлайн. Захід проводитиметься у форматі відеоконференцій за допомогою програми Zoom. Підключитися до конференції Zoom: https://zoom.us/...

READ YOURSELF

21 травня 2022 року – День відкритих дверей НУХТ! 13 may 2022

Знайомство студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» із трендовими закладами рестораторів Зарічанських

30 листопада відбувся гостьовий лекторій для здобувачів 2 курсу освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» від менеджменту закладу ресторанного господарства при сімейному клубі для відпочинку на березі Дніпра «Яхта Київ» – управляючого Олексія Кіосева та адміністратора Дарини Креуш. Гостьові спікери познайомили здобувачів освіти з ...

READ YOURSELF

Знайомство студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» із трендовими закладами рестораторів Зарічанських 01 december 2021