Н У Х Т

Викладачі НУХТ ніколи не зупиняються на досягнутому

20 april 2019

Викладачі НУХТ ніколи не зупиняються на досягнутому

Постійне навчання, саморозвиток, мотивація та підвищення професіоналізму й компетентності педагога є важливою складовою успіху кожного навчального закладу. 18-19 квітня 2019 року доцент кафедри економіки і права Оксана Відоменко пройшла підвищення кваліфікації у формі тренінгу «Гейміфікація у процесі викладання просторових дисциплін», який проводила кафедра регіоналістики і туризму КНЕУ.

У ході тренінгу розглядалися багато важливих питань сьогодення у розрізі регіонального розвитку. Найбільш актуальними та цікавими були дискусії учасників «Хто Ви: раціоналіст, ідеаліст, спойлер, Homo Ludens чи ентузіаст? Які ваші особистісні цінності? А які регіональні чи державні цінності? Чи будете Ви жертвувати власним доходом заради розвитку регіону, науки, культури, мистецтва, освіти?».

Наш викладач отримала неймовірні враження від економічної гри. Багато колег-учасників із різних вишів України ділилися своїм баченням та висловлювали думки щодо сучасних реалій господарювання регіонів: переваги, недоліки, пріоритети, проблеми тощо. Цей досвід неабияк стимулює до вивчення нових і поглиблення існуючих знань по навчальній дисципліні «Регіональна економіка», розширює бачення та спрямовує до використання нових методів навчання і викладання студентам.

Потрібно не припиняти розвиватися, наші викладачі це розуміють й відкриті до нового завжди.

Published on: 20-04-2019
Read also:
Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень на науковому семінарі

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар «Удосконалення технології хлібного квасу з використанням природних матеріалів». Доповідач – викладач Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Ольга Дулька. Ольга Дулька ...

READ YOURSELF

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень на науковому семінарі 10 april 2019

Коло партнерів розширюється

У жовтні 2022 року за ініціативи ректора Олександра Шевченка та ректорки Луцького національного технічного університету Ірини Вахович, спираючись на інтереси взаємовигідного співробітництва у галузі науки і освіти та з метою подальшого розвитку науково-дослідної роботи, укладений договір про співробітництво між нашими закладами освіти. Співробітни...

READ YOURSELF

Коло партнерів розширюється 31 october 2022

«Goodvalley» запрошує на практику студентів НУХТ

Колектив випускової кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів активно розширює базу підприємств-партнерів, невпинно залучаючи до співпраці провідні компанії не лише України, але й близького та дальнього зарубіжжя. У січні 2020 року фахівці кафедри, професор Василь Пасічний і доцент Олег Галенко побували у польському відділенні групи компаній «Go...

READ YOURSELF

«Goodvalley» запрошує на практику студентів НУХТ 17 february 2020

Наші здобувачі успішно захищають кваліфікаційні роботи навіть з передової!

Історія розповідає про безкінечну боротьбу кожної людини за її права та бажання – бажання свободи, бажання жити, бажання розвиватися та право на ідентичність, унікальність. Це притаманне всім народам без виключення та проявляється найяскравіше у народів із великим духом і волею. Українські землі протягом усієї своєї історії заселяють величні люди ...

READ YOURSELF

Наші здобувачі успішно захищають кваліфікаційні роботи навіть з передової! 27 june 2022