Н У Х Т

Наукова активність здобувачів-ейчарів на студентській конференції

04 april 2023

Наукова активність здобувачів-ейчарів на студентській конференції

3 квітня 2023 року відбулося засідання секції «Менеджмент персоналу», в якому взяли участь здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» і «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» у рамках проведення 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Функції модераторки засідання секції традиційно виконала доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник, секретарки – доцентка Любов Тертична.

Здобувачами були представлені 36 виступів. Тематика робіт стосується актуальних питань у сфері нових трендів з менеджменту персоналу. Всі теми дуже сучасні і враховують тенденції у зміні умов, форм організації та режимів праці, інклюзивність в освіті і на робочих місцях. Особливу увагу привернули теми, що стосуються проблем когнітивної психології, психології успішності, сучасних способів розрахунків із персоналом – нерезидентами з використанням криптогаманців, управління талантами компаній.

Усі присутні відзначили неординарність тематики доповідей, якість підготовки презентацій із використанням онлайн-інструментів для графічного дизайну Canva та Prezi, логічність, чіткість, практичну цінність представлених доповідей, активність всіх учасників, питання аудиторії та відповіді на них спікерів. Особливо слід відмітити атмосферу засідання. На думку присутніх це звучить так: «Важко працюємо, але із задоволенням, бачимо результат, нам подобаються такі заходи і підготовка до них!».

Старша викладачка Юлія Гринюк організували демократичну процедуру розподілу призових місць шляхом голосування здобувачів із використанням онлайнового сервісу для створення та проведення миттєвих опитувань Mentimeter.

Результати голосування:

1 місце – Альбіна Горобець (група МП-2-8) з доповіддю «Когнітивна психологія для HR: оптимізація процесів підбору та оцінки персоналу», керівниця – доцентка Наталія Чугаєва; та Даріна Капрізова (група – МП-2-8) з доповіддю «Стан працевлаштування людей з інвалідністю в Україні та проєкти компаній у боротьбі з ейблізмом», керівниця – старша викладачка Юлія Гринюк.

2 місце – Максим Пилипенко (група – МП-4-12) з доповіддю «Управління талантами підприємства ‒ нова тенденція в менеджменті персоналу», керівниця – професорка Олена Драган і Павло Філозоп (група – МП-3-9) з доповіддю «Форми та методи розрахунку заробітної плати для співробітників (резидентів та нерезидентів), які працюють віддалено та отримують оплату на криптовалютний гаманець», керівниця – доцентка Ліана Мазник.

3 місце – Олександра Вашкулат (група – МП-3-8) з доповіддю «Тенденції розвитку діджитал-технологій в менеджменті персоналу», керівниця – доцентка Ліана Мазник; Адам Паламарчук (група – МП-3-8) з доповіддю «Важливість емоційного інтелекту в менеджменті персоналу», керівниця – професорка Олена Драган та Дар’я Штефан (група – МП-2-8) з доповіддю «Управління конфліктами на підприємстві», керівниця – доцентка Оксана Осадчук.

Присутні на засіданні здобувачі та викладачі були вражені високим рівнем якості доповідей та дружньою і, в той же час, робочою та результативною атмосферою засідання. Бажаємо здобувачам досягати поставлених цілей і впевнено добиватися наукових і навчальних перемог, неймовірної удачі та безперечних успіхів, чудових ідей, невичерпних сил та впевненості у собі!

Published on: 04-04-2023
Read also:
Зовнішніх стейкхолдерів залучає до проведення методичних семінарів кафедра експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів у режимі онлайн-конференції відбувся методичний семінар «Зміни у законодавстві України щодо безпечності харчових продуктів». Запрошена гостя – завідувачка лабораторії Українського науково-дослідного інституту «Ресурс» Олена Гавриленко. Під час семінару доцент кафедри Василь Сидор висвітлив основні питання ...

READ YOURSELF

Зовнішніх стейкхолдерів залучає до проведення методичних семінарів кафедра експертизи харчових продуктів 16 june 2021

Свято крафту в НУХТ

23-24 травня в університеті відбулася Друга міжнародна науково-практична конференція «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації», організована кафедрою технології м’яса і м’ясних продуктів за підтримки Департаменту економіки Київської ОДА. Конференція працювала в змішаному форматі й об’єднала понад двохсот учасників ...

READ YOURSELF

Свято крафту в НУХТ 24 may 2024

Промоція наукових результатів у проєкті «Книга від вченого»

Ще один авторський колектив нашого університету став учасником проєкту «Книга від вченого». Свій навчальний посібник «Харчова токсикологія» на запрошення Офісу підтримки вченого презентували доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник і Вікторія Кійко та професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін....

READ YOURSELF

Промоція наукових результатів у проєкті «Книга від вченого» 27 march 2023

English Speaking Club EcoEurope NUFT: наукова подорож до Бразилії

Засідання English Speaking Club – це завжди нові знайомства та можливість дізнатися щось нове від професіоналів. Цей розмовний клуб був започаткований у рамках реалізації проєкту Жан Моне Кафедра програми Еразмус+ з Ефективного екоменеджменту та екокомунікації у ЄС. Координує роботу клубу професор кафедри екології та екоменеджменту Ігор Якименко. ...

READ YOURSELF

English Speaking Club EcoEurope NUFT: наукова подорож до Бразилії 15 may 2024