Н У Х Т

У Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо» захищали свої кваліфікаційні роботи кращі магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

22 february 2019

У Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо» захищали свої кваліфікаційні роботи кращі магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

У рамках співпраці між ТОВ «Сільпо-Фуд» та Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ, 20 лютого 2019 року відбувся захист магістерських робіт у Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо».

Кращі студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, які навчалися за освітньою програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», представили вісім магістерських робіт й свої інноваційні рішення щодо удосконалення технології м’ясних продуктів.

Екзаменаційну комісію очолив головний технолог ТОВ «Майстерня смаків» Олександр Горбач, до складу ЕК увійшли д.с.-г.н., професор Людмила Пешук, д.т.н., професор Василь Пасічний, д.т.н., професор Ірина Шевченко та секретар, к.т.н. Ольга Чернюшок. На захисті були присутні представники ТОВ «Сільпо-Фуд» Центрального регіону, заступник директора з персоналу Юлія Євтушенко, заступник операційного директора Анна Шинкаренко, менеджер з персоналу Юлія Зінченко.

Всі магістранти мали цікаві презентації до своїх розробок, добре продемонстрували теоретичні та практичні знання, чітко давали відповіді на питання членів Екзаменаційної комісії.

Мета захисту проведеного на території роботодавця – допомога у працевлаштуванні студентам і випускникам закладів вищої освіти. За результатами захистів дипломних робіт, комісія від «Сільпо» запропонувала всім студентам пройти співбесіду щодо працевлаштування на керівні посади без досвіду роботи.

Вітаємо магістрів!

Published on: 22-02-2019
Read also:
Міжнародний день мікроорганізмів-2025 на кафедрі біотехнології і мікробіології

Викладачка дисципліни «Загальна мікробіологія і вірусологія. Модуль 1.Мікроорганізми як біологічні агенти» Оксана Скроцька запропонувала здобувачам бакалаврату долучитися до відзначення Міжнародного дня мікроорганізмів. Другокурсники спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» підготували креативні вироби, присвячені мікробному світу – від в’яза...

READ YOURSELF

Міжнародний день мікроорганізмів-2025 на кафедрі біотехнології і мікробіології 25 september 2025

Визначено переможницю конкурсу в рамках програми ЕRАSМUS+

22 листопада 2023 року відбулося засідання конкурсної комісії в рамках програми ЕРАЗМУС+ 2023/2024 н. р. Мобільність має відбуватися в Щецинському університеті (Польща). До складу конкурсної комісії увійшли: проректор з наукової роботи Сергій Токарчук, директор Навчально-наукового інституту економіки i управління Олег Шеремет, його заступниця з на...

READ YOURSELF

Визначено переможницю конкурсу в рамках програми ЕRАSМUS+ 22 november 2023

Як майбутні експерти харчових продуктів мікробіологічну забрудненість об’єктів навколишнього середовища досліджували

Наприкінці травня студенти групи ТІ-2-6 під керівництвом доцента кафедри біотехнології і мікробіології Світлани Тетеріної у рамках вивчення дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій» розпочали дослідження мікробіологічної забрудненості об’єктів навколишнього середовища. Вони зробили посіви повітря лекційних аудиторій, холу, підвалу, туалету...

READ YOURSELF

Як майбутні експерти харчових продуктів мікробіологічну забрудненість об’єктів навколишнього середовища досліджували 20 june 2019

Мандри Черкащиною від профспілки для наших співробітників

Чи торкались ви сліду від лапки песика, якому 6 тисяч років? А відбитку руки, якому 6,5 тисяч років? А наші викладачі і співробітники 8 червня це зробили! Завдяки профспілці співробітників НУХТ вони побували у чергових мандрах, цього разу – Черкащиною. Перша зупинка – село Легедзино з багатющим музеєм трипільської цивілізації. Музей дуже демократи...

READ YOURSELF

Мандри Черкащиною від профспілки для наших співробітників 12 june 2019