Н У Х Т

Викладачі-маркетологи переймали досвід візуалізації контенту

31 january 2019

Викладачі-маркетологи переймали досвід візуалізації контенту

Викладачі кафедри маркетингу, доценти Світлана Розумей та Наталія Скригун відвідали майстер-клас «Infographics in BA communications: when and what to draw?» від бізнес-тренера школи Skills Up Єви Корнеплянської, що відбувся в бізнес-центрі «Парус».

Як швидко і чітко подавати складну інформацію за допомогою форм графічного дизайну, які помилки зустрічаються при візуалізації контенту, як інфографіка впливає на ефективність роботи – на усі ці питання спікер змогла дати аргументовані відповіді. Учасники в приємній атмосфері обговорили інструменти візуалізації інформації, що необхідні у будь-якій сфері діяльності.

Вихід за звичні професійні рамки викладача-маркетолога дав можливість осягнути перспективи аналітики для визначення потреб бізнесу. Важливість роботи бізнес-аналітика полягає в інтеграції інтересів і можливостей зацікавлених сторін. З одного боку – це клієнт (власник продукту, менеджер продукту, спонсор бізнес-проекту, тобто той, хто затверджує вимоги бізнесу), з іншого – це команда розробників, дизайнери, маркетологи та менеджери всіх рівнів. У доповіді спікер визначила головні аспекти контакту з кожною групою. Наприклад, цікаво було довідатися про практичні аспекти визначення типу клієнта як візуала, аудіала чи кінестетика, про етапи побудови сценарію комунікацій, про нові методи графічної подачі інформації та карти охоплення зацікавлених сторін. Використання інфографіки у цьому складному процесі дозволяє візуалізувати наявні дані і створити алгоритм подальшої реалізації проектів.

Отриманий досвід буде реалізований викладачами при візуалізації навчального матеріалу з дисциплін «Маркетингова політика розподілу» та «Маркетингові комунікації» для студентів спеціальності «Маркетинг». Такий підхід дасть можливість вирішити ряд педагогічних проблем: розвинути інтерес студентів до навчальних дисциплін, зробити складний навчальний матеріал зрозумілим, доступним для усвідомлення, не зменшуючи рівня його науковості.

Published on: 31-01-2019
Read also:
Футзалістки НУХТ – срібні призерки Кубку України

Наприкінці березня на базі Олімпійського фахового коледжу імені Івана Піддубного НУФВСУ відбулися змагання Кубку України з футзалу серед жіночих студентських команд закладів вищої освіти 2021 року. Участь у турнірі взяли 8 команд закладів вищої освіти, що представляли Одеську, Черкаську, Сумську, Харківську області України та м. Київ. Спочатку ді...

READ YOURSELF

Футзалістки НУХТ – срібні призерки Кубку України 02 april 2021

Початок покладено або як другий курс з біологічними агентами знайомився…

Перші тижні навчання вже позаду, а здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології продовжують опановувати професійні навички майбутнього спеціаліста з біотехнології. У розрізі дисципліни «Мікроорганізми як біологічні агенти» бойове хрещення проходять студенти другого курсу. На лекційних заняттях, які проводить доцентка кафедри Оксана Скроцька, з...

READ YOURSELF

Початок покладено або як другий курс з біологічними агентами знайомився… 04 october 2023

Третє командне місце вибороли наші студентки-хімтехнологи у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади

14-16 травня у м. Дніпро на базі  Державного вищого навчального закладу «Український державний хіміко-технологічний університет» відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з хімічної технології неорганічних речовин. Наш університет представляла команда у складі студентів спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» Марини Арлачової, Юлії Кор...

READ YOURSELF

Третє командне місце вибороли наші студентки-хімтехнологи у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади 21 may 2019

Традиції здорових харчових звичок довголіття

В університеті за ініціативи та підтримки ректора Олександра Шевченка та голови київської міської організації Науково-технічного товариства харчової промисловості України Юрія Задніпряного відбувся спільний захід кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та проєкту «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід» із...

READ YOURSELF

Традиції здорових харчових звичок довголіття 30 june 2025