Н У Х Т

Нові фахові компетенції від партнерів – ТОВ «Дебет Плюс»

31 january 2023

Нові фахові компетенції від партнерів – ТОВ «Дебет Плюс»

З метою підвищення кваліфікації викладачів і набуття нових фахових компетенцій здобувачами освіти, Навчально-науковим інститутом економіки і управління НУХТ був підписаний меморандум про співпрацю з ТОВ «Дебет Плюс».

У межах меморандуму викладачі і здобувачі освіти кафедри обліку і аудиту і кафедри економіки праці та менеджменту пройшли курс навчання в програмному продукті від ТОВ «Дебет Плюс» та отримали сертифікати, що підтверджують набуті професійні компетенції.

За підсумками навчання відбулося урочисте вручення сертифікатів за участю директора з маркетингу компанії «Дебет Плюс» Сергія Мозгового, директора  Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Олега Шеремета, завідувачки кафедри економіки праці та менеджменту Тамари Березянко та завідувача кафедри обліку і аудиту Володимира Осмятченка.

Сертифікати про підвищення кваліфікації отримали: професорка, д.е.н. Тамара Березянко, доцентка, к.е.н. Ольга Михайленко, старша викладачка Світлана Ніколаєнко та здобувачі кафедр обліку і аудиту та економіки праці та менеджменту.

Колектив Навчально-наукового інституту економіки і управління вдячний директору з маркетингу компанії «Дебет Плюс» Сергію Мозговому та сподівається на подальшу активну співпрацю.

Вітаємо викладачів і здобувачів освіти з набутими фаховими компетенціями, які нададуть їм переваги на ринку праці!

Published on: 31-01-2023
Read also:
У пошуках талановитої молоді: І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій. Своє бажання позмагатися за можливість увійти до команди НУХТ, яка представлятиме наш університет у ІІ турі олімпіади, виявили студенти 3 та 4 курсів. Завдання І туру бу...

READ YOURSELF

У пошуках талановитої молоді: І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 27 february 2019

Святкування 140-ої річниці університету об'єднує ідеї та надихає до розвитку

У рамках святкування Дня працівників харчової промисловості та 140-річчя нашого університету 17-18 жовтня відбувся ІІ-й Форум «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості». Тематичні напрями форуму: тренди та стратегії розвитку промислових і крафтових виробництв; інноваційні харчові технології та продукти дл...

READ YOURSELF

Святкування 140-ої річниці університету об'єднує ідеї та надихає до розвитку 21 october 2024

Винний воркшоп з дегустацією локальних вин від шеф-сомельє для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи в рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбувся воркшоп-дегустація локальних вин для здобувачів освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє елітного ресторану Catch Seafood Restaurant Ігоря Постоянкіна. На початку зустрічі запрошени...

READ YOURSELF

Винний воркшоп з дегустацією локальних вин від шеф-сомельє для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 01 november 2023

Управління людським капіталом в університетах: сучасні HR-моделі та кращі практики

Команда НУХТ опановує Модуль 3 «Управління персоналом» Програми професійного розвитку академічних менеджерів, присвячений сучасним підходам до кадрової політики та HR-менеджменту у закладах вищої освіти. Учасники розглянули питання автономії в управлінні персоналом, структури HR-підрозділів (кейс University of Luxembourg, University of Edinburgh),...

READ YOURSELF

Управління людським капіталом в університетах: сучасні HR-моделі та кращі практики 11 june 2025