Н У Х Т

PR харчових брендів від наших маркетологів

03 december 2024

PR харчових брендів від наших маркетологів

Які особливості PR у харчовій промисловості? На чому робити акценти та які мейнстріми враховувати? Про це і не тільки говорили учасники на черговому засіданні студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал». Формування зв’язків із громадськістю – тема, що зацікавила здобувачів спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво і, торгівля» та 061 «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю») освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». І, звісно, МасКотик Марк надихнув студентів на неймовірні дослідження.

Кольоровий PR, класика та сучасні інструменти, product placement, амбієнтний, вірусний і засадний маркетинг – ось лише окремі питання, презентовані майбутніми підкорювачами ринку. Виявляється, «grassroots» маркетинг може принести шалений успіх, а вулиці міста є реальним креативним простором для маркетолога. А ще споживач – це об’єкт справжнього кохання для піарника і лише чергова перемога у списку захоплень рекламіста. Хіба не маркетингова любовна драма? Чим поганий чорний PR і чому астротурфінг може призвести до проблем із законом? Про це учасники гуртка дізналися з «детективного» дослідження юних маркетологів. У засіданні взяли участь Анастасія Кононенко, Антон Пархомов, Вікторія Скицько, Денис Клишта, Ольга Голова, Олександр Розумей та інші здобувачі.

Цікаві кейси викликали жваву дискусію і, звісно, стануть основою подальших досліджень і, сподіваємося, нових звершень у світі маркетингу.

Published on: 03-12-2024
Read also:
Викладання лекційного матеріалу англійською мовою – позитивний досвід кафедри експертизи харчових продуктів

Відповідно до Стратегічного плану розвитку Національного університету харчових технологій на 2021-2025 рр. 14 березня поточного року з дисципліни «Харчові алергени» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» проведено заняття англійською мовою «Methods of detect...

READ YOURSELF

Викладання лекційного матеріалу англійською мовою – позитивний досвід кафедри експертизи харчових продуктів 16 march 2023

Завідувачка кафедри економіки праці та менеджменту – академік і науковець року!

Останні місяці 2024 року відзначилися знаковими подіями для завідувачки кафедри економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління, докторки економічних наук, професорки Тамари Березянко! Вона була удостоєна почесного звання академіка Національної академії наук вищої освіти України по відділенню економіки, фінансів,...

READ YOURSELF

Завідувачка кафедри економіки праці та менеджменту – академік і науковець року! 04 february 2025

Рекламісти на «TAVR Media»

За сприяння стейкхолдерів напередодні 100-річчя від початку регулярного мовлення Українського радіо бакалаври та магістри спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» відвідали радіохолдинг «TAVR Media». Представники найбільшої радіогрупи в Україні розповіли про історію заснування радіохолдингу та особливості мовлення кожної з дев’яти радіост...

READ YOURSELF

Рекламісти на «TAVR Media» 05 november 2024

ННІХТівці та БТЕКівці, які надихають на перемогу

Триває третій місяць повномасштабного вторгнення агресора в Україну. Третій місяць, як герої та героїні ризикують своїм життям, захищаючи нас і все, що ми любимо. 2 травня Навчально-науковий інститут харчових технологій (ННІХТ) та факультет біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) виступили з ініціативою проведення спільного челенджа серед св...

READ YOURSELF

ННІХТівці та БТЕКівці, які надихають на перемогу 13 may 2022