Н У Х Т

Зустріч ейчарів із власницями сучасних спортивних спейсів

05 april 2019

Зустріч ейчарів із власницями сучасних спортивних спейсів

Управлінці персоналом знову в центрі актуальних подій столиці. У хабі для громадських ІТ-організацій і стартапів 1991 Civic Tech Center викладачі та студенти-ейчари зустрілись із успішними жінками, що розвинули бізнес у форматі спортивних спейсів нового покоління, – директоркою першої в Україні мережі афілійованих кроссфіт клубів CrossFit Banda Світланою Бескровною та власницею фітнес-клубу FIZMAT Яриною Присяжнюк. Модератором зустрічі стала Тетяна Гриньова, видавець lifestyle-видання bit.ua, яка теж займається просуванням спортивних проектів – фітнес-табору Fitness Geek Camp і додатку Fitior із пошуку партнерів для занять спортом.

Спікери поділилися власними історіями створення концептуальних спортхабів, не маючи на той момент підприємницького досвіду: CrossFit Banda – від кроссфіт-боксу для тренувань професійних атлетів до найбільшої в країні мережі залів для занять кроссфітом людей різного віку, рівня підготовки і навіть із обмеженими можливостями, FIZMAT як американського аналогу сучасних фітнес-просторів із філософією Train Smart.

Світлана і Ярина розповіли про те, як їх бізнес-проекти конкурують із мережевими спортивними центрами, на чому побудована система їх менеджменту, про організацію клієнтоорієнтованого сервісу та HR-підходи у формуванні команди тренерів та адміністративного персоналу, про інструменти популяризації спортивної культури серед українців, зокрема, на прикладі щорічного масштабного турніру CrossFit Banda «Битва Міст».

Участь у заході в черговий раз дала нашим студентам-ейчарам можливість потренувати підприємницькі навички як must have лідерських компетенцій, за що вони вдячні його гостям і організаторам.

Published on: 05-04-2019
Read also:
Із організацією виробництва органічного морозива ознайомилися магістранти в процесі переддипломної практики

Акціонерне товариство «РУДЬ» є лідером серед українських виробників морозива. Продукція компанії не лише задовольняє потреби споживачів, а й перевищує їхні очікування. Навіть найбільш вимогливі покупці можуть знайти в асортименті продуктів те, що їм до вподоби. Завдяки європейському підходу до розвитку, компанія «Рудь» випустила «Ескімос-Organic» —...

READ YOURSELF

Із організацією виробництва органічного морозива ознайомилися магістранти в процесі переддипломної практики 08 july 2025

Звернення ректора Олександра Шевченка до Дня пам'яті Героїв Крут

Сьогодні – День пам’яті Героїв Крут. 105 років тому на залізничній платформі в Крутах до 520 українських вояків, студентів і гімназистів із 16 кулеметами та однією гарматою дали бій росіянам, що мали десятикратну перевагу в живій силі та озброєнні. Вони затримали нападника на чотири дні, що дало змогу укласти Берестейський мирний договір – документ...

READ YOURSELF

Звернення ректора Олександра Шевченка до Дня пам'яті Героїв Крут 29 january 2023

Перша гостьова лекція для магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

Уже традиційно для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів», перша лекція з дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів» (лекторка дисципліни – доцентка Наталія Фалендиш) була гостьовою. Її прочитав виконавчий директор Федерації ор...

READ YOURSELF

Перша гостьова лекція для магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» 06 september 2023

Актуальні проблеми виробництва та перероблення сировини, стандартизації і безпеки продовольства вирішують наші студенти

17-18 квітня у Національному університеті біоресурсів і природокористування України працювала VIII Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», де наш університет гідно представили молоді доповідачі...

READ YOURSELF

Актуальні проблеми виробництва та перероблення сировини, стандартизації і безпеки продовольства вирішують наші студенти 22 april 2019