Н У Х Т

Scientists of the Department of Machines and Apparatuses of Food and Pharmaceutical Productions together with this year's graduates visited Novopharm-Biosynthesis

29 february 2020

Scientists of the Department of Machines and Apparatuses of Food and Pharmaceutical Productions together with this year's graduates visited Novopharm-Biosynthesis

Novograd-Volynskyi is a city on the picturesque rocky banks of the winding Sluch River, and Motherland of famous Lesya Ukrainka.

For us, Novograd-Volyn is interested by a new pharmaceutical company – “Novopharm-Biosynthesis”.

Company specialists often take part in educational events at our University and are interested in young specialists in pharmaceutical manufacturing engineering (by the way, our graduates are successfully working at the enterprise).

Scientists of the Department of Machines and Apparatuses of Food and Pharmaceutical Productions together with this year's graduates visited Novopharm-Biosynthesis, got acquainted with the production of medical products and received valuable recommendations for improving curricula for future pharmacist engineers.

Specialist for quality Svetlana Gopanchuk and chief engineer Anatolii Chernysh payed attention on the competencies which they expect from our graduates: this is knowledge of standards for the activity of pharmaceutical enterprises, the ability to manage production documentation concisely and clearly, to work with modern graphic design systems. Appreciated at first glance are simple things, such as the ability to pick the right material and create a sketch of a part.

We are ready to take into account the wishes of our colleagues and improve the educational process, and we are grateful for the attention of our delegation and the contribution to the training of highly qualified specialists.

 

Published on: 29-02-2020
Read also:
Здобувачі кафедри маркетингу – серед переможців міжнародного фестивалю «Золота осінь Славутича»

Здобувачі кафедри маркетингу долучилися до участі в 32-му Міжнародному фестивалі молодіжної демократії та масмедіа «Золота осінь Славутича – 2025». Він традиційно проходить на початку осені й об’єднує креативну, творчу та активну молодь. Учасники мали представити на заочний етап конкурсу свої відеороботи на тему #час_єднання, що розкривали б «тему...

READ YOURSELF

Здобувачі кафедри маркетингу – серед переможців міжнародного фестивалю «Золота осінь Славутича» 08 september 2025

Вітаємо асистентку кафедри біотехнології і мікробіології на фінішній прямій захисту дисертаційної роботи!

Днями у форматі відеоконференції відбувся попередній розгляд кандидатської дисертації асистентки кафедри біотехнології і мікробіології, здобувачки вищої освіти третього рівня кафедри технології молока і молочних продуктів Тетяни Белемець. Тема дисертаційної роботи – «Удосконалення технологій продуктів молоковмісних кисломолочних з поліфункціональни...

READ YOURSELF

Вітаємо асистентку кафедри біотехнології і мікробіології на фінішній прямій захисту дисертаційної роботи! 18 march 2021

Наукова ідея в реальних умовах

16 листопада кафедра технології оздоровчих продуктів організувала та провела ІХ Міжнародну науково-практичну конференцію «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: якість, безпека, ефективність». Інтерес до тематики конференції постійно зростає, відповідно до того, як на світовому ринку зростають обсяги виробництва та реалізації продуктів озд...

READ YOURSELF

Наукова ідея в реальних умовах 18 november 2022

Фінішувала сертифікатна програма «Ферментовані молочні продукти: науково-практичні основи та інновації»

На кафедрі технології молока і молочних продуктів протягом березня-травня 2025 року успішно реалізовано сертифікатну програму «Ферментовані молочні продукти: науково-практичні основи та інновації», яка була спрямована на поглиблення знань щодо сучасних технологій виробництва і забезпечення якості та безпеки ферментованих молочних продуктів. У прогр...

READ YOURSELF

Фінішувала сертифікатна програма «Ферментовані молочні продукти: науково-практичні основи та інновації» 11 june 2025