Н У Х Т

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» опановують hard skills з безпечності харчових продуктів

22 january 2025

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» опановують hard skills з безпечності харчових продуктів

У межах дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» (лектор – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін) здобувачі 4-го курсу бакалаврського рівня освітньо-професійної програми «Технології харчування» взяли участь у міжнародному вебінарі «Facilities Focus: Food Safety Factors to Consider in Hygienic Design and Infrastructure».

На вебінарі розглядалися ключові аспекти гігієнічного проєктування приміщень і обладнання, зокрема визначення критеріїв гігієнічного дизайну для обладнання та приміщень; підходи до оцінювання ризиків гігієнічного проєктування; протоколи для забезпечення гігієни у виробничих приміщеннях. Захід модерувала редакційна директорка журналу «Food Safety Magazine» Адрієнн Блюм.

Спікери, серед яких були провідні фахівці галузі – регіональний менеджер EMEA з комерційної харчової санітарії Дірк Ніколейскі та глобальна менеджерка з навчання Ніколь Каммарата, поділилися практичним досвідом і корисними порадами щодо ефективного управління гігієною у харчовій промисловості.

Особливу увагу приділили навчанню персоналу для підтримки гігієнічного стану обладнання та приміщень, що є важливим для забезпечення безпечності харчових продуктів.

Завдяки участі у вебінарі здобувачі-бакалаври отримали не лише нові знання, але й практичні інструменти, які можуть бути впроваджені у закладах ресторанного господарства для покращення якості та безпечності харчової продукції.

Наші учасники вдячні організаторам і модераторам за цікавий і пізнавальний захід!

Published on: 22-01-2025
Read also:
Виступати публічно без страху вчилися п’ятикурсники-біотехнологи

Напевно у кожного був момент, коли при виступі перед великою аудиторією голос починає тремтіти, серцебиття пришвидшується і сказати бодай щось стає проблематично. Тоді, відкриваємо частину завіси тренінгу «Вчимося виступати публічно», який для студентів 5-го курсу факультету біотехнології та екологічного контролю провів Євген Куджоян – оратор від п...

READ YOURSELF

Виступати публічно без страху вчилися п’ятикурсники-біотехнологи 14 march 2019

Плідна співпраця з випускниками

Випускниця магістерської програми «Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» Ольга Криволап в якості запрошеної гості приєдналася до обговорення тематики підсумкового практичного заняття з дисципліни «Технологія продуктів для дитячого та геродієтичного харчування», що для здобувачів освітньої програми «Харчові технології» про...

READ YOURSELF

Плідна співпраця з випускниками 31 may 2021

«Золото» Чемпіонату України зі стрибків у воду здобув студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Артем Волковинський – переможець Чемпіонату України зі стрибків у воду серед молоді, який відбувся 4-9 листопада у м. Запоріжжя. Артем гідно боровся за медалі національної першості у стрибках з трампліну висотою 3 м. Фізична підготовка і майстерність дозволили йому показати вражаючий результат (32...

READ YOURSELF

«Золото» Чемпіонату України зі стрибків у воду здобув студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 13 november 2019

Знайомство зі сучасними технологіями на провідному підприємстві

Викладачки кафедри технології молока і молочних продуктів Алла Тимчук, Анастасія Пухляк, Ульяна Бандура та здобувачі-бакалаври четвертого курсу освітньої програми «Харчові технології та інженерія» відвідали ТДВ «Яготинський маслозавод» – одне з провідних підприємств молочної галузі України. Студенти ознайомилися зі сучасними технологіями виробницт...

READ YOURSELF

Знайомство зі сучасними технологіями на провідному підприємстві 04 november 2025