Н У Х Т

Експерти позитивно оцінили виконання наукових досліджень у НУХТ

09 september 2020

Експерти позитивно оцінили виконання наукових досліджень у НУХТ

8 вересня у дистанційному форматі відбулося засідання секції Наукової ради Міністерства освіти і науки України за фаховим напрямом «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології».

Оскільки науковці НУХТ – визнані авторитети, а секція є профільною для спеціальностей нашого вишу, її очолює проректор з наукової роботи НУХТ, професор Олександр Шевченко, а у складі секції працюють провідні фахівці університету. Відповідно до порядку денного засідання, разом із колегами з інших  наукових і освітніх установ вони розглядали і затверджували результати експертизи анотованих звітів за етапом 2019 року для робіт, завершення виконання яких заплановано у наступних роках, а також анотованих звітів для робіт, виконання яких завершилося у 2019 році.

Засідання секції відкрив її голова, професор Олександр Шевченко, який привітав присутніх із початком нового академічного року, оголосив порядок денний і проінформував про особливості цьогорічної експертизи анотованих звітів.

На розгляд членів секції були представлені експертні висновки з бальною оцінкою. Результати експертизи після жвавого обговорення були одноголосно затверджені.

Нагадаємо, що минулого року в нашому університеті виконувалося 10 наукових досліджень і розробок, із яких 4 – фундаментальні та 6 – прикладні. У 2019 році в університеті закінчилось виконання 5 робіт. За результатами експертизи анотовані звіти усіх робіт науковців НУХТ отримали позитивні оцінки.

Олександр Шевченко подякував усім виконавцям проєктів за плідну роботу та побажав творчих успіхів і подальших вагомих звершень. 

Published on: 09-09-2020
Read also:
Підписано меморандум зі Stekom University (Індонезія)

Колектив університет продовжує розвивати міжнародну співпрацю. Черговим кроком до розширення кола зарубіжних партнерів стало підписання меморандуму про співпрацю з University of Computer Science&Technology (Stekom University). Заснований у 1986 році Stekom University – вищий навчальний заклад Індонезії, розташований на острові Ява. Основним йо...

READ YOURSELF

Підписано меморандум зі Stekom University (Індонезія) 13 july 2023

Перша атестація магістерських робіт відбулася на кафедрі біотехнології і мікробіології

Незабаром Новий рік, і ми точно знаємо, яке бажання під ялиночкою будуть загадувати магістранти ІІ року навчання – успішно захистити дипломну роботу. Але навіть Дід Мороз не допоможе, якщо вчасно та успішно не пройдеш рубіжні контролі виконання магістерської роботи. Перший із них днями відбувся на кафедрі біотехнології і мікробіології. Атестувати ...

READ YOURSELF

Перша атестація магістерських робіт відбулася на кафедрі біотехнології і мікробіології 28 december 2019

Тривають вступні перегони до магістратури

В університеті тривають вступні випробування до магістратури денної і заочної форм навчання. 2 липня єдиний вступний іспит з іноземної мови здали вступники до магістратури за спеціальностями «Економіка», «Журналістика», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент», «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та бір...

READ YOURSELF

Тривають вступні перегони до магістратури 05 july 2019

Стартував вступ до аспірантури НУХТ для здобуття ступеня «Доктор філософії»

Сьогодні розпочалося приймання документів від вступників до аспірантури для здобуття наукового ступеня «Доктор філософії». У 2022 році в нашому університеті оголошений прийом до аспірантури за спеціальностями: 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 102 «Хімія»,133 «Галузеве машинобудування», 141 «Електроенергетика, електротехніка та е...

READ YOURSELF

Стартував вступ до аспірантури НУХТ для здобуття ступеня «Доктор філософії» 01 august 2022