Н У Х Т

Для здобувачів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» вийшов підручник англійською мовою

28 october 2021

Для здобувачів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» вийшов підручник англійською мовою

Для здобувачів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» підготовлені підручники «Міжнародні економічні відносини» українською та англійською мовами (автори – професорка Світлана Гуткевич, доцент Олег Шеремет, доцентка Марина Хмара).

В умовах глобалізації міжнародні економічні відносини формуються на основі змін структури міжнародної торгівлі, інтернаціоналізації економіки, обміну науково-технічними досягненнями, створення міжнародних фінансових центрів тощо. Це зумовлює зростання значення рівня підготовки фахівців з міжнародної економіки спеціальності «Міжнародні економічні відносини», для яких підготовлені ці підручники.

Підручник, виданий англійською мовою, буде корисним для здобувачів англомовного проєкту. 

Published on: 28-10-2021
Read also:
Мовний батл про академічну доброчесність для першокурсників менеджерів персоналу

12 жовтня 2023 року відбулася зустріч викладачок кафедри економіки праці та менеджменту, гарантки, професорки Олени Драган і кураторки, доцентки Ліани Мазник зі здобувачами-першокурсниками освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітнього ступеня «Бакалавр» щодо питань дотримання академічної доброчесності при здобутті освіти в НУХТ. ...

READ YOURSELF

Мовний батл про академічну доброчесність для першокурсників менеджерів персоналу 16 october 2023

Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ

У 2018 р. кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства спільно з відділом міжнародних зв’язків НУХТ налагодила контакти з Університетом Гайзенхама  (Німеччина, Гессен (Hochschule Geisenheim University) у рамках підготовки документів до участі у програмі Erasmus+. НУХТ заключив договір про співпрацю з цим університетом. Hochschule Geisenh...

READ YOURSELF

Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ 04 march 2020

Про екологічні проблеми, безпеку продуктів харчування та новітні технології дізналися наші студенти на лекції від виробничників

Студенти спеціальності «Технологія консервування, зберігання і переробки м’яса» зустрілися з представниками ТОВ «Пріоріті Інтернешенл», що спеціалізується на виробництві та дистрибуції харчових інгредієнтів для м’ясної промисловості (комбі-суміші, тваринні білки, емульгатори, загусники, натуральні барвники, продукти для копчення, ферменти, крохмалі...

READ YOURSELF

Про екологічні проблеми, безпеку продуктів харчування та новітні технології дізналися наші студенти на лекції від виробничників 04 july 2019

Кембриджська експертка розкрила таємниці реконструкції генома на лекції для здобувачів-біотехнологів

Днями здобувачі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр», освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» та викладачі кафедри біотехнології і мікробіології мали унікальну нагоду віртуально відвідати один із провідних світових наукових центрів і зануритися у світ передових генетичних технологій. Із над...

READ YOURSELF

Кембриджська експертка розкрила таємниці реконструкції генома на лекції для здобувачів-біотехнологів 13 may 2025