Н У Х Т

Нове цікаве завдання вирішують викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв

15 september 2020

Нове цікаве завдання вирішують викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв

Викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв мають нове цікаве завдання – проведення занять для англомовних груп здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» із устаткування закладів готельно-ресторанного господарства.

Тут постають несподівані питання: як донести інформацію про машини і апарати до студентів, які не стикалися до цього зі звичайними схемами та кресленнями, не вивчали теорію процесів? Як навчити аналізувати та правильно обирати обладнання? І все це – англійською (!) мовою.

І перше рішення – перед класифікацією і аналізом обладнання потрібно своїми руками його відчути. Не просто вивчити абстрактну теорію, а зрозуміти всі особливості будови.

Тут став у нагоді досвід проведення англомовних занять з інжинірингу харчових виробництв для студентів, які не мають загальноінженерної підготовки, яким поділилися колеги із Білоруського державного аграрного технічного університету (м. Мінськ), за що наші викладачі їм щиро вдячні.

Published on: 15-09-2020
Read also:
Ще одна нагода для наукової молоді НУХТ поділитися результатами своїх наукових досліджень – конференція у Румунії

Партнери НУХТ із Університету «Штефан чел Маре» (Румунія) щорічно проводять наукову конференцію студентів і молодих вчених «Студенти Буковини», виступити на якій, поділитися результатами своїх наукових досліджень і цікаво провести час у колі румунських друзів ніколи не втрачали можливості наші здобувачі вищої освіти. Цей карколомний рік дещо попсу...

READ YOURSELF

Ще одна нагода для наукової молоді НУХТ поділитися результатами своїх наукових досліджень – конференція у Румунії 24 december 2020

Сучасні аспекти раціонального харчування дослідила магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології

Магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології І року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Юлія Гайдук взяла участь у головному заході, присвяченому проблемам харчування, – XII науково-практичній конференції з міжнародною участю «Сучасні аспекти раціонального харчування», що працювала 14-15 травня 2019 року в Києві. Органі...

READ YOURSELF

Сучасні аспекти раціонального харчування дослідила магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології 20 may 2019