Н У Х Т

Звітує ректор: відбулася Конференція трудового колективу університету

21 december 2023

Звітує ректор: відбулася Конференція трудового колективу університету

Добігає кінця календарний рік, а отже настав час ректорові Олександру Шевченку звітувати перед колективом університету щодо виконання умов контракту №1-47 від 23 грудня 2020 року з Міністерством освіти і науки України та основних показників діяльності НУХТ за 2023 рік. Тож, 21 грудня у актовій залі відбулася Конференція трудового колективу університету, основним питанням порядку денного якої був звіт ректора.

Голова Конференції, перший проректор Володимир Яровий розпочав Конференцію з повідомлення, що зареєструвалися 77 делегатів, а всього обраних делегатів 99, необхідний кворум є, і Конференція правомочна розпочати свою роботу. Також голова Конференції оголосив порядок денний, який завчасно був доведений до відома делегатів та колективу університету. Запропонований порядок денний був затверджений відкритим голосуванням, відповідно до рішення попередньої Конференції ухвалювати рішення відкритим голосуванням більшістю голосів зареєстрованих делегатів.

Далі перейшли до розгляду першого питання й головуючий передав слово для звіту ректору Олександру Шевченку. Ректор розпочав із короткого огляду роботи колективу університету протягом цього складного року, а далі надав детальну інформацію щодо виконання цільових показників ефективності діяльності.

У своєму звіті керівник університету зупинився на всіх аспектах – розповів про виконання положень Статуту університету, реалізацію внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності, інформаційне та матеріально-технічне забезпечення освітнього процесу, наукову та інноваційну діяльність колективу, міжнародне співробітництво, академічну мобільність здобувачів освіти і викладачів, перемоги у міжнародних і вітчизняних конкурсах, видання підручників і навчально-методичної літератури, дотримання законодавства у сфері діяльності університету, проаналізував працевлаштування випускників і навів показники ефективності використання державного майна та підготовки науково-педагогічних кадрів та позиції НУХТ в українських і міжнародних рейтингах.

Попри всі складнощі й негаразди воєнного часу за звітній період була виконана колосальна робота по всіх напрямках, це усвідомлюють усі члени нашого колективу, тому делегати одностайно затвердили звіт ректора.

Наступним у порядку денному було відзначення працівників університету. Олександр Шевченко зауважив, що ніякі труднощі, ніякий ворог не завадить нам якісно виконувати свої завдання й відзначати наших колег за сумлінну працю, активний розвиток вітчизняної освіти і науки.

Він вручив:

- Подяки ректора з цінним подарунком – завідувачці лабораторії кафедри біотехнології та мікробіології Світлані Антонюк, завідувачу кафедри електропостачання та енергоменеджменту Сергію Балюті, завідувачці лабораторії кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Олені Калінській, завідувачці лабораторії кафедри іноземних мов професійного спрямування Ларисі Карташовій, доценту кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роману Мукоїду;

- Почесну грамоту НУХТ – професорці кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірині Антоненко, доценту кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Володимиру Бондарю, професору кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Володимиру Зав’ялову, проректору з соціально-побутових питань Миколі Копері, помічниці ректора з правового забезпечення Олені Негоді, завідувачці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукці Олександрі Нєміріч, начальниці редакційно-видавничого відділу Любові Орішич, доцентці кафедри маркетингу Катерині Семененко, провідній інженерці кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Кларі Шишковій.

Делегати привітали нагороджених колег оплесками.

У заключному слові ректор зазначив, що за всіма досягненнями університету стоїть спільна, кропітка й наполеглива робота всього колективу. Він висловив щиру подяку кожному за невтомну, активну працю та привітав колектив із прийдешніми Різдвом і Новим роком, побажав мирного неба, терпіння й наснаги, міцного здоров’я, злагоди у сім’ях, непохитної віри в нашу перемогу та закликав продовжувати впевнений рух уперед.

До привітань приєднався і голова Конференції, перший проректор Володимир Яровий та, оскільки порядок денний був вичерпаний, закрив роботу Конференції.

Published on: 21-12-2023
Read also:
Науково-практична конференція кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

31 травня 2022 р. в нашому університеті відбулася VI Всеукраїнська науково-практична дистанційна конференція «Інноваційні методи викладання іноземних мов у немовних вищих навчальних закладах», що була організована кафедрою ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Навчально-наукового інституту економіки і управління. Учасників привітала за...

READ YOURSELF

Науково-практична конференція кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 06 june 2022

Відзначено переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Наприкінці навчального року в університеті підведені підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань i спеціальностей. Нагадаємо, через військову агресію проти України, у 2021-2022 навчальному році визначення переможців конкурсу відбувалося за результатами I туру. Ректором Олександром Шевченком підписаний наказ про ві...

READ YOURSELF

Відзначено переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 29 june 2022

Практика – перша сходинка до професіоналізму

Усім відомо, що практика для здобувачів є важливою сходинкою до успішного професійного майбутнього, тому вона є невід’ємною частиною освітнього процесу. Свій перший унікальний практичний досвід четвертокурсники-біотехнологи Дар’я Синявська і Єфим Тагізада набували на ТОВ «ФЗ «БІОФАРМА», що розробляє і виробляє препарати з донорської крові людини, ...

READ YOURSELF

Практика – перша сходинка до професіоналізму 15 february 2023

Досвід проєктування технологічного обладнання в Autodesk Inventor від інженера-конструктора

У рамках вивчення дисципліни «Системи автоматизованого проєктування» відбулося гостьове онлайн-заняття на тему «Практична реалізація функціоналу Autodesk Inventor в процесі проєктування технологічного обладнання». Спікером виступив інженер-конструктор ТОВ «Аккерман солюшнс Україна» Іван Глущенко. Цільова аудиторія – здобувачі групи ОХ-2-2 освітньог...

READ YOURSELF

Досвід проєктування технологічного обладнання в Autodesk Inventor від інженера-конструктора 24 october 2023