Н У Х Т

Про оздоровче харчування дізналися київські гімназисти від викладача кафедри технології оздоровчих продуктів

10 may 2019

Про оздоровче харчування дізналися київські гімназисти від викладача кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладач кафедри технології оздоровчих продуктів, доцент Світлана Бажай-Жежерун за сприяння керівництва гімназії №59 ім. О.М. Бойченка м. Києва прочитала для учнів гімназії лекцію «Оздоровче харчування як розвиток уявлень про ідеальну їжу».

Викладач акцентувала увагу слухачів на взаємозв'язку здоров'я і харчування, актуальності створення інноваційних харчових продуктів оздоровчого призначення.

Учні з цікавістю прослухали інформацію щодо позитивного впливу функціональних харчових продуктів на організм людини та активно взяли участь у ігровій вікторині «Основні харчові джерела цінних нутрієнтів».

 

Published on: 10-05-2019
Read also:
Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств

5-6 листопада 2025 року в університеті відбулася ХVI Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств». Конференція розпочалася з пленарного засідання, під час якого були презентовані доповіді, що висвітлювали актуальні тенденції у сфері менеджмент...

READ YOURSELF

Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств 07 november 2025

НУХТ на шляху до європейських стандартів

Днями директорка Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності Олена Подобій, професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін та асистентка цієї ж кафедри Марія Омельченко взяли участь у вебінарі «Транскордонне забезпечення якості у вищій освіті України: поради для українських університетів», присвяченом...

READ YOURSELF

НУХТ на шляху до європейських стандартів 17 september 2025

Про зимові свята французькою

Із приходом зимових свят на кафедрі іноземних мов професійного спрямування настає час поговорити про них. І не лише рідною, а й іноземними мовами. Вивчаючи іноземну мову, здобувачі водночас знайомляться з традиціями і звичками народу, мову якого вони вивчають. Тож здобувачі освіти другого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа», які вивчаю...

READ YOURSELF

Про зимові свята французькою 27 december 2023

Біотехнологи – у боротьбі з проблемою світового масштабу

Не зважаючи на те, що новорічні свята вже не за горами, і студентів та викладачів переповнює святковий настрій, магістранти кафедри біотехнології і мікробіології Назар Видасов і Сергій Вискірко, не покладаючи рук, продовжують дослідження в сфері онкологічних захворювань на базі Інституту експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р....

READ YOURSELF

Біотехнологи – у боротьбі з проблемою світового масштабу 13 december 2019