Н У Х Т

В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19

09 june 2021

В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19

За ініціативи Профкому співробітників та підтримки ректорату в університеті розпочалася вакцинація колективу від COVID-19.

Нагадаємо, що відповідно до Дорожньої карти зі впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19 працівники сфери освіти є пріоритетною групою захисту, а керівництво нашого вишу дуже відповідально ставиться до здоров’я викладачів, співробітників і здобувачів освіти, тож у дуже стислий термін усі необхідні вимоги для організації щеплення були виконані, й 9 червня до університету прибула мобільна бригада медиків.

Перш ніж робити щеплення, працівники мобільної бригади проводять первинний медичний огляд – міряють температуру, пульс, тиск, розпитують про самопочуття, наявність хронічних хвороб, алергій тощо. Крім того, бажаючі щепитися заповнюють бланк інформованої згоди та оцінки стану здоров’я на проведення щеплення, а дані тих, хто не має декларації зі сімейним лікарем медичні працівники вносять до електронної бази.

Після оформлення усіх документів, відбувається процес щеплення. Для щеплення використовують вакцину «Comirnaty» від компанії «Pfizer-BioNTech». Зауважимо, що ця вакцина призначена для пріоритетної імунізації освітян від  COVID-19 за рішенням оперативного штабу МОЗ із протидії вакцинокерованим інфекціям.

Щеплення в університеті відбуватиметься 9-10 червня. У перший день вакцинувалися ректор університету Олександр Шевченко, проректори Володимир Яровий, Лариса Арсеньєва, Олександр Бессараб, керівники структурних підрозділів, викладачі, співробітники. Загалом до списків на щеплення записалися понад 500 осіб. Другу дозу вакцини щеплені у ці дні отримають через 21 день.

Бажаємо  здоров’я усім членам нашого колективу! Бережіть себе і своїх близьких! 

Published on: 09-06-2021
Read also:
Філософія органік!

Випускниця магістратури НУХТ, а нині – начальниця відділу контролю якості продукції АФ «Поле» Вікторія Павловська прочитала лекцію для магістрантів І курсу, що навчаються за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Лекція була присвячена виробництву та сертифікації органічної продукції, яка розглядається в рамка...

READ YOURSELF

Філософія органік! 11 april 2023

Випуск сертифікатної програми «Сучасні тенденції промислового і крафтового виробництва сирів»

У березні-травні 2024 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів проходило навчання за сертифікатною програмою «Сучасні тенденції промислового і крафтового виробництва сирів». Керівниця програми – завідувачка кафедри, професорка Галина Поліщук, координаторка – доцентка Тетяна Осьмак. Жага до знань об’єднала в одній програмі здобувачів ...

READ YOURSELF

Випуск сертифікатної програми «Сучасні тенденції промислового і крафтового виробництва сирів» 28 may 2024

Провідні позиції НУХТ у міжнародному рейтингу Top Universities by Citations in Top Google Scholar profile

Webometrics оприлюднив січневу версію рейтингу «Найкращі університети за цитуванням в профілях Google Scholar», який відображає прихильність університетів до принципів відкритої науки і враховує цитованість перших 310 профілів авторів у Google Scholar за мінусом кращих 20. Рейтинг охоплює понад 5600 університетів світу, показник цитованості яких б...

READ YOURSELF

Провідні позиції НУХТ у міжнародному рейтингу Top Universities by Citations in Top Google Scholar profile 01 february 2024

Серед баз практик четвертокурсників-біотехнологів не лише фармацевтичні, а й провідні харчові підприємства

Четвертокурсники продовжують закріплювати знання, здобуті на кафедрі біотехнології і мікробіології на технологічній та переддипломній практиці. Адже практика – це закріплення студентами навичок і знань, та є складовою частиною захисту диплому. Студенти-біотехнологи мають можливість проходити технологічну та переддипломну практику не лише на фармац...

READ YOURSELF

Серед баз практик четвертокурсників-біотехнологів не лише фармацевтичні, а й провідні харчові підприємства 05 february 2019