Н У Х Т

Спільними зусиллями наближаємо нашу Перемогу

19 october 2023

Спільними зусиллями наближаємо нашу Перемогу

Викладацький колектив і студентство факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка з початку повномасштабної війни долучились до благодійної та волонтерської діяльності, зборів для забезпечення потреб наших випускників, які служать у Збройних Силах України, батьків здобувачів і випускників, які героїчно захищають нас від ворога, медичних потреб поранених випускників, зокрема розміщуючи інформацію у соціальних мережах факультету.

Здобувачі освіти і випускники факультету у перші місяці вторгнення готували для захисників і захисниць, волонтерів, медичних установ, літніх людей та всіх, хто цього потребував.

Студенти факультету під керівництвом викладача Володимира Польовика були раді разом із іншими структурними підрозділами долучитися до виготовлення енергетичних батончиків для наших захисників і захисниць.

Другокурсниця спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» Анастасія Заєць брала активну участь у благодійних акціях громадської організації «Любов у тебе в серці», виготовляючи кондитерські вироби для благодійних ярмарків, які відбувались у її рідному місті Сарни.

Третьокурсник цієї ж спеціальності Денис Фефелов разом із братом придбав Starlink для 93 ОМБр 2 СБ ПТРК (місто-герой Бахмут), також спільно з театральною студією «Інженю» (м. Дніпро) скомплектував продовольчі бокси для захисників і захисниць, займався плетінням сіток у гуманітарному штабі м. Дніпра.

Здобувачка освіти четвертого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Анжеліка Коповська проводить арт-терапію пораненим бійцям у Центральному госпіталі МВС України, постійно займається збором коштів для закупівлі різним бригадам всього необхідного (одягу та наколінників, бронежилетів, плитоносок, карематів, плит захисних, медикаментів, аптечок, засобів особистої гігієни, харчових продуктів), зокрема за тиждень зібрала 100 000 грн. на амуніцію для  114-та окремої бригади територіальної оборони. Допомагає Анжеліці зі збором коштів одногрупник Сергій Стасів, який і власними коштами забезпечує окремі потреби для воїнів.

Не відстають і першокурсники. Здобувачка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Анастасія Шмаленюк брала участь у благодійних концертах, допомагала з виготовленням консервованої продукції для військових, ліпленням вареників і випіканням випічки, плела захисні сітки. Її колега Ярослав Осталецький допомагав у гуманітарному штабі у своєму рідному місті. А студентка спеціальності 181 «Харчові технології» Ірина Сич активно займалась благодійною діяльністю у школі, робила окопні свічки (близько 3 тисяч було відправлено у зону бойових дій). Разом із членами шкільного парламенту організували шкільну ярмарку та закупили шини для авто військовим. Допомагала волонтерській організації «Койоти» в пакуванні машин на фронт, плетінні маскувальних сіток та пекла печиво в госпіталі.

Магістрантка 2 курсу спеціальності 242 «Туризм», яка є дитиною загиблого ветерана війни, разом із сестрою брала участь і перемогла у благодійному міжнародному конкурсі «Children of Heroes». Їхній малюнок нині друкується на лінійці одягу, а зібрані кошти йдуть на допомогу дітям загиблих Героїв.

Робота триває. Маленькими спільними зусиллями наближаємо нашу Перемогу! 

Published on: 19-10-2023
Read also:
Розширюємо коло академічних партнерів

У жовтні 2022 року за ініціативи ректора нашого університету Олександра Шевченка та в.о. ректора Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського Оксани Чернеги укладений договір про співробітництво у галузі науки і освіти з метою подальшого розвитку науково-дослідної роботи. Співробітництво передбачаєтьс...

READ YOURSELF

Розширюємо коло академічних партнерів 13 october 2022

Зворушливе свято прощання з випускниками відбулося на факультеті біотехнології та екологічного контролю

22 лютого у актовій залі університету дружна родина факультету біотехнології та екологічного контролю прощалася зі своїми цьогорічними випускниками-магістрами та бакалаврами. Ця зима для випускників стала особливою, адже вони перегорнули ще одну сторінку свого життя – закінчили університет, де їх життя було сповнене цікавих моментів, неймовірних п...

READ YOURSELF

Зворушливе свято прощання з випускниками відбулося на факультеті біотехнології та екологічного контролю 25 february 2019

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – на масштабній гастрономічній події PRO TISTO FORUM 2025

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи стали учасниками масштабної гастрономічний події в Україні для всіх, хто працює з тістом – PRO TISTO FORUM 2025, яка відбулася у КВЦ «Парковий». Колектив кафедри завітав на PRO TISTO 2025 на запрошення ідеолога проєкту – шеф-кухаря та піцайоло з 18-річним досвідом Віталія Колошиця. Серед спікерів – пі...

READ YOURSELF

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – на масштабній гастрономічній події PRO TISTO FORUM 2025 23 september 2025

Англійською мовою розпочали захисти кваліфікаційних робіт бакалаври освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв»

11 червня 2024 року розпочалися захисти кваліфікаційних робіт освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», освітньою програмою «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв». Екзаменаційна комісія у складі д.т.н., професора, завідувача кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олександра...

READ YOURSELF

Англійською мовою розпочали захисти кваліфікаційних робіт бакалаври освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» 13 june 2024