Н У Х Т

Ресторатори діляться зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» власним досвідом

19 april 2019

Ресторатори діляться зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» власним досвідом

Цей тиждень на кафедрі готельно-ресторанної справи став тижнем зустрічей із рестораторами.

Лекцію для студентів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прочитав Рудольф Краєвський, засновник і бренд-шеф мережі закладів ресторанного господарства вегетаріанського спрямування «Vegano Hooligano Family», веган, лідер веган-спільноти і організатор фестивалю Kyiv Vegan Boom. Спілкувалися про особливості роботи спеціалізованих закладів харчування, вегетаріанство і веганство, екологічну відповідальність у ресторанному бізнесі, адже Рудольф є успішним еко-бізнесменом. За результатами веган-вікторини гість розіграв соєві макаронні вироби. Рудольф Краєвський відкритий до комунікації як у соціальних мережах, так і на території веганського простору Vegan Boom Store, де, як запевнив лектор студентів, його можна знайти і більш детально поспілкуватися про веган-ідею і особистий досвід у ресторанному бізнесі.

Студенти 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» мали можливість зустрітися з Михайлом Бабичем, власником улюбленого нашими студентами спеціалізованого закладу ресторанного господарства «Квіткова Мафія». Крім того, Михайло має досвід в організації роботи хостела, готелю для молоді, який він відкривав напередодні Євро2012, маючи тільки мрію та однодумців. Можна сказати, що студенти отримали покрокову інструкцію, як відкрити такий тип готельного господарства, як хостел, і дізналися всі нюанси цієї справи.

Номінанти VII Кулінарного конкурсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 17 квітня, під час урочистої церемонії нагородження, отримали приємні подарунки від бару «Квіткова Мафія». Кафедра готельно-ресторанної справи дякує Михайлу Бабичу за мотивуючу лекцію і підтримку майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи.

 

Published on: 19-04-2019
Read also:
Вчена рада університету проаналізувала підсумки зимової сесії та дистанційного навчання

28 лютого вчена рада університету зібралася на планове засідання. Голова ради, ректор Анатолій Українець традиційно розпочав його з вітань членів ради, що відсвяткували свої дні народження між засіданнями, та вручення відзнак. Нагрудний знак «За академічні заслуги» був вручений завідувачу кафедри технології зберігання і переробки зерна Олегу Шапов...

READ YOURSELF

Вчена рада університету проаналізувала підсумки зимової сесії та дистанційного навчання 28 february 2019

Інтерв’ю телеканалу LIVE дали викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

У всьому світі Міжнародний день пива відзначається у першу п’ятницю серпня. Cвяткування Дня пива розпочалося у 2007 році у м. Санта-Круз (штат Каліфорнія, США) за ініціативи власника бару Джессі Авшаломова. Міжнародний день пива – чудовий привід, щоб насолодитися найпопулярнішим у світі алкогольним напоєм. Це дійсно глобальне свято, яке відзначают...

READ YOURSELF

Інтерв’ю телеканалу LIVE дали викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 11 august 2021