Н У Х Т

Викладачі НУХТ ніколи не зупиняються на досягнутому

20 april 2019

Викладачі НУХТ ніколи не зупиняються на досягнутому

Постійне навчання, саморозвиток, мотивація та підвищення професіоналізму й компетентності педагога є важливою складовою успіху кожного навчального закладу. 18-19 квітня 2019 року доцент кафедри економіки і права Оксана Відоменко пройшла підвищення кваліфікації у формі тренінгу «Гейміфікація у процесі викладання просторових дисциплін», який проводила кафедра регіоналістики і туризму КНЕУ.

У ході тренінгу розглядалися багато важливих питань сьогодення у розрізі регіонального розвитку. Найбільш актуальними та цікавими були дискусії учасників «Хто Ви: раціоналіст, ідеаліст, спойлер, Homo Ludens чи ентузіаст? Які ваші особистісні цінності? А які регіональні чи державні цінності? Чи будете Ви жертвувати власним доходом заради розвитку регіону, науки, культури, мистецтва, освіти?».

Наш викладач отримала неймовірні враження від економічної гри. Багато колег-учасників із різних вишів України ділилися своїм баченням та висловлювали думки щодо сучасних реалій господарювання регіонів: переваги, недоліки, пріоритети, проблеми тощо. Цей досвід неабияк стимулює до вивчення нових і поглиблення існуючих знань по навчальній дисципліні «Регіональна економіка», розширює бачення та спрямовує до використання нових методів навчання і викладання студентам.

Потрібно не припиняти розвиватися, наші викладачі це розуміють й відкриті до нового завжди.

Published on: 20-04-2019
Read also:
Сучасні аспекти раціонального харчування дослідила магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології

Магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології І року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Юлія Гайдук взяла участь у головному заході, присвяченому проблемам харчування, – XII науково-практичній конференції з міжнародною участю «Сучасні аспекти раціонального харчування», що працювала 14-15 травня 2019 року в Києві. Органі...

READ YOURSELF

Сучасні аспекти раціонального харчування дослідила магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології 20 may 2019

Високий науковий потенціал

14 грудня 2023 р. представлено Національний рейтинг України Ukrainian National H-index Ranking за даними IV кварталу 2023 року. National H-index Ranking – міжнародний некомерційний рейтинг, створений з метою прозорого та уніфікованого ранжування університетів, наукових організацій та установ, що спеціалізуються на наукових дослідженнях. Ключовим п...

READ YOURSELF

Високий науковий потенціал 14 december 2023

Розпочала роботу науково-технічна конференція в рамках 24-ї секції Наукової ради МОН

5-6 листопада 2019 р. у рамках 24-ї секції за фаховим напрямком «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України в університеті працює VIІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції». Мето...

READ YOURSELF

Розпочала роботу науково-технічна конференція в рамках 24-ї секції Наукової ради МОН 05 november 2019

Традиції здорових харчових звичок довголіття

В університеті за ініціативи та підтримки ректора Олександра Шевченка та голови київської міської організації Науково-технічного товариства харчової промисловості України Юрія Задніпряного відбувся спільний захід кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та проєкту «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід» із...

READ YOURSELF

Традиції здорових харчових звичок довголіття 30 june 2025