Н У Х Т

Інноваційні пропозиції на міжкафедральному захисті кваліфікаційних робіт

19 february 2021

Інноваційні пропозиції на міжкафедральному захисті кваліфікаційних робіт

В університеті тривають захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти. Ще жодний навчальний рік не обходився без захисту бодай одного міжкафедрального дипломного проєкту. Суть полягає в тому, що здобувачі освіти різних освітньо-професійних програм виконують дослідження якоїсь спільної тематики, але кожний у розрізі своєї спеціальності чи освітньої програми. Днями відбувся захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи «Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів» здобувачів за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному господарстві», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Екзаменаційна комісія до складу, якої увійшли керівниця відділу зовнішнього аудиту департаменту якості ТОВ «СІЛЬПО-ФУД», к. т. н., доцентка Наталія Олексієнко (голова), завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д. т. н. Олександра Нєміріч, професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, д. т. н. Юлія Камбулова, доцентка кафедри експертизи харчових продуктів, к. т. н. Світлана Усатюк, визнала роботи здобувачів сучасними, цікавими та перспективними в умовах сьогодення й оцінила їх на «відмінно».

Членкині Екзаменаційної комісії привітали із успішним захистом: випускницю факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Альону Філіппову (тема роботи – «Розроблення технології бісквітного напівфабрикату з використанням рослинної сировини для кафе-кондитерської в м. Суми», керівниця – к. т. н. Людмила Дейниченко), магістрів Навчально-наукового інституту харчових технологій Іванну Гарбарук (тема роботи – «Удосконалення технології низькокалорійних кексів і впровадження її в цеху борошняних кондитерських виробів м. Славута Хмельницької області», керівниця – д. т. н. Юлія Камбулова), Володимира Шуліку (тема роботи – «Розроблення документації системи управління безпечністю НАССР виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах кафе-кондитерської в м. Суми», керівниця – к. т. н. Світлана Усатюк) і побажали кар’єрного зростання та не зупинятись на досягнутому.

У свою чергу здобувачі подякували своїм керівницям і випусковим кафедрам за підтримку впродовж навчання і за шанс захищатися на іншій кафедрі, оскільки вони змогли поділитися набутим впродовж навчання в університеті досвідом один із одним.

Вітаємо випускників із неймовірним захистом кваліфікаційних робіт, сподіваємося їх скоро побачити вже в якості успішних стейкхолдерів провідних компаній! 

Published on: 19-02-2021
Read also:
Блискучий приклад запровадження дуальної освіти на кафедрі технології молока і молочних продуктів: працює і в карантин

На кафедрі технології молока і молочних продуктів уже другий рік успішно продовжується практика запровадження елементів дуальної форми здобуття освіти, що передбачає поєднання навчання в університеті з навчанням на робочому місці на молокопереробному підприємстві. У 2019-2020 навчальному році тристоронній договір щодо підготовки фахівця освітнього...

READ YOURSELF

Блискучий приклад запровадження дуальної освіти на кафедрі технології молока і молочних продуктів: працює і в карантин 30 april 2020

Маркетологи і рекламісти НУХТ – серед переможців Всеукраїнського конкурсу «Фестиваль реклами 2025»

Здобувачі освіти, які проходять підготовку за освітніми програмами «Маркетинг» і «Реклама та зв’язки з громадськістю», взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Фестиваль реклами 2025», що проводився економічним факультетом Запорізького національного університету. Цей захід проходить щорічно з метою пошуку та популяризації творчих досягнень молоді у...

READ YOURSELF

Маркетологи і рекламісти НУХТ – серед переможців Всеукраїнського конкурсу «Фестиваль реклами 2025» 28 march 2025

Досягнення магістрантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Здобувачка освіти групи ХЕ-1-11М Марія Дричик під керівництвом професорки кафедри експертизи харчових продуктів, академіка УАН Оксани Шульги посіла ІІ місце на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», що відбувся на базі Кременчуцького національного університету імені Миха...

READ YOURSELF

Досягнення магістрантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 09 june 2023