Н У Х Т

НУХТ – дев’ятий серед столичних вишів за цитуванням у Google Scholar

20 august 2024

НУХТ – дев’ятий серед столичних вишів за цитуванням у Google Scholar

За даними чергового випуску Webometrics 2024 року наш університет став 9-м серед закладів вищої освіти Києва, 23-м в Україні і 2303-м у світі у рейтингу Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar Profiles за критерієм кількості цитувань інституційних профілів у Google Scholar із показником 53 180 цитувань (для порівняння – у липні 2023-го 38 622 цитування).

Рейтинг Transparent Ranking: Top Universities by Google Scholar Citations відображає прихильність університетів до принципів відкритої науки і є одним із компонентів авторитетного рейтингу університетів світу Webometrics Ranking of World Universities, що оцінює показники активності університетів в інтернет-мережі. У якості параметру «прозорість/відкритість» Transparent Ranking by Google Scholar визначає найкращі університети за цитуваннями у профілях Google Scholar, аналізуючи кількість наукових матеріалів та їх цитування для кожного із академічних закладів.

Укладачі рейтингу враховували дані з 310 найбільш цитованих загальнодоступних інституційних профілів кожного університету в Google Scholar Citations, тобто профілів співробітників, які вказали повну офіційну назву ЗВО та корпоративну пошту в домені свого університету. Позицію в рейтингу Top Universities by Citations визначає власне аналіз цитованості топ-10 його авторів у Google Scholar.

Усього у 2024 році до міжнародного рейтингу Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar Profiles увійшли близько 6100 установ світу зі сумарною кількістю цитувань не менше 1000, з них понад 100 – заклади вищої освіти України. 

Published on: 20-08-2024
Read also:
Ще одна маленька перемога на освітньому фронті

4 серпня колектив кафедри екологічної безпеки та охорони праці отримав гарну звістку з Брюсселю – наша кафедра у співпраці з колегами з Лундського університету (Швеція) та компанії «Nomad Bioscience» (Німеччина) виборола одразу два нових проєкти Жана Моне програми Європейського Союзу Еразмус+. Проєкти передбачають грантову підтримку вивчення Кращи...

READ YOURSELF

Ще одна маленька перемога на освітньому фронті 09 august 2022

Ідея дипломного проекту нашого випускника-учасника АТО народилася під час участі у бойових діях

«Після звільнення Трьохізбенки до військовослужбовців нашої бригади підходили мешканці села і жалілися, що вже понад 6 днів їхні діти не їли хліба. І, на жаль, наші підрозділи тилового матеріального забезпечення не в змозі були допомогти…». Так обґрунтував актуальність теми свого дипломного проекту випускник Львівської філії нашого університету Ко...

READ YOURSELF

Ідея дипломного проекту нашого випускника-учасника АТО народилася під час участі у бойових діях 27 february 2019

Вишукані кулінарні розробки своїх здобувачів гордо представляє кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізгнсу імені проф. В.Ф. Доценка продовжується другий етап кулінарного ONLINE-конкурсу «Масниця-Fest 2023». За активної підтримки завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорки Олександри Нєміріч, гаранта освітньої програми «Технології харчування», професора Олега ...

READ YOURSELF

Вишукані кулінарні розробки своїх здобувачів гордо представляє кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 february 2023

Екологія харчових виробництв на прикладі ПраТ «Оболонь»

Студенти-екологи 3 курсу разом із доцентом кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксаною Салавор відвідали ПраТ «Оболонь». У рамках дисципліни «Екологія харчових виробництв»  майбутні спеціалісти ознайомилися з технологією виробництва солоду та пива, а також екологічними проблемами даної галузі. Звичайно, всі багато чули про передовий досвід...

READ YOURSELF

Екологія харчових виробництв на прикладі ПраТ «Оболонь» 13 may 2019