Н У Х Т

Нове цікаве завдання вирішують викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв

15 september 2020

Нове цікаве завдання вирішують викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв

Викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв мають нове цікаве завдання – проведення занять для англомовних груп здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» із устаткування закладів готельно-ресторанного господарства.

Тут постають несподівані питання: як донести інформацію про машини і апарати до студентів, які не стикалися до цього зі звичайними схемами та кресленнями, не вивчали теорію процесів? Як навчити аналізувати та правильно обирати обладнання? І все це – англійською (!) мовою.

І перше рішення – перед класифікацією і аналізом обладнання потрібно своїми руками його відчути. Не просто вивчити абстрактну теорію, а зрозуміти всі особливості будови.

Тут став у нагоді досвід проведення англомовних занять з інжинірингу харчових виробництв для студентів, які не мають загальноінженерної підготовки, яким поділилися колеги із Білоруського державного аграрного технічного університету (м. Мінськ), за що наші викладачі їм щиро вдячні.

Published on: 15-09-2020
Read also:
Чергова студентська наукова перемога у скарбничці кафедри біотехнології і мікробіології

Підведені підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Екологія», у якому традиційно беруть активну участь студенти кафедри біотехнології і мікробіології нашого університету. Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України ІІ тур конкурсу відбувався на базі Національного університету «Полтавська полі...

READ YOURSELF

Чергова студентська наукова перемога у скарбничці кафедри біотехнології і мікробіології 25 march 2020

День вишиванки на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка підвели підсумки діджитал-флешмобу до Дня вишиванки. Вишиванка – не просто одяг, а оберіг українського народу і символ нашої єдності. Одягаючи вишиванку, ми плекаємо національну ідентичність, автентичність, самобутність, зберігаємо традиції. Здобувачі освіти, вик...

READ YOURSELF

День вишиванки на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 21 may 2024

Підвищувати рівень продуктивності і атмосфери командної роботи навчилися першокурсники спеціальності «Туризм»

2 жовтня 2019 року для студентів першого курсу спеціальності «Туризм» співробітником Центру командної взаємодії «Еко Тур» Олегом Танасійчуком був проведений цікавий тренінг, спрямований на підвищення рівня продуктивності і атмосфери командної роботи. Студенти мали можливість випробувати на практиці ефективні способи командної взаємодії, що, водноч...

READ YOURSELF

Підвищувати рівень продуктивності і атмосфери командної роботи навчилися першокурсники спеціальності «Туризм» 04 october 2019

Практичні нюанси поширення результатів досліджень на науковому семінарі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Наукова інформація є основою розвитку науки та освіти. Доступ до актуальних досліджень і знань є критично важливим для підвищення професійного рівня науковців, удосконалення методик дослідження і викладання. Визнаним центром обміну науковою інформацією завжди були бібліотеки, які в сучасних умовах надають як традиційний, так і цифровий доступ до зн...

READ YOURSELF

Практичні нюанси поширення результатів досліджень на науковому семінарі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 april 2024