Н У Х Т

Пишаємося випускниками!

11 september 2023

Пишаємося випускниками!

Наша випускниця Навчально-наукового інституту економіки і управління Анастасія Кліпаченко удостоєна почесних нагород Президента України, міністра молоді та спорту та Київського міського голови за досягнення у складі національної збірної команди України на ІІІ Європейських іграх. Церемонії вручення відзнак відбулися під час урочистостей з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

Анастасія нагороджена медаллю «За працю і звитягу», відомчою відзнакою Мінмолодьспорту та Подякою Київського міського голови.

Нагадаємо, на ІІІ Європейських іграх збірна України виборола третє загальнокомандне місце. Наша випускниця зробила свій внесок у цей здобуток, ставши срібною призеркою з пляжного футболу. Ще навчаючись в нашому університеті, вона неодноразово приводила нашу жіночу збірну з футзалу до перемог – у складі команди «IMS-НУХТ» Анастасія кілька років поспіль ставала чемпіонкою України й володаркою суперкубка серед жіночих команд.

Пишаємося нашою випускницею й вітаємо з високим визнанням її внеску у спортивні звитяги України! Разом переможемо!

Published on: 11-09-2023
Read also:
З гостьової лекції виконавчого директора Федерації органічного руху України розпочався навчальний рік у магістрантів

Для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів», навчальний рік розпочався з гостьової лекції з дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів», яку прочитав виконавчий директор Федерації органічного руху України Андрій Коняшин. На лекці...

READ YOURSELF

З гостьової лекції виконавчого директора Федерації органічного руху України розпочався навчальний рік у магістрантів 14 october 2022

Нагорода німецькому партнеру вручена!

Висока нагорода від НУХТ – нагрудний знак «За особливі заслуги перед Національним університетом харчових технологій» успішно дісталася до Німеччини та вручена професору Стефану Юнге. Цю почесну місію виконала амбасадорка та випускниця нашого університету Марія Аліпатова, яка нині працює над виконанням інноваційних проєктів у Швеції та Німеччині, р...

READ YOURSELF

Нагорода німецькому партнеру вручена! 16 june 2023

Про авторське морозиво від відомого українського джелатер’є

13 травня 2022 року відомий український джелатер’є Массімо Джеларті на запрошення фахівців кафедри технології молока і молочних продуктів зустрівся з бакалаврами, магістрантами та аспірантами спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій і прочитав їм лекцію про сучасні тенденції розвитку виробництва автор...

READ YOURSELF

Про авторське морозиво від відомого українського джелатер’є 16 may 2022

В університеті відбувся форум «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості»

Останнім часом в Україні, як і всьому світі зростає популярність крафтових виробництв. Крафтовий продукт – це про відповідальність перед споживачем, клієнтом, про повагу та прагнення направити загальну культуру споживання до показника якості і значимості. Таке виробництво може пожвавити місцевий бізнес і стати своєрідним магнітом для розвитку туриз...

READ YOURSELF

В університеті відбувся форум «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» 26 october 2023