Н У Х Т

Як учасники Еnglish speaking club злочинців шукали

29 may 2019

Як учасники Еnglish speaking club злочинців шукали

Уже стало доброю традицією на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації проводити пізнавальні та наукові заходи за участю іноземних гостей.

Нещодавно відбулося чергове засідання Еnglish speaking club, як завжди за  участю спеціального гостя із Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок.

Зустріч була присвячена актуальній і цікавій темі «Crimes and Criminals», яка стала основою роздумів студентів про особливості, види злочинів й кримінальну ситуацію у світі, загалом.

Засідання розпочалося з уточнення специфічної лексики за поданою тематикою та продовжилося жвавою дискусією щодо науково-популярної статті «The most mysterious crimes in the history of mankind».

На наступному етапі зустрічі студентам були запропоновані обставини злочинів за мотивами творів Агати Крісті, які вони мали розплутати та знайти справжніх злочинців.

Зустріч завершилася рольовою грою «Crimes and Detectives», за умовами якої студенти були розподілені на підгрупи «злочинці», «детективи» та «свідки». Вийшло все дуже весело й цікаво, адже злочинці були знайдені завдяки вправній роботі детективів та активній позиції свідків, які допомогли розплутати таємничу справу.

Засідання в черговий раз сприяло удосконаленню комунікації студентів іноземною мовою та розвинуло їх логіку й кмітливість.

Published on: 29-05-2019
Read also:
Виступати публічно без страху вчилися п’ятикурсники-біотехнологи

Напевно у кожного був момент, коли при виступі перед великою аудиторією голос починає тремтіти, серцебиття пришвидшується і сказати бодай щось стає проблематично. Тоді, відкриваємо частину завіси тренінгу «Вчимося виступати публічно», який для студентів 5-го курсу факультету біотехнології та екологічного контролю провів Євген Куджоян – оратор від п...

READ YOURSELF

Виступати публічно без страху вчилися п’ятикурсники-біотехнологи 14 march 2019

Здобувачка ступеню PhD кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів використала вимушену еміграцію для академічної мобільності

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ганна Вовк (керівниця – професорка Тамара Носенко) скористалася пропозицією від партнерів кафедри по українсько-австрійському науково-дослідному проєкту з Інституту харчової науки і технології Університету природних ресурсів та природничих наук (BОКU, В...

READ YOURSELF

Здобувачка ступеню PhD кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів використала вимушену еміграцію для академічної мобільності 04 april 2022

Студенти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів взяли участь у LactalisHackathonUA2019

6 квітня студенти групи МО-4-2 взяли участь у першому всеукраїнському хакатоні, організованому представником молочної галузі – компанією «Lactalis» в Україні. Студенти у командах вирішували поставлені підприємствами завдання, брали участь у брейн-штормах і працювали над бізнес-кейсами. Під кінець заходу студенти презентували учасникам і топ-менед...

READ YOURSELF

Студенти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів взяли участь у LactalisHackathonUA2019 08 april 2019

Відповідь на питання «Чи на ту спеціальність я вступив?» приходить на практиці

Для кожного студента четвертий курс – це нова сходинка до омріяного майбутнього, відповідальний момент, коли він стоїть на роздоріжжі свого життя. Перед ним постає одразу велика кількість питань: «Вступати до магістратури чи ні?», «Працювати за спеціальністю чи ні?», «Чи на ту спеціальність я вступив?». Однак, всі сумніви розвіюються, коли настає ч...

READ YOURSELF

Відповідь на питання «Чи на ту спеціальність я вступив?» приходить на практиці 29 january 2019