Н У Х Т

Молодіжна наука змінить світ на краще

11 may 2023

Молодіжна наука змінить світ на краще

Нині, у надзвичайно важких умовах війни, як ніколи важливо не втратити науковий потенціал країни. Тому, розвиток наукового потенціалу молоді є сьогодні надважливим завданням. До підтримки молодих науковців долучилася нещодавно доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько, яка на люб’язне запрошення молодіжної громадської організації UkrTeenScience взяла участь у науково-практичній інтернет-конференції «Youth Biological Conference» (YouBC) як куратор секції «Біотехнології та прикладні аспекти біології». Конференція була призначена для молодих дослідників і вчених, які працюють у сфері біології та біотехнології.

Юні учасники секції «Біотехнології та прикладні аспекти біології» представили дуже цікаві доповіді та презентації. Вікторія Красінько відзначила, що дуже пишається своєю роботою як куратора секції та знайомством із багатьма талановитими і винахідливими молодими дослідниками.

Ця конференція і діяльність таких організацій, як UkrTeenScience є дійсно одним із важливих інструментів для розвитку молодіжної науки в Україні, надає підстави вірити, що молоді науковці продовжать робити великі кроки у майбутньому.

Published on: 11-05-2023
Read also:
Захисти магістерських робіт з прикладної механіки

8 лютого на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки розпочалися захисти випускових робіт здобувачів освіти ступеня «Магістр». На цю довгоочікувану подію зібралась на тільки студентська спільнота, а і представники промисловості: голова екзаменаційної комісії, фахівець фірми ТОВ «ЕВОТЕК. ІНК.» Денис Пригодій, Тетяна Воловик (KOSTAL Ukraine), Андр...

READ YOURSELF

Захисти магістерських робіт з прикладної механіки 08 february 2022

Успішне сходження до вершин наукового Олімпу молодого науковця кафедри технології консервування

21 червня успішно захистила дисертацію «Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів» на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів старший викладач кафедри технології консервування Ольга Бендерська. Науковий керівник – ...

READ YOURSELF

Успішне сходження до вершин наукового Олімпу молодого науковця кафедри технології консервування 21 june 2019

Оригінальні рішення здобувачів закріплюються патентами України

Наші здобувачі освіти успішно опановують обрані освітньо-професійні програми. При цьому вони застосовують здобуті знання для пошуку креативних рішень, розроблення по-справжньому корисних продуктів. І не забувають закріпити свої авторські права відповідними документами. Магістрант Іван Салига разом із командою вчених кафедри машин і апаратів харчов...

READ YOURSELF

Оригінальні рішення здобувачів закріплюються патентами України 08 january 2024

Продовжують апробувати результати наукових досліджень молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології

Щоб реалізувати себе у професійній сфері та досягнути бажаного успіху, необхідно сумлінно та наполегливо працювати, вчитися поєднувати дозвілля і працю, навчання та наукову роботу. А, як відомо, результати наукової діяльності необхідно оприлюднювати, адже саме апробація стимулює студента на переосмислення своїх наукових досліджень і більш глибоке ї...

READ YOURSELF

Продовжують апробувати результати наукових досліджень молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології 28 january 2019