Н У Х Т

НУХТ на Всеукраїнському тижні харчових технологій-2023

20 september 2023

НУХТ на Всеукраїнському тижні харчових технологій-2023

Участь у галузевих виставкових заходах – ідеальна можливість для демонстрації навчального і наукового потенціалу колективу університету та прекрасний інструмент для започаткування й розвитку співпраці зі стейкхолдерами-виробничниками. Тим більше, коли мова йде про виставки такого рівня як «INPRODMASH», «UPAKOVKA», «SWEETS UKRAINE» та «BAKERY UKRAINE». Попри всі негаразди останніх років, постійний, надійний партнер і добрий друг нашого університету, виставкова компанія «АККО Інтернешнл» відновила цього року проведення Всеукраїнського тижня харчових технологій, постійним активним учасником якого завжди був НУХТ.

Сьогодні виставкові заходи розпочали свою роботу, і випускові кафедри Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого та Навчально-наукового інституту харчових технологій під керівництвом проректора з наукової роботи Сергія Токарчука знайомили відвідувачів виставок із напрямками підготовки здобувачів вищої освіти, науковими досягненнями, демонстрували результати професійної співпраці з підприємствами. А також скористалися нагодою продемонструвати здобувачам освіти університету новітнє обладнання для харчової промисловості та всіх видів пакувальної галузі.

Крім того, перший день був насичений зустрічами з нашими випускниками, що представляють свої компанії – керівниками підприємств, технологами, інженерами, начальниками відділів, менеджерами з продажів тощо, довгоочікуваним спілкуванням наживо з партнерами-стейкхолдерами й клієнтами, новими знайомствами, десятками переговорів, досягненням домовленостей щодо практики здобувачів у новому навчальному році.

І традиційна наукова програма від НУХТ – 20 вересня відбулися дві наукові конференції – «Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів» та «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві».

Дякуємо нашим захисникам за можливість працювати, оприлюднювати свої досягнення й знайомити молодь з кращими вітчизняними підприємствами та новітніми технологіями!

Published on: 20-09-2023
Read also:
Online-лекторій від кулінарної зірки Євгена Клопотенка на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

15 лютого 2021 р. здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу затамували подих біля екранів своїх девайсів, адже на них чекала довгоочікувана online-зустріч із кулінарною зіркою нашої країни – неймовірно харизматичним Євгеном Клопотенком. Ми знаємо Євгена як переможця кулінарного шоу «МастерШеф 5» на каналі СТБ (2015)...

READ YOURSELF

Online-лекторій від кулінарної зірки Євгена Клопотенка на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 17 february 2021

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося чотири засідання із захистів дипломних проектів і дипломних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» та одне засідання із захистів дипломних проектів бакалаврів заочної форми навчання за спеціальністю «Харчові технології». Екзаме...

READ YOURSELF

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів 21 june 2019

Викладач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування став сертифікованим фахівцем з Autodesk Revit MEP

З метою розвитку професійних навиків і впровадження сучасних САПР-технологій у навчальний процес старший викладач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Андрій Слюсенко здобув навички роботи в програмі Autodesk Revit MEP. Очне навчання проходило у навчальному центрі «Успіх», діяльність якого здійснюється за ліцен...

READ YOURSELF

Викладач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування став сертифікованим фахівцем з Autodesk Revit MEP 19 january 2024