Н У Х Т

До єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови готуються студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

29 may 2020

До єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови готуються студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

За ініціативи декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професора Віктора Доценка була організована онлайн-зустріч «ЄВІ на 200 балів» для здобувачів 4 курсу із завідувачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Оленою Галинською.

Відбулося три сесії на платформі Zoom зі студентами спеціальностей факультету – «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм», на яких були присутні не тільки студенти, а й викладачі, завідувачі кафедр і представники деканату для підсилення профорієнтаційної компоненти онлайн-заходу.

Під час зустрічі Олена Галинська ознайомила присутніх здобувачів із форматом ЄВІ з іноземної мови (англійської, німецької, французької або іспанської мови) – тестуванням, яке складається з 2-х частин, «Читання» і «Використання мови», видами завдань, рекомендувала навчальні підручники і оптимальні способи для самопідготовки до ЄВІ рівня B1-B2.

Завідувач нагадала студентам, що пройти пробні тести, розроблені викладачами кафедри іноземних мов професійного спрямування, можна у будь-який зручний час на платформі дистанційного навчання.

Заступник декана з навчальної роботи Віта Цирульнікова відповіла на питання щодо особливостей реєстрації на ЄВІ, які вже виникли у студентів на цьому етапі, запевнила їх, що сумлінна підготовка – запорука успішного складання іспиту, і наголосила, що важливо дотримуватися термінів вступної кампанії. Зі словами підтримки до студентів звернулися також завідувачі випускових кафедр і присутні викладачі.

Колектив факультету вдячний Олені Галинській за формування іншомовної комунікативної компетентності здобувачів для успішного складання ЄВІ, Віті Цирульніковій – за ґрунтовні рекомендації, які допоможуть під час реєстрації, присутнім викладачам кафедр – за мотивацію студентів до здобуття магістерського рівня вищої освіти!

Шановні студенти 4 курсу, реєстрація на ЄВІ триває! Будьте впевнені у собі та своїх здобутих знаннях, не зволікайте – реєструйтеся!

 

Published on: 29-05-2020
Read also:
Підвищувати рівень продуктивності і атмосфери командної роботи навчилися першокурсники спеціальності «Туризм»

2 жовтня 2019 року для студентів першого курсу спеціальності «Туризм» співробітником Центру командної взаємодії «Еко Тур» Олегом Танасійчуком був проведений цікавий тренінг, спрямований на підвищення рівня продуктивності і атмосфери командної роботи. Студенти мали можливість випробувати на практиці ефективні способи командної взаємодії, що, водноч...

READ YOURSELF

Підвищувати рівень продуктивності і атмосфери командної роботи навчилися першокурсники спеціальності «Туризм» 04 october 2019

Знайомство з Carlsberg Ukraine

Здобувачі групи ХЕ-ІІІ-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою відвідали провідне пивоварне виробництво в Східній Європі – Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine», яке є частиною Carlsberg Group, однієї з найбільших пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та ...

READ YOURSELF

Знайомство з Carlsberg Ukraine 14 december 2023

Семінар для магістрантів від фахівця компанії «Хр. Хансен Україна»

8 листопада 2023 р. на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів за участі ТОВ «Хр. Хансен Україна», яке є офіційним представником данської компанії Chr. Hansen A/S, відбулося семінарське заняття з дисципліни «Інноваційні технології м’ясних і м'ясомістких продуктів» для магістрантів першого курсу навчання освітньо-професійної програми «Технологі...

READ YOURSELF

Семінар для магістрантів від фахівця компанії «Хр. Хансен Україна» 09 november 2023