Н У Х Т

До Міжнародного дня волонтера: як здобувачі освіти факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка волонтерили...

05 december 2024

До Міжнародного дня волонтера: як здобувачі освіти факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка волонтерили...

Сьогодні, 5 грудня, в Україні та світі відзначають Міжнародний день волонтера.

Студентська рада факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, очолювана Поліною Ляхович, і активні першокурсниці спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з початку навчального року неодноразово долучалася до волонтерської діяльності.

Серед волонтерських проєктів, учасницями яких були наші здобувачки освіти Поліна Ляхович (група ХЧ-4-3ск), Анастасія Аносова і Вікторія Рослікова (група ГС-1-9а), Крістіна Кива (група ГС-1-8) – Київський півмарафон незламності-2024 і пробіг Race for the Cure. Наші студентки підтримували та координували учасників марафонів, заряджали їх позитивними емоціями та надавали заряд енергії на подолання дистанції.

Київський півмарафон незламності-2024 об’єднав бігову спільноту задля розвитку спорту в Україні та допомоги українській армії. Race for the Cure – найбільший пробіг Європи на підтримку жінок з раком молочної залози під гаслом «Кожен крок важливий».

Поліна Ляхович, яка долучилася і до проведення благодійного концерту єдності «Надія є!» з метою збору коштів на протезування ветеранів від Благодійного фонду «Мрія», була відзначена подякою за милосердя та чуйність у ставленні до людей, належну організацію волонтерської діяльності і внесок у наближення перемоги.

Факультет ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка пишається своїми небайдужими студентами з активною громадянською позицією, які і в умовах воєнного часу долучаються до добрих справ і сприяють розвитку доброчинності у нашій країні!

Published on: 05-12-2024
Read also:
Захист кваліфікаційних робіт: натхнення, інновації, емоції

17 червня 2025 року на кафедрі технології консервування відбулося засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» студентами четвертого курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» (спеціальність 181 «Харчові технології») денної форми навчання. Роботу екзаменаційн...

READ YOURSELF

Захист кваліфікаційних робіт: натхнення, інновації, емоції 18 june 2025

Як Навчально-науковий інститут харчових технологій гостей зустрічав…

Зі світом харчових і хімічних технологій познайомилися гості Навчально-наукового інституту харчових технологій на Дні гостинності, що відбувся 26 вересня. Крім презентацій освітніх пропозицій інституту та екскурсій до навчальних лабораторій, програмою заходу було передбачено проведення хімічного тренінгу «Яскраві кольори хімії» та майстер-класу «Р...

READ YOURSELF

Як Навчально-науковий інститут харчових технологій гостей зустрічав… 27 september 2024

Онлайн-стажування викладачів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у найбільшій готельній мережі України

З 18 по 31 жовтня викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу успішно пройшли підвищення кваліфікації «LEVEL UP разом з REIKARTZ» обсягом 30 годин від однієї з найбільших вітчизняних мереж готелів «Reikartz Hotel Group». Програма курсу зі шести вебінарів включала модулі: принципи роботи сучасної готельно-ресторанної мережі; ...

READ YOURSELF

Онлайн-стажування викладачів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у найбільшій готельній мережі України 01 november 2021

Лекція словацької викладачки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

5 грудня 2022 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція «Alternative food sources» викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра (Slovak University of Agriculture in Nitra) Еви Іванісової, PhD. Лекція була прочитана дл...

READ YOURSELF

Лекція словацької викладачки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 december 2022