Н У Х Т

Розпочинаємо співпрацю з громадою у сфері цифрового управління харчуванням

15 september 2025

Розпочинаємо співпрацю з громадою у сфері цифрового управління харчуванням

Наш університет розпочав співпрацю з представниками громади у межах договору про співпрацю, укладеного за ініціативи ректора Олександра Шевченка та директорки ТОВ «Юкрейніан Смарт Діджиталс» Олени Трофименко – компанії-розробника «Системи управління продуктами і кухнею 2» («СУПіК 2»). Це перша в Україні автоматизована платформа для складання меню, технологічних карт і рецептур, обліку продуктів, кошторисів і формування звітів із контролю якості й вартості харчування у дитячих садочках, школах та інших закладах освіти.

«СУПіК 2» забезпечує повний цикл електронного управління харчуванням, враховує алергени й персоналізовані параметри раціону для дітей із особливими потребами, підвищує прозорість і доступність інформації для батьків, адміністрації та контролюючих органів, роблячи процес сучасним і зручним.

У обговоренні перспектив співробітництва взяли участь представники ТОВ «Юкрейніан Смарт Діджиталс» – операційна директорка проєкту «СУПіК 2» Оксана Солдатова та Міла Рісс, ректор університету Олександр Шевченко, голова Київського науково-технічного товариства харчової промисловості Юрій Задніпряний, директорка Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності НУХТ Олена Подобій, в.о. завідувача кафедри процесів і апаратів харчових виробництв і відповідальна секретарка Приймальної комісії НУХТ Юлія Запорожець, завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч і професор цієї ж кафедри Олег Кузьмін.

Для НУХТ це співробітництво означає розвиток наукового та практичного потенціалу, зміцнення інституційної спроможності, можливість реалізації соціально-важливих проєктів, формування інноваційного іміджу університету та залучення здобувачів освіти до практичного навчання у сфері цифрових технологій управління харчуванням.

Published on: 15-09-2025
Read also:
Пакувальники діляться досвідом

У рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP, який працював з 10 по 12 квітня у Міжнародному виставковому центрі, відбулася 18-а Науково-практична конференція молодих вчених «Новітні технології пакування». Співорганізаторами конференції стали Клуб пакувальників України, Національний університет харчових технологій та АТ «К...

READ YOURSELF

Пакувальники діляться досвідом 16 april 2019

Гостьова лекція для маркетологів від лауреатки Еffie awards

Відбулася онлайн-лекція менеджерки національної торговельної марки «Львівське» ПрАТ «Карлсберг Україна», лауреатки найавторитетнішої нагороди в галузі маркетингових комунікацій в Україні Effie Awards Анастасії Долюк. Говорили на тему «Сучасні інструменти просування брендів: спонсорство та спеціальні проєкти». Спікерка розповіла про формування брен...

READ YOURSELF

Гостьова лекція для маркетологів від лауреатки Еffie awards 17 february 2023

Розширюємо коло академічних партнерів

У жовтні 2022 року за ініціативи ректора нашого університету Олександра Шевченка та в.о. ректора Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського Оксани Чернеги укладений договір про співробітництво у галузі науки і освіти з метою подальшого розвитку науково-дослідної роботи. Співробітництво передбачаєтьс...

READ YOURSELF

Розширюємо коло академічних партнерів 13 october 2022

Зустріч зі стейкхолдерами з обговорення освітньо-професійної програми «Маркетинг»

На кафедрі маркетингу відбувся круглий стіл зі стейкхолдерами з обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Маркетинг» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг». Зустріч відбулася в онлайн-режимі. До учасників круглого столу звернулася гарантка освітньої програми, доцентка Лариса Капінус, яка повідомила, щ...

READ YOURSELF

Зустріч зі стейкхолдерами з обговорення освітньо-професійної програми «Маркетинг» 11 march 2021