Н У Х Т

Виїзна лабораторна в Інституті природничих ресурсів НААН України

23 october 2024

Виїзна лабораторна в Інституті природничих ресурсів НААН України

22 жовтня 2024 р. професорка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Фролова провела виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Технології аюрведичної харчової продукції» зі здобувачами групи АЮ-1-1М у лабораторії Інституту природничих ресурсів НААН України.

Провідна наукова співробітниця Інституту продовольчих ресурсів НААН України, заступниця завідувача відділу цукру, цукристих речовин і інгредієнтів, д.т.н. Ірина Гриненко розповіла про сучасні тренди у технологіях цукристих речовин.

Магістранти приєднались до роботи дегустаційної комісії, на якій були представлені нові види чаїв і цукристих речовин. Обрахунок масиву дегустаційних листів здобувачі проводили в рамках дисципліни  «Прикладні методи досліджень в ресторанному господарстві». Статистичне оброблення отриманих параметрів допомагали провести доцентки кафедри Ірина Корецька та Ольга Коваль.

Published on: 23-10-2024
Read also:
Фахівці університету обговорюють перспективні напрямки виробничої спеціалізації Київщини

Завідувач кафедри технології м`яса і м`ясних продуктів Василь Пасічний, професорка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько і доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька стали учасниками воркшопу «Смарт-спеціалізація: ...

READ YOURSELF

Фахівці університету обговорюють перспективні напрямки виробничої спеціалізації Київщини 05 july 2021

З трендами у гнучкому пакованні знайомить фахівець-практик

Денис Пригодій, наш випускник, а нині – директор «ТАС ЕВОТЕК» на зустрічі зі студентами розповів про тренди у гнучкому пакованні в умовах сталого розвитку. Цікаві факти, озвучені на зустрічі: - нині не залишилося сфер діяльності, де не використовується упаковка;- гнучка полімерна упаковка – найбільш поширена для харчових продуктів у світі;- зазви...

READ YOURSELF

З трендами у гнучкому пакованні знайомить фахівець-практик 08 october 2024

Здобувачі ступеня PhD за спеціальністю «Харчові технології» зустрілися з гарантом програми

23 січня 2025 року відбулася зустріч здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 18 «Харчові технології» з гарантом освітньо-наукової програми, д.т.н., професором, завідувачем кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимиром Ковбасою, де були підведені підсумки зимової екзаменаційної сесії та розглян...

READ YOURSELF

Здобувачі ступеня PhD за спеціальністю «Харчові технології» зустрілися з гарантом програми 27 january 2025

Освітня спільнота факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентує університетський потенціал

Потужна студентсько-викладацька команда факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка взяла активну участь у масштабному гастрономічному заході Young Chefs. Urban, який відбувся у КВЦ «Парковий» і став платформою для обміну досвідом, презентації інноваційних гастрономічних практик, синергії між освітнім середовищ...

READ YOURSELF

Освітня спільнота факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентує університетський потенціал 24 september 2025