Н У Х Т

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – на масштабній гастрономічній події PRO TISTO FORUM 2025

23 september 2025

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – на масштабній гастрономічній події PRO TISTO FORUM 2025

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи стали учасниками масштабної гастрономічний події в Україні для всіх, хто працює з тістом – PRO TISTO FORUM 2025, яка відбулася у КВЦ «Парковий».

Колектив кафедри завітав на PRO TISTO 2025 на запрошення ідеолога проєкту – шеф-кухаря та піцайоло з 18-річним досвідом Віталія Колошиця.

Серед спікерів – підприємниця, співвласниця та керуюча партнерка «Leilia bakery», кафе «Марія», івент-менеджерка Paska Club, Культ Крім, Київ Велике село, подкастерка (ведуча подкасту «Реве та стогне ресторатор») Лейла Туваклієва; хлібний сомельє, пекар-ремісник, готельєр, ресторатор із 25-річним досвідом у гастрономічній індустрії Ігор Лаврешин; СЕО, шеф-кухар, креативний підприємець, громадський активіст Євген Клопотенко; засновник, співвласник «Lviv Croissants» Андрій Галицький; шеф-кухар і співвласник кількох знакових гастропроєктів: фудмаркету нового формату «Food Spot», піцерії «Pie Spot», такерії «Chica Poblana», «Thai Spot», пекарні «СПЕЛЬТА» та виробництва «Kyivkraut» Ілля Сьомін; власники пекарні «Витач», засновники ремісничого простору з фокусом на традиційний український хліб і підтримку військових Олександр та Ірина Собко; CEO інклюзивної платформи «Good Bread From Good People», соціальної пекарні Наталія Шадріна.

Професорсько-викладацький колектив кафедри зустрів тут багатьох стейкхолдерів освітніх програм бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти «Готельно-ресторанна справа», «Готельна і ресторанна справа», «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», які й цього разу надали гарні відгуки та слушні рекомендації для забезпечення їхньої інноваційності відповідно до потреб ринку праці.

Як завжди, плідною була зустріч з ресторатором, підприємцем, шеф-кухарем із понад 20-річним досвідом у ресторанній індустрії Андрієм Магалецьким і технологинею світового лідера у галузі виробництва iнгредiєнтiв для хлібопечення ТОВ «Лесаффр Україна» Тетяною Голіковою.

Теплі зустрічі викладачів кафедри з успішними випускниками під час таких професійних заходів засвідчують їхню конкурентоспроможність на сучасному ринку праці, підтверджують широкі можливості для професійного та кар’єрного зростання, а також сприяють збереженню й примноженню спільних традицій великої родини НУХТ.

Завідувачка кафедри Лариса Шаран, професорка Тетяна Сильчук, доцентки Наталія Бондар, Ольга Пушка, доцент Вячеслав Губеня та старша викладачка кафедри Олена Тищенко вивчили сучасні галузеві тенденції та обговорили їх із профільними представниками. Набутий досвід буде використано викладачами для оновлення змісту навчальних дисциплін і посилення їхньої практичної спрямованості завдяки інтеграції практичних кейсів.

Професорка Тетяна Сильчук спільно зі своїми аспірантами, здобувачем ступеня доктора філософії кафедри готельно-ресторанної справи Євгенієм Лазоренком і доценткою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Вірою Зуйко представила наукові напрацювання у сфері хлібопечення для ресторанного бізнесу та поділилася інноваційними ідеями з провідними експертами галузі.

Участь у таких професійних заходах, як PRO TISTO FORUM 2025, для наших науково-педагогічних працівників – це налагодження тісної співпраці з роботодавцями, експертами галузі, фахівцями практиками для залучення до удосконалення освітніх програм, обміну досвідом, пошуку ефективних стратегій подолання викликів індустрії й прогнозування трендів, організації гостьових лекцій, майстер-класів, практикумів для здобувачів освіти з нетворкінгом.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи формують інноваційну компетентність завдяки безперервному навчанню і оновленню навичок.

Published on: 23-09-2025
Read also:
Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади

15-17 травня 2019 р. на базі Одеської національної академії харчових технологій (ОНАХТ) відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Наш університет представляли студенти 4 курсу освітнього ступеня «бакалавр» Аліна Назарчук і Тетяна Шевчук і студентки 1 курсу освітнього ступеня «магістр»...

READ YOURSELF

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади 24 may 2019

Свої перші кроки у світ науки київська ліцеїстка робить у лабораторіях кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ

Усе більше людей останнім часом користується гаджетами, до яких додаються навушники, адже через пандемію COVID-19 вони все більше часу проводять на онлайн-заходах. Проте, незважаючи на всі переваги використання навушників кількість питань щодо їх безпечності зростає. Щороку з’являються нові дослідження про потенційну загрозу цих гаджетів, саме тому...

READ YOURSELF

Свої перші кроки у світ науки київська ліцеїстка робить у лабораторіях кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ 20 january 2022

NUFT and DGNB Join Forces: Sustainable Engineering Partnership

We are pleased to announce that the National University of Food Technology (NUFT) has recently entered into an important memorandum of cooperation with DGNB (German Sustainable Building Council), a well-known organization in the industry. This partnership has been made possible thanks to the support and involvement of the Department of Thermal Powe...

READ YOURSELF

NUFT and DGNB Join Forces: Sustainable Engineering Partnership 07 june 2023

Науковий подарунок до ювілеїв: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів провела міжнародну конференцію

17 вересня в рамках програми Всеукраїнського тижня наукових конференцій з харчових технологій відбулась VІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», присвячена 140-річчю Національного університету харчових технологій, 75-річчю від дня заснування кафедри технології хлібопекарських і кондитерс...

READ YOURSELF

Науковий подарунок до ювілеїв: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів провела міжнародну конференцію 19 september 2024