Н У Х Т

У Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо» захищали свої кваліфікаційні роботи кращі магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

22 february 2019

У Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо» захищали свої кваліфікаційні роботи кращі магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

У рамках співпраці між ТОВ «Сільпо-Фуд» та Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ, 20 лютого 2019 року відбувся захист магістерських робіт у Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо».

Кращі студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, які навчалися за освітньою програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», представили вісім магістерських робіт й свої інноваційні рішення щодо удосконалення технології м’ясних продуктів.

Екзаменаційну комісію очолив головний технолог ТОВ «Майстерня смаків» Олександр Горбач, до складу ЕК увійшли д.с.-г.н., професор Людмила Пешук, д.т.н., професор Василь Пасічний, д.т.н., професор Ірина Шевченко та секретар, к.т.н. Ольга Чернюшок. На захисті були присутні представники ТОВ «Сільпо-Фуд» Центрального регіону, заступник директора з персоналу Юлія Євтушенко, заступник операційного директора Анна Шинкаренко, менеджер з персоналу Юлія Зінченко.

Всі магістранти мали цікаві презентації до своїх розробок, добре продемонстрували теоретичні та практичні знання, чітко давали відповіді на питання членів Екзаменаційної комісії.

Мета захисту проведеного на території роботодавця – допомога у працевлаштуванні студентам і випускникам закладів вищої освіти. За результатами захистів дипломних робіт, комісія від «Сільпо» запропонувала всім студентам пройти співбесіду щодо працевлаштування на керівні посади без досвіду роботи.

Вітаємо магістрів!

Published on: 22-02-2019
Read also:
Біотехнологи НУХТ відвідали компанію «Фармак»

Здобувачі 4 курсу бакалаврату спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» разом із доценткою кафедри біотехнології і мікробіології Оксаною Скроцькою відвідали виробництво компанії «Фармак». На прохідній підприємства їх радо зустріла менеджерка з комунікацій Олена Колесник, яка провела вступний інструктаж з техніки безпеки і опікувалась юними...

READ YOURSELF

Біотехнологи НУХТ відвідали компанію «Фармак» 04 october 2023

«Золотий каштан-2022» визначає переможців

Конкурсна комісія XVII Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан-2022», головою журі якої є почесний президент Клубу пакувальників, к.х.н. Валерій Кривошей, завершила другий етап конкурсу – розгляд наукових робіт і визначення переможців. До складу галузевої конкурсної комісії, яка розгля...

READ YOURSELF

«Золотий каштан-2022» визначає переможців 20 october 2022

На фінішній прямій перед захистом бакалаврського диплому студенти-біотехнологи

30 травня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся попередній захист випускових кваліфікаційних дипломних проектів студентів-біотехнологів, що навчаються за освітнім ступенем «Бакалавр». Студенти 4 курсу представили на попередній захист 39 робіт інженерного та 7 робіт науково-інженерного спрямування. Для виконання дипломного проекту студе...

READ YOURSELF

На фінішній прямій перед захистом бакалаврського диплому студенти-біотехнологи 31 may 2019