Н У Х Т

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» опановують hard skills з безпечності харчових продуктів

22 january 2025

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» опановують hard skills з безпечності харчових продуктів

У межах дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» (лектор – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін) здобувачі 4-го курсу бакалаврського рівня освітньо-професійної програми «Технології харчування» взяли участь у міжнародному вебінарі «Facilities Focus: Food Safety Factors to Consider in Hygienic Design and Infrastructure».

На вебінарі розглядалися ключові аспекти гігієнічного проєктування приміщень і обладнання, зокрема визначення критеріїв гігієнічного дизайну для обладнання та приміщень; підходи до оцінювання ризиків гігієнічного проєктування; протоколи для забезпечення гігієни у виробничих приміщеннях. Захід модерувала редакційна директорка журналу «Food Safety Magazine» Адрієнн Блюм.

Спікери, серед яких були провідні фахівці галузі – регіональний менеджер EMEA з комерційної харчової санітарії Дірк Ніколейскі та глобальна менеджерка з навчання Ніколь Каммарата, поділилися практичним досвідом і корисними порадами щодо ефективного управління гігієною у харчовій промисловості.

Особливу увагу приділили навчанню персоналу для підтримки гігієнічного стану обладнання та приміщень, що є важливим для забезпечення безпечності харчових продуктів.

Завдяки участі у вебінарі здобувачі-бакалаври отримали не лише нові знання, але й практичні інструменти, які можуть бути впроваджені у закладах ресторанного господарства для покращення якості та безпечності харчової продукції.

Наші учасники вдячні організаторам і модераторам за цікавий і пізнавальний захід!

Published on: 22-01-2025
Read also:
Про історичне минуле кондитерської галузі розповіла радіослухачам доцент кафедри гуманітарних дисциплін

Доцент кафедри гуманітарних дисциплін Ольга Коцюбанська взяла участь у авторській програмі Олени Брайченко «У своїй тарілці», що виходить в ефір на радіо «Культура». «У своїй тарілці» – це погляд на історію та сучасність крізь нетипову призму – їжу. У випуску говорили про історичне минуле кондитерської галузі, традиційні ласощі та українські бренд...

READ YOURSELF

Про історичне минуле кондитерської галузі розповіла радіослухачам доцент кафедри гуманітарних дисциплін 15 february 2019

Відбулася V Міжнародна конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясної та молочної галузі»

18 вересня наукова програма спеціалізованих виставок «Індпродмаш» і «Упаковка» продовжилася V Міжнародною спеціалізованою науково-практичною конференцією «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясної та молочної галузі», організованою нашим університетом спільно з Інститутом продовольчих ресурсів HAAH України та виставковою компанією «АКК...

READ YOURSELF

Відбулася V Міжнародна конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясної та молочної галузі» 19 september 2024

Вражаючі результати наших студентів на Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв»

16-17 травня 2019 р. у м. Мелітополь на базі Таврійського державного агротехнологічного університету ім. Дмитра Моторного відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв». В олімпіаді взяли участь студенти кафедр технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проектування і...

READ YOURSELF

Вражаючі результати наших студентів на Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв» 22 may 2019

Розпочався ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

Цьогоріч наш університет уперше проводить ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія». ІІ тур проходить у два етапи – рецензування робіт членами Галузевої конкурсної комісії і захист робіт на підсумковій науково-практичній конференції. Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшли 48 робіт...

READ YOURSELF

Розпочався ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 08 april 2021