Н У Х Т

Учні втілюють плани Вчителя: вийшла монографія «Системи використання вторинних енергоматеріальних ресурсів підприємств АПК»

05 june 2023

Учні втілюють плани Вчителя: вийшла монографія «Системи використання вторинних енергоматеріальних ресурсів підприємств АПК»

Щойно з друку у видавничому домі «Кондор» вийшла монографія «Системи використання вторинних енергоматеріальних ресурсів підприємств АПК». Книжка була у планах видатного вченого, завідувача кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Анатолія Соколенка, який, на превеликий жаль, не встиг втілити ці плани.

Його учні і співавтори Олександр Шевченко, Костянтин Васильківський, Володимир Костюк, Ірина Максименко та Юлія Ступак ретельно опрацювали рукописи та останні публікації свого Вчителя.

У монографії представлені дослідження щодо оцінювання енергетичних потенціалів сировинних потоків підприємств АПК, методи підвищення енергоекономічної ефективності існуючих технологій, загальні підходи підвищення ефективності сучасних технологій подовження термінів зберігання сировини та продуктів харчування, оцінка можливості енергозбереження у механічних системах агропромислових підприємств.

Із монографією згодом можна буде ознайомитись у Науково-технічній бібліотеці нашого університету.

Published on: 05-06-2023
Read also:
Проректор університету відзначений державною нагородою

Указом Президента України від 28 червня 2021 року №274/2021 за значний особистий внесок у державне будівництво, зміцнення національної безпеки, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю проректор з навчально-виробничої діяльності та розвитку, проф...

READ YOURSELF

Проректор університету відзначений державною нагородою 01 july 2021

Науковці з Австрії прочитали лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У рамках візиту партнерів українсько-австрійського науково-дослідного проєкту «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії» із Австрійської республіки професор Роланд Людвіг та аспірантка Кванкао Карнпакді прочитали гостьову лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та космети...

READ YOURSELF

Науковці з Австрії прочитали лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 10 december 2021

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу

Не зважаючи на складні умови сьогодення, наукова спільнота кафедри готельно-ресторанної справи разом зі здобувачами вищої освіти впевнено продовжують тримати освітній фронт і підтримувати Збройні Сили України! Студенти другого і третього курсів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Анна Огієнко, Андрій Довгаюк, Вікторія Ковальчук, Катерин...

READ YOURSELF

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу 13 december 2022

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося чотири засідання із захистів дипломних проектів і дипломних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» та одне засідання із захистів дипломних проектів бакалаврів заочної форми навчання за спеціальністю «Харчові технології». Екзаме...

READ YOURSELF

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів 21 june 2019