Н У Х Т

Науковий захід, що об'єднує: відбулася конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі»

25 november 2020

Науковий захід, що об'єднує: відбулася конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі»

24 листопада в режимі онлайн відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі», метою якої було обговорення питань розвитку ресурсів м'ясопереробної галузі, впровадження інноваційних технологій на м'ясопереробних підприємствах, обмін думками щодо тенденцій розвитку та перспектив м’ясопереробної галузі, налагодження шляхів співпраці наукових установ із м'ясопереробними підприємствами.

Конференція була організована кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів нашого університету спільно із журналом «Мясной бизнес», Інститутом продовольчих ресурсів HAAH України, TOB «AKKO Iнтepнeшнл» із залученням провідних науковців профільних закладів вищої освіти, що готують фахівців для м'ясопереробної галузі, вітчизняних і закордонних промисловців, представників галузевих асоціацій.

Були заслухані доповіді спікерів заходу: заступниці директора департаменту аграрної політики Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Олени Дадус, громадської діячки, в.о. міністерки аграрної політики та продовольства України (2019 р.) Ольги Трофімцевої, президента Асоціації «Українське морозиво і заморожені продукти» Ігоря Бартковського, провідної інженерки науково-дослідного сектору стандартизації НДІ стандартизації ДП «УкрНДНЦ» Світлани Кохан, завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Національного університету харчових технологій Василя Пасічного, президентки Асоціації «Свинарі України», міжнародної консультантки та координаторки проєктів ФАО Оксани Юрченко, директора-власника ТМ «Марка Малицького» (Миколаїв) Владислава Малицького. Крім того, були представлені демонстраційні матеріали «Екологічні інновації «GOODVALLEY» (міжнародний виробник свинини в Польщі та Україні), а також матеріали національного консультанта Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) Андрія Панкратова та координатора проєкту FAO, голови Громадської ради при Держпродспоживслужбі, консультанта Міжнародної фінансової корпорації «IFC» Віталія Башинського.

Плідний обмін думками щодо реального стану м'ясопереробної галузі підтвердив необхідність більш тісної співпраці державних органів, галузевих асоціацій, підприємств і наукової спільноти щодо актуалізації питань нормативного регулювання якості і безпечності продукції, впровадження інновацій та обміну досвідом для ефективної організації роботи м'ясопереробних підприємств в умовах пандемії.

Кафедра технології м'яса і м'ясних продуктів висловлює подяку співорганізаторам та учасникам конференції за плідну роботу і готова до подальшої співпраці.

Published on: 25-11-2020
Read also:
Вікову річницю проголошення Акту Злуки відзначили у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

21-21 січня 2019 року колектив студентів і викладачів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ урочисто відзначив вікову річницю проголошення Акту Злуки Української та Західноукраїнської Народних Республік. Група студентів разом із викладачем Валентином Решетняком відвідала філію №2 Центральної міської бібліотеки, де була розгорнута потужна в...

READ YOURSELF

Вікову річницю проголошення Акту Злуки відзначили у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 23 january 2019

Туризм як інструмент просування України у світі обговорювали наші фахівці

2-4 серпня відбувся Всеукраїнський форум «Україна 30. Імідж України», до участі у якому долучилися наші фахівці. Першого дня учасники знайомилися з презентацією заходів до Дня Незалежності України, другого – обговорювали бренд України, в останній день дискутували щодо іміджу України. Учасників заходів привітала перша заступниця міністра закордонн...

READ YOURSELF

Туризм як інструмент просування України у світі обговорювали наші фахівці 06 august 2021

Виїзне практичне заняття четвертокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

За тісної співпраці відділу працевлаштування випускників НУХТ і кафедри готельно-ресторанної справи за ініціативи керівниці відділу Світлани Садокової було організовано виїзне заняття для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Практичне заняття з дисципліни «Організація заходів в галузі» для студентів четвертого курсу ві...

READ YOURSELF

Виїзне практичне заняття четвертокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 27 march 2024

Початок покладено або як другий курс з біологічними агентами знайомився…

Перші тижні навчання вже позаду, а здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології продовжують опановувати професійні навички майбутнього спеціаліста з біотехнології. У розрізі дисципліни «Мікроорганізми як біологічні агенти» бойове хрещення проходять студенти другого курсу. На лекційних заняттях, які проводить доцентка кафедри Оксана Скроцька, з...

READ YOURSELF

Початок покладено або як другий курс з біологічними агентами знайомився… 04 october 2023