Викладачі кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів у межах дисциплін «М’ясні технології. Модуль 1. Технології первинної переробки сільськогосподарських тварин і птиці», «Процеси та апарати харчових виробництв», «Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 5» провели виїзне практичне заняття на ПрАТ «Миронівська птахофабрика», що входить до групи компаній МХП, для здобувачів-бакалаврів груп МЯ-3-1 та ТІ-2-2 Навчально-наукового інституту харчових технологій.
Здобувачі освіти ознайомилися з історією й діяльністю компаній групи МХП і ПрАТ «Миронівська птахофабрика», організацією заходів із охорони праці, дізналися про соціальну підтримку персоналу і практикантів, зокрема про безкоштовний для робітників і екскурсантів асортимент їдальні за принципом «шведського столу».
У виробничих цехах студенти і викладачі дізнавалися про особливості роботи технологічного обладнання і потокових ліній перероблення курчат-бройлерів, діяльність цеху технічних фабрикатів, обговорювали з фахівцями експортний потенціал і перспективи розвитку підприємств групи компаній МХП. Здобувачі освіти цікавилися можливостяит проходження практики на підприємстві, навчання з елементами дуальної форми, умовами працевлаштування.
Кафедра технології м'яса і м'ясних продуктів вдячна керівництву МХП, співробітникам підприємства і фахівчині з навчання, оцінювання та розвитку персоналу Валентині Зірці за організацію цього виїзного заняття.