Н У Х Т

Своїми новими здобутками поділилися наші науковці з колегами з Грузії

08 april 2020

Своїми новими здобутками поділилися наші науковці з колегами з Грузії

Вийшов збірник Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми і сучасні технології виробництва продуктів харчування», яка відбулась у Державному університеті Акакія Церителі (м. Кутаїсі, Грузія).

До збірника включені публікації викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професорів Віри Дробот, Віри Оболкіної та Юлії Камбулової, доцентів Олени Кохан і Анни Грищенко. Співавторами публікацій також виступили аспіранти та студенти.

Науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів вдячні своїм колегам із Державного університету Акакія Церителі за надану можливість взяти участь у конференції та сподіваються на подальшу плідну співпрацю.

Бажаємо авторам нових наукових здобутків!

Published on: 08-04-2020
Read also:
Надихаємо й надихаємося на нові здобутки і Перемогу

Наш університет є членом багатьох галузевих і професійних асоціацій, як вітчизняних, так і зарубіжних. Серед них і громадська організація «Клуб пакувальників України», що серед іншої своєї активної діяльності випускає фаховий журнал «Упаковка», третій номер якого побачив світ днями. Тематика номера – логістика, нові матеріали, етикетка, обладнання...

READ YOURSELF

Надихаємо й надихаємося на нові здобутки і Перемогу 15 june 2022

Завершилося стажування аспірантки кафедри технології молока і молочних продуктів у Республіці Польща

З 1 по 31 липня 2022 р. аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів Вікторія Сапіга, яка здобуває освітній ступінь «Доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології» (керівниця – професорка Галина Поліщук), пройшла наукове стажування в Університеті природничих наук в Любліні на запрошення члена комісії харчових наук Польсько...

READ YOURSELF

Завершилося стажування аспірантки кафедри технології молока і молочних продуктів у Республіці Польща 02 august 2022

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського і кондитерського виробництв»

Відбувся конкурс «Кращий технолог хлібопекарського і кондитерського виробництв», традиційно організований навесні кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Конкурс проводився серед здобувачів 4 курсу та 2 курсу зі скороченим терміном навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій, які навчаються за освітнім ступенем «...

READ YOURSELF

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського і кондитерського виробництв» 28 may 2021

Підписано меморандум про співпрацю з Коледжем Сент Лоуренс (Канада)

Колектив університету безупинно продовжує розвивати міжнародну співпрацю. Черговим кроком до розширення кола зарубіжних партнерів стало підписання меморандуму про співпрацю зі St. Lawrence College. Ініціаторами стали завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний і доцентка кафедри Оксана Топчій. St. Lawrence College (SLC)...

READ YOURSELF

Підписано меморандум про співпрацю з Коледжем Сент Лоуренс (Канада) 17 january 2024