Н У Х Т

Перемога у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства»

01 may 2023

Перемога у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства»

Кафедра економіки і права взяла участь у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства» за ступенями вищої освіти «бакалавр» і «магістр».

Конкурс проходить на базі Харківського-національного автомобільно-дорожнього університету (факультет управління та бізнесі). Від кафедри були подані три захищені дипломні роботи здобувачів-випускників за спеціальністю «Економіка»: Аліни Моцар (кваліфікаційна робота «Діагностика і шляхи запобігання банкрутству підприємства» на прикладі підприємства АТ «Слов'янські шпалери - КФТП» на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр», керівниця – кандидатка економічних наук, доцентка Тетяна Басюк), Христини Шустик (кваліфікаційна робота «Формування стратегії розвитку бренду підприємства» на прикладі підприємства ПрАТ «Миронівський хлібопродукт» на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр», керівниця – кандидатка економічних наук, доцента Ольга Михайлик) та Наталії Палій (кваліфікаційна робота «Підвищення ефективності формування та використання основного капіталу підприємства» на прикладі підприємства ПрАТ «Ніжинський жиркомбінат» на здобуття освітнього ступеня «Магістр», керівниця – докторка економічних наук, професорка Оксана Гривківська).

Комісія конкурсу відзначила високий рівень підготовки наших здобувачок. Аліна Моцар посіла третє місце в конкурсі й нагороджена Дипломом ІІІ ступеня переможця Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства» за ступенем вищої освіти «Бакалавр». Наталія Палій і Христина Шустик нагороджені грамотами переможців у номінаціях «За ґрунтовне теоретичне дослідження» (за ступенем вищої освіти «Магістр») та «За оригінальність запропонованих заходів» (за ступенем вищої освіти «Бакалавр») відповідно. Керівниці переможниць відзначені подяками.

Вітаємо випускниць і наукових керівниць із чудовими результатами участі у конкурсі!

Published on: 01-05-2023
Read also:
Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН

14 листопада 2023 року відбулася зустріч викладачок кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Вашеки та Світлани Усатюк із преставниками «Wordl Food Programme» Організації Об’єднаних Націй – керівником ланцюга постачання Всесвітньої продовольчої програми в Україні Стефано Певері та спеціалістом з безпеки та якості харчових продуктів Анатолієм Зв...

READ YOURSELF

Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН 16 november 2023

Свої думки щодо асиметричних загроз, критичної інфраструктури та кібербезпеки висловила доцент кафедри міжнародної економіки

Доцент кафедри міжнародної економіки Вікторія Бойко взяла участь у конференції  «Питання безпеки - виклики та перспективи для України», яка відбулася в Посольстві Федеральної Республіки Німеччина в Україні в рамках регіональної зустрічі «Дипломатія через мережування». Наш фахівець виступила під час панелі «Стійкість серед горизонтальної ескалації:...

READ YOURSELF

Свої думки щодо асиметричних загроз, критичної інфраструктури та кібербезпеки висловила доцент кафедри міжнародної економіки 21 november 2019

На Всеукраїнському тижні харчових технологій обговорили інноваційні технології у хлібопекарському виробництві

10 вересня в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», присвячена 135-річчю заснування нашого університету та 70-річчю кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Відкрив конференцію проректор нашого університету з...

READ YOURSELF

На Всеукраїнському тижні харчових технологій обговорили інноваційні технології у хлібопекарському виробництві 11 september 2019

Обговорюємо академічну доброчесність англійською

Дотриманню академічної доброчесності учасниками освітнього процесу в нашому університеті приділяється велика увага. Кожний навчальний рік починається із низки заходів, спрямованих на визначення рівня поінформованості та заповнення існуючих прогалин, у першу чергу, здобувачів освіти у питаннях академічної доброчесності. Цього року традиційний Тижде...

READ YOURSELF

Обговорюємо академічну доброчесність англійською 18 october 2022