Н У Х Т

Здобувачі освіти факультету ГРТБ – серед кращих молодіжних лідерів міста Києва!

05 september 2025

Здобувачі освіти факультету ГРТБ – серед кращих молодіжних лідерів міста Києва!

Наш університет формує не лише фахівців, а й активних лідерів, які змінюють Київ та Україну. Це визнається і на державному рівні, і на міському, і на районному.

Нещодавно голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Софія Дунаєвська вручила подяки молодіжним лідерам із числа студентів Голосіївського району, серед яких і здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка нашого університету.

За активну волонтерську діяльність, вагомий внесок у розвиток молодіжного руху й молодіжної політики, свідому громадянську позицію відзначені Поліна Ляхович і Назарій Коновал.

Поліна Ляхович – здобувачка магістерського рівня вищої освіти за спеціальністю «Харчові технології», відмінниця навчання, голова студентської ради факультету, переможниця ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2024/2025 навчальному році за спеціальністю «Харчові технології», ТОП-6 фіналістка Всеукраїнського Young Chefs Challenge 2024, володарка Гран-прі факультетського конкурсу кулінарної майстерності «Масниця-FEST 2025».

Вона – яскрава лідерка, яка сформувала ефективну команду для сприяння національно-патріотичному вихованню, розвитку професійного та особистісного потенціалу студентів, їхньої соціальної активності, творчості та психологічної стійкості. Її діяльність сприяє захисту прав здобувачів освіти та їхній участі в удосконаленні освітнього процесу.

Назарій Коновал – здобувач освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа», призер І етапу ХХV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, талановитий баскетболіст, капітан українського баскетбольного клубу «Ведмеді» 2024-2025, кращий розігруючий Кубку Медведенка U17 2024, а також автор спортивного влогу, популяризатор здорового способу життя. Назарій активно розвиває спортивний рух серед молоді, надихає своїм прикладом і демонструє, як поєднувати навчання, спорт і громадську активність.

Вдячні Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації за підтримку нашої активної, талановитої та свідомої студентської молоді, яка є рушійною силою позитивних змін у суспільстві!

Факультет ГРТБ НУХТ – це не лише знання, а й лідерство, ініціативність і натхнення!

Published on: 05-09-2025
Read also:
Вишиванка, обпалена війною

15 травня творчий колектив Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку подарував нам і гостям нашого університету незабутнє яскраве свято – концерт, приурочений зразу до кількох пам’ятних дат – Дня вишиванки, Дня матері, Дня сім’ї та Дня вступника НУХТ. Дійство було сповнене щирими емоціями, гарними піснями і гордістю за т...

READ YOURSELF

Вишиванка, обпалена війною 16 may 2025

Учасники українсько-австрійського науково-дослідного проєкту – гості університету

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів успішно працює над реалізацією українсько-австрійського науково-дослідного проекту «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії» (керівники проєкту – професори Тамара Носенко та Роланд Людвіг). Учасником проєкту з австрійської сторон...

READ YOURSELF

Учасники українсько-австрійського науково-дослідного проєкту – гості університету 09 december 2021

Переддипломна практика – важливий щабель на шляху до кваліфікаційної роботи!

Практична підготовка є невід’ємною частиною теоретичного навчання, адже дозволяє закріпити здобуті знання та опанувати реальні виробничі процеси. Тож з 14 по 27 квітня 2025 року бакалаври спеціальності 181 «Харчові технології та інженерія» успішно завершили переддипломну практику на провідних підприємствах галузі. Зокрема, студенти, що спеціалізую...

READ YOURSELF

Переддипломна практика – важливий щабель на шляху до кваліфікаційної роботи! 30 april 2025

Міжнародна співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

За пропозицією стейкхолдерів і рекомендаціями робочої групи розробників освітньо-професійної програми підготовки магістрів «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» (спеціальності «Харчові технології») до вибіркової частини програми була введена нова освітня компонента – «Йога та медитація у сучасній системі оздоровлення людини». Ви...

READ YOURSELF

Міжнародна співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 july 2025