Н У Х Т

Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

05 march 2020

Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

5 березня в Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого востаннє вітали цьогорічних випускників-магістрів денної та заочної форми навчання. Позаду яскраві, часом напружені роки студентського життя, попереду – незвіданий шлях у самостійне професійне життя, і путівку у нього – диплом, отримували схвильовані магістри з рук своїх наставників, улюблених педагогів, які теж не приховували емоцій. А емоцій було багато – радість, вдячність і щем від прощання з друзями, викладачами, Альма матер.

Звертаючись до присутніх, директор інституту Сергій Блаженко висловив вітання й щиру подяку за активність, успіхи у навчанні, науці, спорті, небайдужість до життя інституту. Він побажав, щоб доля була прихильною до випускників, й нагадав, що в інституті завжди будуть раді бачити своїх вихованців.

Директор вручив грамоти інституту та ректора університету кращим із кращих – за успіхи у навчанні, вагомі наукові досягнення, спортивні й культурно-масові здобутки. Особливою відзнакою директора за відданість інститутові був нагороджений голова студентської ради інституту у 2018-2019 рр. Дмитро Шемідько.

Теплі слова вітання та останні настанови прозвучали від заступника директора інституту Михайла Маслікова і завідувачів випускових кафедр – мехатроніки та пакувальної техніки Анатолія Соколенка, технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Валерія Мирончука, машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олександра Гавви, електропостачання і енергоменеджменту Сергія Балюти, заступника завідувача кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Валентина Петренка.

Щирою вдячністю педагогам за знання, терпіння, підтримку та готовність завжди допомогти мудрою порадою був сповнений виступ Дмитра Шемідька.

І сльози на очах, і щирий сміх у залі викликав ролик із моментами зі студентського життя випускників. А чудові творчі вітання вони отримали від студентів молодших курсів.

Завершились урочистості спільними фото на пам’ять.

Вітаємо випускників! Бажаємо стрімких кар’єрних злетів, впевненості у своїх силах та добрими справами зміцнювати і підтримувати авторитет і славу Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого та університету!

Published on: 05-03-2020
Read also:
Знайомство з основами аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» знайомились з інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. Аюрведа – одна з найдавніших холістичних систем оздоровлення організму, вагомою складовою якої є правильна організація харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування повинні відпові...

READ YOURSELF

Знайомство з основами аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 06 june 2019

Нові наукові ступені підкорили здобувачі кафедри обліку і аудиту

На кафедрі обліку і аудиту завершилися захисти дипломних робіт здобувачів першого (бакалаврського) і другого (магістерського) ступенів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» денної і заочної форми навчання. До захисту були представлені дипломні роботи за сучасною тематикою, сформованою з урахуванням актуальних проблемних питань із обліку, аналі...

READ YOURSELF

Нові наукові ступені підкорили здобувачі кафедри обліку і аудиту 27 february 2019

Ще одна наукова висота підкорена!

21 грудня на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.011 відбувся захист дисертації «Удосконалення технології сирів м’яких з козиного молока з прянощами» аспірантки Ірини Корольчук на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю «Харчові технології». Наукова керівниця – доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної пр...

READ YOURSELF

Ще одна наукова висота підкорена! 23 december 2021

«Home edition» – VIII Кулінарний конкурс факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Що єднає краще за все? Усі, хто скаже – спільні інтереси, вподобання й прагнення, одна мета, відданість своїй справі й однодумцям, буде правий. А ще – традиції. Не важливо, наскільки вони давні, головне, що вони є, і краще за будь що вони об’єднують і родини, і колективи, і цілі покоління. І вже цілі покоління випускників і нинішніх студентів факул...

READ YOURSELF

«Home edition» – VIII Кулінарний конкурс факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 24 june 2020