Н У Х Т

Особливий день факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

28 february 2020

Особливий день факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

26 лютого 2020 року – особливий день для факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, який по-родинному тепло прощався зі 152 випускниками магістерських освітніх програм «Технології в ресторанному господарстві», «Технології аюрведичних харчових продуктів», «Готельна і ресторанна справа», «Туризмознавство» денної та заочної форм навчання.

Кожна урочиста церемонія вручення дипломів – подія, яку старанно організовують, щоб подарувати гарний настрій і яскраві спогади випускникам, разом пригадати роки, сповнені відкриттів, здобутків, перемог.

По-батьківськи щиро вітав магістрів із здобуттям другого рівня вищої освіти декан факультету Віктор Доценко. Багато теплих слів прозвучали для випускників від завідувачів кафедр – туристичного та готельного бізнесу Ірини Антоненко й технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександри Нєміріч, заступників декана з навчальної роботи Наталії Бондар і Віти Цирульнікової, а також заступника декана по роботі зі студентами Олени Тищенко.

За факультетською традицією подяками декана були відзначені відмінники навчання (дипломи з відзнакою отримали 26 випускників), переможці студентських олімпіад і конкурсів наукових робіт Лілія Бєдусенко, Дар’я Осітнянко, Поліна Єфимович, іменні стипендіати, активні учасники заходів випускових кафедр і факультету, талановиті вокалісти, актори і лауреати університетських конкурсів. Пам’ятні дарунки із символікою факультету отримали представники студентської ради факультету – голова спортивного сектору Олег Ковальчук і голова студентської ради гуртожитку Ілля Солтис, а також Ігор Радько, відмінник навчання, староста групи, яка у 2016 р. стала кращою на факультеті та зайняла 3 місце в університеті, організатора та ідейного натхненника Кулінарного конкурсу серед магістрів «Смачно. FEST-2019».

Фотокниги зі світлинами про найкращі спогади студентського життя і особливу відзнаку – срібний знак декана Віктор Доценко вручив: голові студентської ради факультету 2018-2019 н.р., заступнику голови студентської ради 2016-2018 рр., сценаристу, режисеру, актору і вокалісту факультетських свят, лідеру студентства Віталію Євстаф’єву, заступнику голови студентської ради факультету 2018-2019 н.р., голові культурно-масового сектору 2016-2018 рр., тричі лауреату університетського Фестивалю-конкурсу української пісні Вікторії Новіковій, голові інформаційного сектору студентської ради факультету 2018-2019 н.р., фотографині і контент-менеджерці факультету Ірині Зайцевій.

Це «тріо» організовувало й брало активну участь у наймасшабніших подіях, формувало та розвивало бренд-іміджу факультету, було відданим цінностям та ідеалам студентського самоврядування.

Непідробними емоціями були пронизані прощальні слова випускників Віталія Євстаф’єва і відмінниць навчання Катерини Краснощокової, Вікторії Новікової, Яни Разумей, які ділилися спогадами зі студентського життя, дякували викладачам й адміністрації факультету, своїм друзям і особливо батькам.

Вітали випускників і гостей у залі драйвовими номерами танцювальний колектив «HRTB family» і двічі переможець університетського фестивалю танцю «NUFT DANCE FEST» Вадим Агеєв, а також талановиті вокалісти-випускники Ігор Радько, Катерина Краснощокова, Вікторія Новікова і Олександр Кузьменко з надзвичайно чутливими піснями про батьків і для батьків, від яких стояли сльози в очах у всіх присутніх.

Зворушливе і хвилююче свято завершилося традиційним виконанням гімну факультету, й серця всіх присутніх билися в єдиному жовто-зеленому ритмі. На згадку про цей особливий день залишаться спільні фото біля святкової факультетської фотозони, на сцені актової зали, біля стели й на сходах головного корпусу університету.

Вітаємо, магістри факультету ГРТБ! Знайте, у Альма матер на вас завжди чекають!

Published on: 28-02-2020
Read also:
Продовжують переносити теоретичні знання на практику студенти-біотехнологи четвертого курсу

Триває практика студентів-біотехнологів четвертого курсу. Наталію Клименко та Микиту Іванова привітно зустріли у фармацевтичній корпорації «Артеріум». Керівник відділу оцінки і адаптації персоналу Оксана Очеретна допомогла визначитися з відділом для проходження практики, який став би для студентів якомога кориснішим і цікавим впродовж 6 тижнів. М...

READ YOURSELF

Продовжують переносити теоретичні знання на практику студенти-біотехнологи четвертого курсу 19 february 2019

Діюча чемпіонка світу з кондитерського мистецтва прочитала лекцію з майстер-класом для наших бакалаврів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція з дисципліни «Технології кондитерських виробів» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр». Лекцію в поєднанні з майстер-класом «Чемпіонати з кондитерського мистецтва, сучасний декор. Майстер-клас з виготовлення цукрових квітів» прочитала діюча чемпіонка світу...

READ YOURSELF

Діюча чемпіонка світу з кондитерського мистецтва прочитала лекцію з майстер-класом для наших бакалаврів 26 april 2021

Лекція доцентки Жешувського університету (Польща) для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів у онлайн-форматі відбулася гостьова лекція «Effect of extract from chokeberry on the properties of stored potato starch gels» доцентки Жешувського університету (Польща) Грети Адамчик  для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», освітніх  програм «Технології хліба, кондитерських, макарон...

READ YOURSELF

Лекція доцентки Жешувського університету (Польща) для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 october 2021

Нові старти маркетологів на вільній індивідуальній траєкторії освіти

Кафедра маркетингу продовжує удосконалювати індивідуальну вільну траєкторію освіти своїх здобувачів. Група забезпечення освітньо-професійної програми «Маркетинг» розробила для майбутніх підкорювачів ринку перелік вибіркових дисциплін, які враховують досвід провідних європейських вишів, надають міцні hard skills і розвивають soft skills. Незабаром з...

READ YOURSELF

Нові старти маркетологів на вільній індивідуальній траєкторії освіти 22 april 2024