Н У Х Т

Виїзні заняття на МХП – потужне поєднання теорії з практикою

19 november 2025

Виїзні заняття на МХП – потужне поєднання теорії з практикою

Викладачі кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів у межах дисциплін «М’ясні технології. Модуль 1. Технології первинної переробки сільськогосподарських тварин і птиці», «Процеси та апарати харчових виробництв», «Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 5» провели виїзне практичне заняття на ПрАТ «Миронівська птахофабрика», що входить до групи компаній МХП, для здобувачів-бакалаврів груп МЯ-3-1 та ТІ-2-2 Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Здобувачі освіти ознайомилися з історією й діяльністю компаній групи МХП і ПрАТ «Миронівська птахофабрика», організацією заходів із охорони праці, дізналися про соціальну підтримку персоналу і практикантів, зокрема про безкоштовний для робітників і екскурсантів асортимент їдальні за принципом «шведського столу».

У виробничих цехах студенти і викладачі дізнавалися про особливості роботи технологічного обладнання і потокових ліній перероблення курчат-бройлерів, діяльність цеху технічних фабрикатів, обговорювали з фахівцями експортний потенціал і перспективи розвитку підприємств групи компаній МХП. Здобувачі освіти цікавилися можливостяит проходження практики на підприємстві, навчання з елементами дуальної форми, умовами працевлаштування.

Кафедра технології м'яса і м'ясних продуктів вдячна керівництву МХП, співробітникам підприємства і фахівчині з навчання, оцінювання та розвитку персоналу Валентині Зірці за організацію цього виїзного заняття.

Published on: 19-11-2025
Read also:
Мистецький вечір «І став Шевченко заповітом…»

9 березня виповнилося 210 років з дня народження генія українського народу, видатного українського поета, прозаїка, драматурга, художника, політичного і громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка – людини універсальних обдарувань та інтересів, все життя і творчість якого були присвячені українському народу. Шляхами життя істинного сина українс...

READ YOURSELF

Мистецький вечір «І став Шевченко заповітом…» 18 march 2024

Тиждень академічної доброчесності для обдарованої молоді університету

В Україні війна. У останніх передсмертних конвульсіях поступово завершує своє існування ганебний путінський режим, намагаючись використовувати притаманні йому терористичні методи. Але ні бомбардуванням житлових кварталів наших міст, ні ракетними ударами по інфраструктурі, ні нищенням української нації нас не залякати. Адже ми мужні, незламні, непер...

READ YOURSELF

Тиждень академічної доброчесності для обдарованої молоді університету 14 october 2022

Міжнародне наукове співробітництво кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів у рамках міжнародного співробітництва проведено серію спільних наукових досліджень з метою вивчення функціонально-технологічних властивостей розчинних харчових волокон у морозиві молочному. У складі дослідницької групи працювали: доцентка Жешувського університету (Польща) Магдалена Буніовська, проф...

READ YOURSELF

Міжнародне наукове співробітництво кафедри технології молока і молочних продуктів 21 september 2021