Триває підтвердження високого рівня підготовки в аспірантурі нашого університету. Сьогодні ще одна вступниця 2021 року, а нині – випускниця аспірантури кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства успішно презентувала результати своїх досліджень, виконаних під науковим керівництвом докторки технічних наук, професорки кафедри Марини Білько...
Вони чекали цього дня п'ять років. Точніше, вони ЙШЛИ до цього дня п’ять з половиною років, кожної хвилини наближаючи його своєю працею. Попри пандемію, локдауни, війну і обстріли. Вони пройшли крізь усе це заради дня, коли кожен із них матиме право називатись магістром.
22 березня 2023 року у актовій залі університету відбувся урочистий захід з н...
Запрошуємо молодь до участі у 90-тій Ювілейній Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка відбудеться в нашому університеті 11-12 квітня 2024 року!
Робота конференції проходитиме в секціях, тематика яких охоплює більшість напрямів харч...
Опанування сучасних інструментальних методик є надзвичайно важливим для майбутніх біотехнологів. Ці навички забезпечують проведення високоточних досліджень, що є ключовим для розроблення, впровадження та контролю інноваційних біотехнологічних процесів і продуктів. Володіння сучасними технологіями забезпечує майбутнім фахівцям конкурентоспроможність...