Н У Х Т

Ресторатори діляться зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» власним досвідом

19 april 2019

Ресторатори діляться зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» власним досвідом

Цей тиждень на кафедрі готельно-ресторанної справи став тижнем зустрічей із рестораторами.

Лекцію для студентів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прочитав Рудольф Краєвський, засновник і бренд-шеф мережі закладів ресторанного господарства вегетаріанського спрямування «Vegano Hooligano Family», веган, лідер веган-спільноти і організатор фестивалю Kyiv Vegan Boom. Спілкувалися про особливості роботи спеціалізованих закладів харчування, вегетаріанство і веганство, екологічну відповідальність у ресторанному бізнесі, адже Рудольф є успішним еко-бізнесменом. За результатами веган-вікторини гість розіграв соєві макаронні вироби. Рудольф Краєвський відкритий до комунікації як у соціальних мережах, так і на території веганського простору Vegan Boom Store, де, як запевнив лектор студентів, його можна знайти і більш детально поспілкуватися про веган-ідею і особистий досвід у ресторанному бізнесі.

Студенти 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» мали можливість зустрітися з Михайлом Бабичем, власником улюбленого нашими студентами спеціалізованого закладу ресторанного господарства «Квіткова Мафія». Крім того, Михайло має досвід в організації роботи хостела, готелю для молоді, який він відкривав напередодні Євро2012, маючи тільки мрію та однодумців. Можна сказати, що студенти отримали покрокову інструкцію, як відкрити такий тип готельного господарства, як хостел, і дізналися всі нюанси цієї справи.

Номінанти VII Кулінарного конкурсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 17 квітня, під час урочистої церемонії нагородження, отримали приємні подарунки від бару «Квіткова Мафія». Кафедра готельно-ресторанної справи дякує Михайлу Бабичу за мотивуючу лекцію і підтримку майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи.

 

Published on: 19-04-2019
Read also:
Переможний дебют професорсько-викладацького складу НУХТ у районних змаганнях із волейболу

27 березня 2019 р. відділ у справах молоді та спорту Голосіївської районної державної адміністрації м. Києва проводив змагання з волейболу в рамках Спартакіади серед збірних команд професорсько-викладацького складу ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації, розташованих на території Голосіївського району м. Києва. Нашу збірну представляли викладачі кафедр біот...

READ YOURSELF

Переможний дебют професорсько-викладацького складу НУХТ у районних змаганнях із волейболу 28 march 2019

Гурток «BIOTECH» знову працює

Вік біотехнології ще тільки починається. Уже зараз біотехнологія має величезний потенціал, користуючись можливостями генетики, біології, біохімії, а також робототехніки, хімічних та інформаційних технологій, вивчаючи живі організми в пошуках нових способів для забезпечення людських потреб. Наприклад, це і генна та клітинна інженерія, біомедицина та...

READ YOURSELF

Гурток «BIOTECH» знову працює 19 october 2022

Свято наукової інженерної думки на кафедрі автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

28 серпня у разовій спеціалізованій вченій раді відбувся успішний захист дисертації «Автоматизована система моніторингу процесів виробництва спирту та біоетанолу на основі віртуальних інструментів контролю» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 15 «Автоматизація та приладобудування» за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-...

READ YOURSELF

Свято наукової інженерної думки на кафедрі автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка 28 august 2025

Навички першої домедичної допомоги опанували наші викладачі в рамках інтенсиву для працівників HoReCa та закладів освіти

12-13 лютого 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і Володимир Польовик на запрошення ГО «Ресторанна гільдія» взяли участь у дводенному інтенсиві «Перша домедична допомога», розрахованому на працівників HoReCa та закладів освіти. Захід був організований за сприяння PROFI CLUB. Курс проводили профес...

READ YOURSELF

Навички першої домедичної допомоги опанували наші викладачі в рамках інтенсиву для працівників HoReCa та закладів освіти 15 february 2022