Н У Х Т

Викладачка університету – учасниця Ukraine Recovery Conference 2025

18 july 2025

Викладачка університету – учасниця Ukraine Recovery Conference 2025

10-11 липня 2025 року доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, докторка технічних наук Анастасія Шевченко взяла участь у Міжнародній конференції з відновлення України – Ukraine Recovery Conference 2025 у складі Команди реформи шкільного харчування.

Цьогорічна конференція була сфокусована на сталому відновленні, а харчування та продовольча безпека є його невід’ємною частиною. Було охоплено людський, бізнесовий, місцевий і регіональний та євроінтеграційний виміри. Подія зібрала глав держав, урядовців, міжнародних партнерів і представників бізнесу.

Анастасія Шевченко презентувала міжнародним партнерам досягнення та історію змін харчування у школах, до реалізації яких долучена.

Учасники могли особисто оцінити приклади страв, приготованих на імпровізованій шоу-кухні відповідно до вимог сучасних стандартів, що подаються в українських школах.

Участь у таких заходах є дуже важливою, адже вони дають змогу порушити важливі питання харчування та продовольчої безпеки на міжнародному рівні як невід’ємної частини відновлення України, поділитися досягнутими результатами та обговорити напрямки подальшої співпраці.

Вдячні Антикорупційній ініціативі ЄС і Швейцарсько-українському проєкту DECIDE за підтримку участі у заході, а Команді реформи шкільного харчування – за надані фото.

Published on: 18-07-2025
Read also:
Науковиця Жешувського університету (Польща) поділилася результатами своїх досліджень з нашими магістрантами

Завдяки міжнародному співробітництву з Жешувським університетом (Польща) на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція доцентки Грети Адамчик для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології орга...

READ YOURSELF

Науковиця Жешувського університету (Польща) поділилася результатами своїх досліджень з нашими магістрантами 12 december 2022

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин

Харчова галузь працює завжди, і карантинні обмеження не стають на заваді підприємствам виробляти якісні харчові продукти. Не стоїть осторонь і виноробна галузь. Наразі ринок українського виноробства пропонує споживачеві велику кількість продукції. До її популяризації активно долучаються профільні фахівці, серед яких і викладачі нашого університету....

READ YOURSELF

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин 26 may 2020

Вражаючі здобутки наших магістрантів-менеджерів

Магістранти освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» під керівництвом професорки кафедри економіки праці та менеджменту, гарантки програми Світлани Бурлуцької взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «LoNG-2021» (Look of New Generation/Погляд нового покоління) «Блокчейн приходить в Україну», що тривав з 1 жовтня по 14...

READ YOURSELF

Вражаючі здобутки наших магістрантів-менеджерів 20 december 2021

Науковці інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого презентували свої напрацювання у Болгарії

Нещодавно у місті Разграді (Болгарія) відбулася наукова конференція «Нова індустрія, цифрова економіка, суспільство – проекції майбутнього», на якій зібралися науковці, що працюють у галузі харчової науки. Організували конференцію наші партнери із Разградської філії Русенського університету. Цього року поряд із напрацюваннями вчених із Болгарії, Х...

READ YOURSELF

Науковці інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого презентували свої напрацювання у Болгарії 11 november 2019