Н У Х Т

Пишаємося випускниками, які не тільки здобули освітній ступінь бакалавра, а й захищають Україну

28 june 2022

Пишаємося випускниками, які не тільки здобули освітній ступінь бакалавра, а й захищають Україну

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка пишається своїми випускниками, які не тільки здобули освітній ступінь бакалавра, а й захищають нашу рідну країну.

Це Денис Дич, здобувач освіти 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування», і з червня 2022 року – дипломований бакалавр з харчових технологій.

До війни Денис успішно поєднував навчання з роботою барменом у трендових закладах ресторанного господарства м. Києва, а нині перебуває у складі Збройних Сил України. Бажаємо йому витримки і одразу після перемоги чекаємо в магістратурі!

Слава Україні! Слава Збройним Силам України! Все буде Україна! 

Published on: 28-06-2022
Read also:
Нова сторінка: захисти дисертацій на здобуття наукового ступеня «доктор філософії» з біотехнології

8 жовтня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулося подвійне наукове свято – дисертаційні роботи на здобуття наукового ступеня «доктор філософії» за спеціальністю «Біотехнології та біонженерія» успішно захистили аспірантки Лілія Ключка та Олеся Палійчук. Асистентка кафедри Лілія Ключка представила дисертацію «Регуляція антимікробної та ант...

READ YOURSELF

Нова сторінка: захисти дисертацій на здобуття наукового ступеня «доктор філософії» з біотехнології 12 october 2021

Розпочали захисти бакалаврських дипломів студенти-заочники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів студентами заочної форми навчання за освітнім ступенем «Бакалавр», де у засіданні Екзаменаційної комісії брали участь співробітники кафедри – професор Віталій Прибильський, доценти Марина Білько і Микола Бондар. Екзаменаційну комісію очолив завідувач ка...

READ YOURSELF

Розпочали захисти бакалаврських дипломів студенти-заочники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 12 february 2019

Новизну досліджень наших магістрантів і здобувачів ступеня PhD високо оцінили закордонні науковці

Щороку пізньої осені у затишному болгарському місті Разград зустрічаються друзі – провідні вчені харчової, біотехнологічної, фармацевтичної та хімічної галузей. Нагода для зустрічі – Міжнародна наукова конференція «Нові галузі, цифрова економіка, суспільство – горизонти майбутнього», яку проводить Русенський університет. Для нас є честю увага орга...

READ YOURSELF

Новизну досліджень наших магістрантів і здобувачів ступеня PhD високо оцінили закордонні науковці 08 november 2021

Вчена рада вирішує кадрові питання

Сьогодні у дистанційному форматі відбулося додаткове засідання вченої ради, присвячене вирішенню кадрових питань. Ректор, професор Олександр Шевченко розпочав засідання з оголошення наказу по університету про ротацію у складі вченої ради, що відбулася у зв’язку із оновленням складу студентської ради університету. Далі перейшли до розгляду питань ...

READ YOURSELF

Вчена рада вирішує кадрові питання 16 december 2024