Н У Х Т

Наша магістрантка стала героїнею публікації німецького журналу «Packaging Journal»

14 december 2022

Наша магістрантка стала героїнею публікації німецького журналу «Packaging Journal»

Магістрантка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Ольга Степанова стала героїнею публікації німецького журналу «Packaging Journal».

У матеріалі розповідається про здобутки нашої здобувачки освіти, освітню програму «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв», за якою вона навчається в нашому університеті, та перемогу у Міжнародному конкурсі упаковки «German Packaging Award 2022, Young Talents».

У інтерв’ю Ольга ділиться позитивними емоціями про навчання у НУХТ, захопленням своєю спеціальністю та розробленням нової упаковки для стаканчиків із йогуртом.

Усе це, на жаль, відбувається у складних умовах воєнного часу, що не завадило досягти успіху і продемонструвати усьому світові цілеспрямованість і незламність українців та талановитість нашої молоді.

Читаючи інтерв’ю, щиро радіють здобуткам Ольги Степанової її керівниця – доцентка Наталія Кулик і весь колектив кафедри.

Published on: 14-12-2022
Read also:
Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває!

Наприкінці листопада 2021 року в Департаменті економіки та цифровізації Київської обласної державної адміністрації відбулася стратегічна сесія, яка стала фінальним заходом цього року в процесі підприємницького відкриття сфери смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживними якостями (фун...

READ YOURSELF

Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває! 30 november 2021

Академік IUFoST відвідав університет і прочитав лекцію студентам

19 березня наш університет приймав чергового поважного гостя – до НУХТ завітав професор Октавіо Паредес-Лопез – найвідоміший у світі експерт з харчової біотехнології і нутріцевтики, який має майже 200 публікацій з цитованістю 10750 та h-індексом 50. Свого часу професор Паредес-Лопез був президентом Мексиканської академії наук, він – засновник і ака...

READ YOURSELF

Академік IUFoST відвідав університет і прочитав лекцію студентам 19 march 2019

На що звернути увагу під час вибору йогурта: фахівець НУХТ надала роз’яснення глядачам каналу «Київ»

Команда телеканалу «Київ» завітала на кафедру технології молока і молочних продуктів із метою підготовки випуску на тему «На що звернути увагу під час вибору йогурта». Роз’яснення телевізійникам дала заступниця директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Анастасія Пухляк. ...

READ YOURSELF

На що звернути увагу під час вибору йогурта: фахівець НУХТ надала роз’яснення глядачам каналу «Київ» 15 july 2019