Н У Х Т

Здобувачі освіти факультету ГРТБ – серед кращих молодіжних лідерів міста Києва!

05 september 2025

Здобувачі освіти факультету ГРТБ – серед кращих молодіжних лідерів міста Києва!

Наш університет формує не лише фахівців, а й активних лідерів, які змінюють Київ та Україну. Це визнається і на державному рівні, і на міському, і на районному.

Нещодавно голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Софія Дунаєвська вручила подяки молодіжним лідерам із числа студентів Голосіївського району, серед яких і здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка нашого університету.

За активну волонтерську діяльність, вагомий внесок у розвиток молодіжного руху й молодіжної політики, свідому громадянську позицію відзначені Поліна Ляхович і Назарій Коновал.

Поліна Ляхович – здобувачка магістерського рівня вищої освіти за спеціальністю «Харчові технології», відмінниця навчання, голова студентської ради факультету, переможниця ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2024/2025 навчальному році за спеціальністю «Харчові технології», ТОП-6 фіналістка Всеукраїнського Young Chefs Challenge 2024, володарка Гран-прі факультетського конкурсу кулінарної майстерності «Масниця-FEST 2025».

Вона – яскрава лідерка, яка сформувала ефективну команду для сприяння національно-патріотичному вихованню, розвитку професійного та особистісного потенціалу студентів, їхньої соціальної активності, творчості та психологічної стійкості. Її діяльність сприяє захисту прав здобувачів освіти та їхній участі в удосконаленні освітнього процесу.

Назарій Коновал – здобувач освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа», призер І етапу ХХV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, талановитий баскетболіст, капітан українського баскетбольного клубу «Ведмеді» 2024-2025, кращий розігруючий Кубку Медведенка U17 2024, а також автор спортивного влогу, популяризатор здорового способу життя. Назарій активно розвиває спортивний рух серед молоді, надихає своїм прикладом і демонструє, як поєднувати навчання, спорт і громадську активність.

Вдячні Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації за підтримку нашої активної, талановитої та свідомої студентської молоді, яка є рушійною силою позитивних змін у суспільстві!

Факультет ГРТБ НУХТ – це не лише знання, а й лідерство, ініціативність і натхнення!

Published on: 05-09-2025
Read also:
Наші здобувачі освіти – активні учасники закордонних конференцій

Наукова весна в університеті триває. Наші здобувачі освіти й викладачі активно долучаються до наукових заходів колег із інших закладів освіти та наукових установ, у тому числі й зарубіжних. Творча молодь НУХТ – аспірант кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Борис Михайлик і магістрантка кафедри технології хлібопекарських і ...

READ YOURSELF

Наші здобувачі освіти – активні учасники закордонних конференцій 26 may 2021

Усі нюанси роботи з міжнародними наукометричними базами з’ясував доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Компанія «Clarivate Analytics» проводила онлайн-семінари, присвячені роботі з міжнародними наукометричними базами. Одним зі слухачів семінарів став доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін, який взяв участь у 6-ти вебінарах: серії «Web of Science: система навігації в світі наукових публікацій»: - Інформаційна пла...

READ YOURSELF

Усі нюанси роботи з міжнародними наукометричними базами з’ясував доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 october 2019

Інтерв’ю телеканалу LIVE дали викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

У всьому світі Міжнародний день пива відзначається у першу п’ятницю серпня. Cвяткування Дня пива розпочалося у 2007 році у м. Санта-Круз (штат Каліфорнія, США) за ініціативи власника бару Джессі Авшаломова. Міжнародний день пива – чудовий привід, щоб насолодитися найпопулярнішим у світі алкогольним напоєм. Це дійсно глобальне свято, яке відзначают...

READ YOURSELF

Інтерв’ю телеканалу LIVE дали викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 11 august 2021

Вино, наука та культура: НУХТ на форумі винних амбасадорів України-2025

Ректор ніверситету, професор Олександр Шевченко, професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько, доцентка цієї ж кафедри Ірина Бабич, професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і здобувачі бакалаврату та магістратури спеціальності G 13 «Харчові технології» представляли університет н...

READ YOURSELF

Вино, наука та культура: НУХТ на форумі винних амбасадорів України-2025 10 november 2025