Н У Х Т

Збереженням науки під час війни опікується наша колега

24 april 2023

Збереженням науки під час війни опікується наша колега

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва разом із командою науково-популярного медіа «Куншт» та українськими науковцями взяла участь у презентації платформи Science at risk, завдяки якій популяризуватимуть експертизу українських вчених, знаходитимуть міжнародні партнерства і розповідатимуть історії науковців під час війни.

Нагадаємо, наша викладачка є членкинею робочої групи «Збереження науки під час війни» та співавторкою дослідження.

Під час презентації платформи Science at Risk було представлено пошкоджену та зруйновану інфраструктуру й експертів у різних галузях науки, аби залучити донорів для відбудови наукової інфраструктури України та побудувати міжнародні партнерства.

Завдяки проєкту іноземні колеги зможуть знайти українських науковців і науковиць для співпраці та інтерв’ю; дізнатися про нагальні потреби української науки в небезпеці; допомогти конкретним людям та інституціям; знайти колег для спільних проєктів.

Натомість українські учені зможуть долучитися до спільноти для обговорення питань збереження та відновлення науки; налаштувати зв’язки з іноземними колегами.

Проєкт здійснюється за підтримки відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні, Alfred P. Sloan Foundation та за сприяння Міністерства освіти та науки України й Національного фонду досліджень.

Published on: 24-04-2023
Read also:
Ступінь PhD – здобуто!

3 червня 2025 року відбувся успішний захист дисертації «Розроблення технології морозива ацидофільно-сироваткового низьколактозного» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» аспірантом кафедри технології молока і молочних продуктів Артуром Михалевичем. Наукова керів...

READ YOURSELF

Ступінь PhD – здобуто! 05 june 2025

Вражаючу підготовку демонструють магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

14 лютого на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства стартували захисти магістрантів денної форми навчання. У перший день захищали свої роботи вісім здобувачів освітнього ступеню «Магістр», які чітко і лаконічно представили результати своєї експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання. Студенти прояви...

READ YOURSELF

Вражаючу підготовку демонструють магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 15 february 2019

НУХТ – дев’ятий серед столичних вишів за цитуванням у Google Scholar

За даними чергового випуску Webometrics 2024 року наш університет став 9-м серед закладів вищої освіти Києва, 23-м в Україні і 2303-м у світі у рейтингу Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar Profiles за критерієм кількості цитувань інституційних профілів у Google Scholar із показником 53 180 цитувань (для порівнян...

READ YOURSELF

НУХТ – дев’ятий серед столичних вишів за цитуванням у Google Scholar 20 august 2024

Congratulations!

Recently, the Berlin University of Applied Sciences (BHT) celebrated University Day. The President of BHT, Dr. Julia Neuhaus, presented awards to teachers and students for outstanding achievements. Among them was our friend and partner, Prof. Stefan Junge. He received a medal, which recognizes his contribution to the development of NUFT, to the tra...

READ YOURSELF

Congratulations! 22 november 2023