Н У Х Т

Спільними зусиллями наближаємо нашу Перемогу

19 october 2023

Спільними зусиллями наближаємо нашу Перемогу

Викладацький колектив і студентство факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка з початку повномасштабної війни долучились до благодійної та волонтерської діяльності, зборів для забезпечення потреб наших випускників, які служать у Збройних Силах України, батьків здобувачів і випускників, які героїчно захищають нас від ворога, медичних потреб поранених випускників, зокрема розміщуючи інформацію у соціальних мережах факультету.

Здобувачі освіти і випускники факультету у перші місяці вторгнення готували для захисників і захисниць, волонтерів, медичних установ, літніх людей та всіх, хто цього потребував.

Студенти факультету під керівництвом викладача Володимира Польовика були раді разом із іншими структурними підрозділами долучитися до виготовлення енергетичних батончиків для наших захисників і захисниць.

Другокурсниця спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» Анастасія Заєць брала активну участь у благодійних акціях громадської організації «Любов у тебе в серці», виготовляючи кондитерські вироби для благодійних ярмарків, які відбувались у її рідному місті Сарни.

Третьокурсник цієї ж спеціальності Денис Фефелов разом із братом придбав Starlink для 93 ОМБр 2 СБ ПТРК (місто-герой Бахмут), також спільно з театральною студією «Інженю» (м. Дніпро) скомплектував продовольчі бокси для захисників і захисниць, займався плетінням сіток у гуманітарному штабі м. Дніпра.

Здобувачка освіти четвертого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Анжеліка Коповська проводить арт-терапію пораненим бійцям у Центральному госпіталі МВС України, постійно займається збором коштів для закупівлі різним бригадам всього необхідного (одягу та наколінників, бронежилетів, плитоносок, карематів, плит захисних, медикаментів, аптечок, засобів особистої гігієни, харчових продуктів), зокрема за тиждень зібрала 100 000 грн. на амуніцію для  114-та окремої бригади територіальної оборони. Допомагає Анжеліці зі збором коштів одногрупник Сергій Стасів, який і власними коштами забезпечує окремі потреби для воїнів.

Не відстають і першокурсники. Здобувачка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Анастасія Шмаленюк брала участь у благодійних концертах, допомагала з виготовленням консервованої продукції для військових, ліпленням вареників і випіканням випічки, плела захисні сітки. Її колега Ярослав Осталецький допомагав у гуманітарному штабі у своєму рідному місті. А студентка спеціальності 181 «Харчові технології» Ірина Сич активно займалась благодійною діяльністю у школі, робила окопні свічки (близько 3 тисяч було відправлено у зону бойових дій). Разом із членами шкільного парламенту організували шкільну ярмарку та закупили шини для авто військовим. Допомагала волонтерській організації «Койоти» в пакуванні машин на фронт, плетінні маскувальних сіток та пекла печиво в госпіталі.

Магістрантка 2 курсу спеціальності 242 «Туризм», яка є дитиною загиблого ветерана війни, разом із сестрою брала участь і перемогла у благодійному міжнародному конкурсі «Children of Heroes». Їхній малюнок нині друкується на лінійці одягу, а зібрані кошти йдуть на допомогу дітям загиблих Героїв.

Робота триває. Маленькими спільними зусиллями наближаємо нашу Перемогу! 

Published on: 19-10-2023
Read also:
Новий кулінарний тріумф студента факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

У м. Тернопіль відбувся Кулінарний Кубок Західної України, участь в якому брали понад 50 учасників з усієї країни. Наш університет представляв студент 1-го курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності «Харчові технології» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Олег Пригродський. Змагалися учасники у чотирьох номінаціях: «С...

READ YOURSELF

Новий кулінарний тріумф студента факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 21 june 2019

Чергове засідання кіноклубу на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

19 квітня кафедра іноземних мов професійного спрямування провела чергове засідання кіноклубу, на якому студенти та викладачі подивились фільм англійською мовою «Food for the Future». Це документальний фільм про нові технології та виклики в харчовому виробництві. До клубу завітали студенти І курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, ...

READ YOURSELF

Чергове засідання кіноклубу на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 22 april 2019

Профком співробітників НУХТ вітає з професійним святом

Шановні наші освітяни! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти! Наша глибока повага вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України. Бажаємо міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для...

READ YOURSELF

Профком співробітників НУХТ вітає з професійним святом 30 september 2022

Стале лідерство: НУХТ утримує першість серед винахідницької діяльності

Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» оприлюднило результати діяльності Міністерства економічного розвитку і торгівлі України у сфері промислової власності, а також показники винахідницької активності національних заявників за І півріччя 2019 року. Як відзначають фахівці відомства, найбільш активними у І півріччі 2...

READ YOURSELF

Стале лідерство: НУХТ утримує першість серед винахідницької діяльності 15 august 2019