Н У Х Т

Старий, добрий Геловін….

31 october 2025

Старий, добрий Геловін….

Багато років поспіль кафедра іноземних мов професійного спрямування відзначає це свято з давньокельтським корінням, залучаючи здобувачів вищої освіти нашого університету.

Доцентка Інна Форостюк, старші викладачки Людмила Юрчук, Лариса Яненко та Надія Шерстюк до дня Геловін у співпраці з Науково-технічною бібліотекою організували і провели чергове засідання Movie Club, під час якого зі здобувачами освіти груп ТІ-1-1, ТІ-1-2, ЕК-1-2, ЕК-2-3, БТ-1-1 переглянули тематичну короткометражну стрічку.

Здобувачі Дарія Вдовенко, Альона Галушка, Софія Анісімова, Вероніка Котвицька (група ТІ-1-1); В’ячеслав Грицюк, Анастасія Попчук, Олександр Долинський, Михайло Вернигора (група ТІ-1-2) підготували та представили цікаві презентації з історії свята та сучасних тенденцій святкування у різних країнах світу.

Крім того, був організований квіз серед здобувачів освіти на найкраще запам’ятовування лінгвістичних конструкцій і лексики, пов’язаних зі святом, де за кожну успішну відповідь студенти отримували солодощі.

Студенти групи БТ-1-1 працювали в командах над креативними міні-проєктами, розв’язували інтерактивні завдання та презентували результати англійською мовою. Такий формат сприяв розвитку soft skills, зокрема командної взаємодії, лідерства, відповідальності та навичок ефективної комунікації. Атмосфера заходів була натхненною та мотиваційною до вивчення іноземної мови.

На додаток відбувся конкурс гарбузів. Переможців було визначено у номінаціях:

«Найстрашніший гарбуз» – Марія Соколова (група ХЕ-1-5), Світлана Литвиненко (група ТІ-1-2).
«Найкреативніший гарбуз» – Катерина Раковець (група БТ-1-1)
«Наймиліший гарбуз» – Ірина Кривоносова, Юлія Філик (група ЕК-1-2), Дар’я Рябоконь (група ТІ-1-1)
«Найвеселіший гарбуз» – Марія Лебідь, Анастасія Забуранна, Максим Мишко (група ЕК-2-3)

Такі заняття не лише мотивують до вивчення іноземної мови, а й допомагають студентам розвивати особистісні та професійні компетентності, важливі для майбутньої кар’єри.

Викладачі вдячні всім учасникам за активність, креатив і чудовий настрій!

Published on: 31-10-2025
Read also:
На Всеукраїнському тижні харчових технологій обговорили інноваційні технології у хлібопекарському виробництві

10 вересня в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», присвячена 135-річчю заснування нашого університету та 70-річчю кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Відкрив конференцію проректор нашого університету з...

READ YOURSELF

На Всеукраїнському тижні харчових технологій обговорили інноваційні технології у хлібопекарському виробництві 11 september 2019

Здобувач-біотехнолог на вершині п’єдесталу міжнародних змагання зі спортивного орієнтування Wyspa O-Cup 2024

9-10 березня 2024 року неподалік від польського міста Гданську у селищі Мікошево відбулися міжнародні змагання Wyspa O-Cup 2024, у яких взяли участь більше 60 клубів із 447 спортсменів з України, Польщі, Фінляндії, Швеції, Норвегії, Німеччини, Литви, Великобританії та Естонії. Організатором змагань виступив клуб поморського орієнтування «Harpagan»...

READ YOURSELF

Здобувач-біотехнолог на вершині п’єдесталу міжнародних змагання зі спортивного орієнтування Wyspa O-Cup 2024 15 march 2024

Готується до захисту ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології формованих картопляних чіпсів підвищеної харчової цінності» аспірантки Аліни Ковтун. Науковий керівник – завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Володимир Ковбаса. Автором за...

READ YOURSELF

Готується до захисту ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 december 2019

З виступу факультету біотехнології та екологічного контролю стартував загальноуніверситетський фестиваль «День факультету-2019»

31 жовтня у актовій залі університету було гаряче – стартував загальноуніверситетський фестиваль «День факультету-2019», і розпочав його своїм виступом факультет біотехнології та екологічного контролю. Дні цього факультету завжди вирізняються глибиною і водночас близькістю глядачеві тем. Цього разу факультетські митці з’ясовували «Хто зайвий? А ког...

READ YOURSELF

З виступу факультету біотехнології та екологічного контролю стартував загальноуніверситетський фестиваль «День факультету-2019» 31 october 2019