Н У Х Т

Вітаємо з успішною акредитацією ще шістьох освітньо-професійних програм!

05 june 2023

Вітаємо з успішною акредитацією ще шістьох освітньо-професійних програм!

Ще шість освітньо-професійних програм першого (бакалаврського) рівня вищої освіти нашого університету були успішно акредитовані Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти.

На засіданні, що відбулося 30 травня, за результатами розгляду акредитаційних справ були одностайно ухвалені рішення щодо надання акредитації бакалаврським освітньо-професійним програмам «Холодильні техніка та технології» (гарант – доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко), «Теплоенергетика те енергоефективні технології» (гарант – професор кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Михайло Масліков), «Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації» (гарант – доцент кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Віктор Сідлецький), «Облік і аудит» (гарантка – доцентка кафедри обліку і аудиту Наталія Кудренко), «Маркетинг» (гарантка – доцентка кафедри маркетингу Світлана Розумей), «Реклама та зв’язки з громадськістю» (гарантка – доцентка кафедри маркетингу Наталія Фєдотова).

Експертні групи з акредитації цих освітніх програм працювали в університеті 8-10 лютого,  13-15 березня, 21-23 березня, 28-30 березня, 3-5 квітня і 6-8 квітня 2023 року. Вони зустрічалися з гарантами освітніх програм, спілкувалися з академічним і сервісним персоналом, здобувачами вищої освіти, випускниками і стейкхолдерами, знайомилися з кадровим, матеріально-технічним й інформаційним забезпеченням навчального процесу, аналізували статистику працевлаштування випускників. Загалом експертні групи високо оцінили наші освітньо-професійні програми й рівень підготовки за ними, що й відобразили у своїх звітах.

Вітаємо колективи випускових кафедр – теплоенергетики та холодильної техніки, автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління, обліку і аудиту та маркетингу, гарантів і проєктні групи освітніх програм та усі причетні служби з успішними акредитаціями! Ми вкотре підтвердили відповідність наших освітньо-професійних програм вимогам законодавства, й довели, що НУХТ дає якісні знання здобувачам освіти. Дякуємо ЗСУ за цю можливість!

Published on: 05-06-2023
Read also:
Академічна етика і доброчесність – запорука успішного навчання і захисту кваліфікаційних робіт

На кафедрі біотехнології і мікробіології напередодні зимової екзаменаційної сесії відбулася серія зустрічей гарантки освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» Вікторії Красінько з магістрантами першого і другого курсів денної та заочної форм здобуття освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», присвя...

READ YOURSELF

Академічна етика і доброчесність – запорука успішного навчання і захисту кваліфікаційних робіт 20 december 2023

Вишукані кулінарні розробки своїх здобувачів гордо представляє кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізгнсу імені проф. В.Ф. Доценка продовжується другий етап кулінарного ONLINE-конкурсу «Масниця-Fest 2023». За активної підтримки завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорки Олександри Нєміріч, гаранта освітньої програми «Технології харчування», професора Олега ...

READ YOURSELF

Вишукані кулінарні розробки своїх здобувачів гордо представляє кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 february 2023

VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

19 березня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», присвячена 135-річчю Національного університету харчових технологій. У конференції взяли участь викладачі та студенти нашого університету, інших закладів вищої о...

READ YOURSELF

VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 20 march 2019

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин

Харчова галузь працює завжди, і карантинні обмеження не стають на заваді підприємствам виробляти якісні харчові продукти. Не стоїть осторонь і виноробна галузь. Наразі ринок українського виноробства пропонує споживачеві велику кількість продукції. До її популяризації активно долучаються профільні фахівці, серед яких і викладачі нашого університету....

READ YOURSELF

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин 26 may 2020