Н У Х Т

Інноваційні пропозиції на міжкафедральному захисті кваліфікаційних робіт

19 february 2021

Інноваційні пропозиції на міжкафедральному захисті кваліфікаційних робіт

В університеті тривають захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти. Ще жодний навчальний рік не обходився без захисту бодай одного міжкафедрального дипломного проєкту. Суть полягає в тому, що здобувачі освіти різних освітньо-професійних програм виконують дослідження якоїсь спільної тематики, але кожний у розрізі своєї спеціальності чи освітньої програми. Днями відбувся захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи «Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів» здобувачів за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному господарстві», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Екзаменаційна комісія до складу, якої увійшли керівниця відділу зовнішнього аудиту департаменту якості ТОВ «СІЛЬПО-ФУД», к. т. н., доцентка Наталія Олексієнко (голова), завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д. т. н. Олександра Нєміріч, професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, д. т. н. Юлія Камбулова, доцентка кафедри експертизи харчових продуктів, к. т. н. Світлана Усатюк, визнала роботи здобувачів сучасними, цікавими та перспективними в умовах сьогодення й оцінила їх на «відмінно».

Членкині Екзаменаційної комісії привітали із успішним захистом: випускницю факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Альону Філіппову (тема роботи – «Розроблення технології бісквітного напівфабрикату з використанням рослинної сировини для кафе-кондитерської в м. Суми», керівниця – к. т. н. Людмила Дейниченко), магістрів Навчально-наукового інституту харчових технологій Іванну Гарбарук (тема роботи – «Удосконалення технології низькокалорійних кексів і впровадження її в цеху борошняних кондитерських виробів м. Славута Хмельницької області», керівниця – д. т. н. Юлія Камбулова), Володимира Шуліку (тема роботи – «Розроблення документації системи управління безпечністю НАССР виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах кафе-кондитерської в м. Суми», керівниця – к. т. н. Світлана Усатюк) і побажали кар’єрного зростання та не зупинятись на досягнутому.

У свою чергу здобувачі подякували своїм керівницям і випусковим кафедрам за підтримку впродовж навчання і за шанс захищатися на іншій кафедрі, оскільки вони змогли поділитися набутим впродовж навчання в університеті досвідом один із одним.

Вітаємо випускників із неймовірним захистом кваліфікаційних робіт, сподіваємося їх скоро побачити вже в якості успішних стейкхолдерів провідних компаній! 

Published on: 19-02-2021
Read also:
Діюча чемпіонка світу з кондитерського мистецтва прочитала лекцію з майстер-класом для наших бакалаврів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція з дисципліни «Технології кондитерських виробів» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр». Лекцію в поєднанні з майстер-класом «Чемпіонати з кондитерського мистецтва, сучасний декор. Майстер-клас з виготовлення цукрових квітів» прочитала діюча чемпіонка світу...

READ YOURSELF

Діюча чемпіонка світу з кондитерського мистецтва прочитала лекцію з майстер-класом для наших бакалаврів 26 april 2021

Чим запам’яталося 27 травня у житті американців розповіли студенти на занятті з іноземної мови

Кожний день у нашому житті особливий, і кожного дня у будь-якому куточку планети люди відзначають певне свято або якусь подію. Таким днем також є 27 травня. Здобувачі освіти збірної групи ГС-2-7 і ГС-2-4 на занятті з іноземної мови разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Мальованою обговорювали цікаві моменти т...

READ YOURSELF

Чим запам’яталося 27 травня у житті американців розповіли студенти на занятті з іноземної мови 28 may 2021

Болгарські колеги відзначили наукову молодь кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв

Цього літа здобувачі вищої освіти і аспіранти кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв брали участь у двох цікавих заходах у Болгарії – науковій конференції молодих вчених і кулінарному марафоні, присвяченому дню Європи. Ці заходи проводили партнери кафедри – Русенський університет та Асоціація «Європейський напрям» (Болгарія)...

READ YOURSELF

Болгарські колеги відзначили наукову молодь кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв 11 september 2020

«Золото» Чемпіонату України зі стрибків у воду здобув студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Артем Волковинський – переможець Чемпіонату України зі стрибків у воду серед молоді, який відбувся 4-9 листопада у м. Запоріжжя. Артем гідно боровся за медалі національної першості у стрибках з трампліну висотою 3 м. Фізична підготовка і майстерність дозволили йому показати вражаючий результат (32...

READ YOURSELF

«Золото» Чемпіонату України зі стрибків у воду здобув студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 13 november 2019