Н У Х Т

Наукова активність здобувачів-ейчарів на студентській конференції

04 april 2023

Наукова активність здобувачів-ейчарів на студентській конференції

3 квітня 2023 року відбулося засідання секції «Менеджмент персоналу», в якому взяли участь здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» і «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» у рамках проведення 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Функції модераторки засідання секції традиційно виконала доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник, секретарки – доцентка Любов Тертична.

Здобувачами були представлені 36 виступів. Тематика робіт стосується актуальних питань у сфері нових трендів з менеджменту персоналу. Всі теми дуже сучасні і враховують тенденції у зміні умов, форм організації та режимів праці, інклюзивність в освіті і на робочих місцях. Особливу увагу привернули теми, що стосуються проблем когнітивної психології, психології успішності, сучасних способів розрахунків із персоналом – нерезидентами з використанням криптогаманців, управління талантами компаній.

Усі присутні відзначили неординарність тематики доповідей, якість підготовки презентацій із використанням онлайн-інструментів для графічного дизайну Canva та Prezi, логічність, чіткість, практичну цінність представлених доповідей, активність всіх учасників, питання аудиторії та відповіді на них спікерів. Особливо слід відмітити атмосферу засідання. На думку присутніх це звучить так: «Важко працюємо, але із задоволенням, бачимо результат, нам подобаються такі заходи і підготовка до них!».

Старша викладачка Юлія Гринюк організували демократичну процедуру розподілу призових місць шляхом голосування здобувачів із використанням онлайнового сервісу для створення та проведення миттєвих опитувань Mentimeter.

Результати голосування:

1 місце – Альбіна Горобець (група МП-2-8) з доповіддю «Когнітивна психологія для HR: оптимізація процесів підбору та оцінки персоналу», керівниця – доцентка Наталія Чугаєва; та Даріна Капрізова (група – МП-2-8) з доповіддю «Стан працевлаштування людей з інвалідністю в Україні та проєкти компаній у боротьбі з ейблізмом», керівниця – старша викладачка Юлія Гринюк.

2 місце – Максим Пилипенко (група – МП-4-12) з доповіддю «Управління талантами підприємства ‒ нова тенденція в менеджменті персоналу», керівниця – професорка Олена Драган і Павло Філозоп (група – МП-3-9) з доповіддю «Форми та методи розрахунку заробітної плати для співробітників (резидентів та нерезидентів), які працюють віддалено та отримують оплату на криптовалютний гаманець», керівниця – доцентка Ліана Мазник.

3 місце – Олександра Вашкулат (група – МП-3-8) з доповіддю «Тенденції розвитку діджитал-технологій в менеджменті персоналу», керівниця – доцентка Ліана Мазник; Адам Паламарчук (група – МП-3-8) з доповіддю «Важливість емоційного інтелекту в менеджменті персоналу», керівниця – професорка Олена Драган та Дар’я Штефан (група – МП-2-8) з доповіддю «Управління конфліктами на підприємстві», керівниця – доцентка Оксана Осадчук.

Присутні на засіданні здобувачі та викладачі були вражені високим рівнем якості доповідей та дружньою і, в той же час, робочою та результативною атмосферою засідання. Бажаємо здобувачам досягати поставлених цілей і впевнено добиватися наукових і навчальних перемог, неймовірної удачі та безперечних успіхів, чудових ідей, невичерпних сил та впевненості у собі!

Published on: 04-04-2023
Read also:
Великодній майстер-клас для здобувачів освіти від успішної випускниці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Щороку з пробудженням природи українці готуються до великого та світлого свята Великодня. Процес підготовки традиційно розпочинається з пошуку смачненької рецептури великодньої випічки, підбору інгредієнтів та кропіткої праці з її виготовлення. 7 квітня 2023 р. за ініціативи деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені пр...

READ YOURSELF

Великодній майстер-клас для здобувачів освіти від успішної випускниці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 11 april 2023

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 та 23 квітня на лабораторному занятті з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістри кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції груп ТР 1-1М та АЮ 1-1М провели ділову гру «Робота Дегустаційної комісії». Протягом ділової гри студенти презентували дегустаційній комісії свої новаторські розробки у галузі ресторанних та аюрве...

READ YOURSELF

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 april 2019

Вітаємо студентів-біотехнологів з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія»

2 квітня 2019 р. у Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія», в якому традиційно взяли участь студенти кафедри біотехнології і мікробіології. На конкурс були подані 64 студентські наукові роботи з 26 закладів вищої освіти, ...

READ YOURSELF

Вітаємо студентів-біотехнологів з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» 04 april 2019