Н У Х Т

Надихаємо й надихаємося на нові здобутки і Перемогу

15 june 2022

Надихаємо й надихаємося на нові здобутки і Перемогу

Наш університет є членом багатьох галузевих і професійних асоціацій, як вітчизняних, так і зарубіжних. Серед них і громадська організація «Клуб пакувальників України», що серед іншої своєї активної діяльності випускає фаховий журнал «Упаковка», третій номер якого побачив світ днями.

Тематика номера – логістика, нові матеріали, етикетка, обладнання, дослідження та інновації, українські конкурси на кращу упаковку та етикетку (до речі, фахівчиня нашого університету входила до складу його професійного журі, а всі наші здобувачі освіти й викладачі мали можливість обрати найкращі з них у глядацькому голосуванні ), історичні нариси про етикетку для вина, думки фахівців пакувальної індустрії.

Номер надихає та мотивує на нові здобутки й Перемогу.

Серед публікацій також стаття «Навчання під час війни», автором якої є доцентка кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв, провідна фахівчиня у галузі полімерної упаковки, гарантка освітньої програми з комп’ютерних технологій дизайну і виготовлення упаковки Наталія Кулик.

Редакція журналу звернулася до відомих спеціалістів пакувальної справи з проханням розповісти про свої дії під час війни, плани та перспективи щодо відбудови та розвитку української пакувальної індустрії. Серед тих, хто відгукнувся, була й наша викладачка, яка зазначила, що навчання здобувачів освіти в режимі воєнного стану – передусім підтримка, відверте спілкування, а вже потім навчальний процес. У колективу університету завжди на першому плані індивідуальний підхід до кожного студента з урахуванням об’єктивних умов та можливостей, а також психологічного та емоційного стану. Викладачка розповіла, що мріє робити разом зі своїми студентами після Перемоги – відвідувати з екскурсіями вітчизняні підприємства пакувальної та поліграфічної галузей, зустрічатися із закордонними друзями (нагадаємо, були заплановані стажування здобувачів кафедри у Берлінському технічному університеті і німецьких здобувачів у нашому, але на заваді стали спочатку пандемія, а потім війна). Мрій і планів у наших здобувачів і викладачів, як завжди, багато. Але головне – є віра в те, що всі вони обов’язково здійсняться!

Номер для перегляду доступний тут.

Вдячні редакції журналу «Упаковка» за якісний інформаційний контент. Тримаймося! Разом переможемо!

Published on: 15-06-2022
Read also:
Реальні pr-кампанії для маркетингу НУХТ від гуртківців «Інтелектуалу»

Нещодавно стартувала робота студентського наукового гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. «PR і реклама як складові маркетингової політики просування» – тема, що виявилася цікавою для здобувачів спеціальностей D5 «Маркетинг», D7 «Торгівля» та С7 «Журналістика» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Як і зазвичай, МасКотик Марк приніс майбутні...

READ YOURSELF

Реальні pr-кампанії для маркетингу НУХТ від гуртківців «Інтелектуалу» 23 september 2025

Розвиток культури якості в освіті: викладачі факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – на фаховому семінарі НАЗЯВО

16 жовтня 2025 року викладачки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка – завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран, професорка кафедри Тетяна Сильчук, завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник, професорка кафедри Ірина Антоненко та асистентка кафедри технології...

READ YOURSELF

Розвиток культури якості в освіті: викладачі факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – на фаховому семінарі НАЗЯВО 20 october 2025

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів розпочала стажування у Жешувському університеті

За пропозиціями країн-партнерів України проводяться конкурси на різноманітні програми наукового стажування. Серед них Національним науковим центром у місті Краків (Польща) був проведений конкурс на річне наукове стажування для науково-педагогічних працівників України, які співпрацюють із польськими вищими освітніми закладами. За результатами конку...

READ YOURSELF

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів розпочала стажування у Жешувському університеті 03 june 2022

Беремо не кількістю, а якістю…

Цими простими словами можна сформулювати результат засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт за освітнім ступенем «бакалавр» на кафедрі технології оздоровчих продуктів. Отож, 8 випускників – і 8 відмінних оцінок. Вісьмох фахівців принципово нового покоління технологів із оздоровчого харчування знову підготувала кафедра, яка ...

READ YOURSELF

Беремо не кількістю, а якістю… 19 june 2025