Н У Х Т

Викладачі-маркетологи переймали досвід візуалізації контенту

31 january 2019

Викладачі-маркетологи переймали досвід візуалізації контенту

Викладачі кафедри маркетингу, доценти Світлана Розумей та Наталія Скригун відвідали майстер-клас «Infographics in BA communications: when and what to draw?» від бізнес-тренера школи Skills Up Єви Корнеплянської, що відбувся в бізнес-центрі «Парус».

Як швидко і чітко подавати складну інформацію за допомогою форм графічного дизайну, які помилки зустрічаються при візуалізації контенту, як інфографіка впливає на ефективність роботи – на усі ці питання спікер змогла дати аргументовані відповіді. Учасники в приємній атмосфері обговорили інструменти візуалізації інформації, що необхідні у будь-якій сфері діяльності.

Вихід за звичні професійні рамки викладача-маркетолога дав можливість осягнути перспективи аналітики для визначення потреб бізнесу. Важливість роботи бізнес-аналітика полягає в інтеграції інтересів і можливостей зацікавлених сторін. З одного боку – це клієнт (власник продукту, менеджер продукту, спонсор бізнес-проекту, тобто той, хто затверджує вимоги бізнесу), з іншого – це команда розробників, дизайнери, маркетологи та менеджери всіх рівнів. У доповіді спікер визначила головні аспекти контакту з кожною групою. Наприклад, цікаво було довідатися про практичні аспекти визначення типу клієнта як візуала, аудіала чи кінестетика, про етапи побудови сценарію комунікацій, про нові методи графічної подачі інформації та карти охоплення зацікавлених сторін. Використання інфографіки у цьому складному процесі дозволяє візуалізувати наявні дані і створити алгоритм подальшої реалізації проектів.

Отриманий досвід буде реалізований викладачами при візуалізації навчального матеріалу з дисциплін «Маркетингова політика розподілу» та «Маркетингові комунікації» для студентів спеціальності «Маркетинг». Такий підхід дасть можливість вирішити ряд педагогічних проблем: розвинути інтерес студентів до навчальних дисциплін, зробити складний навчальний матеріал зрозумілим, доступним для усвідомлення, не зменшуючи рівня його науковості.

Published on: 31-01-2019
Read also:
Серед переможців Всеукраїнського конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge» – студент спеціальності «Туризм»

14 листопада 2019 року на базі Національного торговельно-економічного університету відбувся ІІ Всеукраїнський конкурс стартапів «TourSystemUkrChallenge», який проводився за напрямами «Start-up. Tour» і «Hotel. Start-up». У конкурсі за напрямом «Start-up. Tour» брав участь студент 4-го курсу спеціальності «Туризм» Назарій Захарків, а за напрямом «H...

READ YOURSELF

Серед переможців Всеукраїнського конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge» – студент спеціальності «Туризм» 18 november 2019

У Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо» захищали свої кваліфікаційні роботи кращі магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

У рамках співпраці між ТОВ «Сільпо-Фуд» та Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ, 20 лютого 2019 року відбувся захист магістерських робіт у Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо». Кращі студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, які навчалися за освітньою програмою «Технології зберігання, консервув...

READ YOURSELF

У Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо» захищали свої кваліфікаційні роботи кращі магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 22 february 2019

Викладачі університету інтегруються до міжнародної наукової спільноти

Згідно з робочим планом спільного українсько-австрійського проєкту на 2021-2022 рр. «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії», що фінансується відділом міжнародних зв'язків Австрійської Академії наук і Міністерством освіти і науки України, відбувся візит завідувачки кафедри технології жирів, хімічних технологій ха...

READ YOURSELF

Викладачі університету інтегруються до міжнародної наукової спільноти 23 december 2022

Чим запам’яталося 27 травня у житті американців розповіли студенти на занятті з іноземної мови

Кожний день у нашому житті особливий, і кожного дня у будь-якому куточку планети люди відзначають певне свято або якусь подію. Таким днем також є 27 травня. Здобувачі освіти збірної групи ГС-2-7 і ГС-2-4 на занятті з іноземної мови разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Мальованою обговорювали цікаві моменти т...

READ YOURSELF

Чим запам’яталося 27 травня у житті американців розповіли студенти на занятті з іноземної мови 28 may 2021