Н У Х Т

Наша магістрантка стала героїнею публікації німецького журналу «Packaging Journal»

14 december 2022

Наша магістрантка стала героїнею публікації німецького журналу «Packaging Journal»

Магістрантка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Ольга Степанова стала героїнею публікації німецького журналу «Packaging Journal».

У матеріалі розповідається про здобутки нашої здобувачки освіти, освітню програму «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв», за якою вона навчається в нашому університеті, та перемогу у Міжнародному конкурсі упаковки «German Packaging Award 2022, Young Talents».

У інтерв’ю Ольга ділиться позитивними емоціями про навчання у НУХТ, захопленням своєю спеціальністю та розробленням нової упаковки для стаканчиків із йогуртом.

Усе це, на жаль, відбувається у складних умовах воєнного часу, що не завадило досягти успіху і продемонструвати усьому світові цілеспрямованість і незламність українців та талановитість нашої молоді.

Читаючи інтерв’ю, щиро радіють здобуткам Ольги Степанової її керівниця – доцентка Наталія Кулик і весь колектив кафедри.

Published on: 14-12-2022
Read also:
Плідно попрацювала вчена рада університету на першому у 2025 році засіданні

27 лютого 2025 року у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали урочисто – привітали колег – доцентку кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталію Кулик зі врученням атестата про присвоєння вченого звання доцента; директора Навчально-наукового інституту економіки і управління Олега Шерем...

READ YOURSELF

Плідно попрацювала вчена рада університету на першому у 2025 році засіданні 27 february 2025

Науковий захід, що об'єднує: відбулася конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі»

24 листопада в режимі онлайн відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі», метою якої було обговорення питань розвитку ресурсів м'ясопереробної галузі, впровадження інноваційних технологій на м'ясопереробних підприємствах, обмін думками щодо тенденцій розвитку та перспект...

READ YOURSELF

Науковий захід, що об'єднує: відбулася конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі» 25 november 2020

Відбувся ІІІ Ювілейний кулінарний діджитал-конкурс «Масниця-FEST 2024»

Фінішував кулінарний конкурс «Масниця-FEST 2024» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. Цьогорічний конкурс став третім, ювілейним, а відбувся в освітньому діджитал-просторі під гаслом «Об’єднані українськими традиціями». Традиційно конкурс організовано з ініціативи деканки Віти Цирульнікової та заступни...

READ YOURSELF

Відбувся ІІІ Ювілейний кулінарний діджитал-конкурс «Масниця-FEST 2024» 25 march 2024

Докторант кафедри теплоенергетики та холодильної техніки успішно захистив дисертацію

У спеціалізованій вченій раді Д 26.224.01 Інституту технічної теплофізики НАН України відбувся захист дисертації «Теплогідродинамічні процеси в низхідних кільцевих паро-рідинних потоках розчинів із розвинутою хвильовою структурою під час пароутворення» доцента кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Валентина Петренка на здобуття наукового с...

READ YOURSELF

Докторант кафедри теплоенергетики та холодильної техніки успішно захистив дисертацію 13 november 2019