Н У Х Т

Міжнародно-визнані досягнення наших вчених

26 october 2022

Міжнародно-визнані досягнення наших вчених

У нашому університеті значна увага приділяється міжнародній діяльності – наші здобувачі освіти й викладачі широко користуються можливостями академічної мобільності, в рамках якої проходять практичну підготовку, стажуються, займаються спільними науковими дослідженнями в університетах, наукових установах та на підприємствах країн Європи, Америки та Азії.

19 жовтня матеріали наукової роботи з визначення впливу борошна з насіння гарбуза на конформаційні зміни структури білкових речовин тіста та хліба з пшеничного борошна методом відбивної спектроскопії ближнього інфрачервоного діапазону, яку виконують завідувачка кафедри фізики Світлана Літвінчук, доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Галенко та доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко спільно з професорами Пізанського університету (Італія) Алессіо Кавіччі, Констанцою Чекканті, Лусією Гвіді та професоркою Університету Мачерата (Італія) К’ярою Міньяні, були опубліковані у одному з найавторитетніших світових наукових журналів «Plants».

Стаття «Conformational Changes in the Structure of Dough and Bread Enriched with Pumpkin Seed Flour» («Конформаційні зміни в структурі тіста та хліба, збагаченого борошном з гарбузового насіння») надрукована у спеціальному випуску «Biofortification – Advances in Functional Food Research II» (Біофортифікація – прогрес у дослідженні функціональної їжі II) з Impact Factor 4.658, квартиль Q1.

Вітаємо наших молодих науковців і бажаємо подальших спільних міжнародних наукових досягнень! 

Published on: 26-10-2022
Read also:
Розпочалася серія захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

13 червня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки розпочалася серія захистів кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» здобувачами денної форми навчання освітньо-професійної програми «Прикладна механіка». Екзаменаційна комісія працює у складі завідувачки кафедри, професорки Людмили Кривопляс-Володіної, доцентів Костянти...

READ YOURSELF

Розпочалася серія захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 14 june 2023

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи розширюють використання ІТ-продуктів в освітньому процесі

На початку цього року був підписаний договір про співпрацю між нашим університетом і Громадською організацією «Освітня фундація продуктового ІТ», яка тісно співпрацює з продуктовою IT-компанією Genesis. Мета співпраці – сприяння розвитку вищої освіти і науки України; проведення двосторонніх заходів спрямованих на обмін досвідом за пріоритетними і ...

READ YOURSELF

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи розширюють використання ІТ-продуктів в освітньому процесі 06 march 2023

Знайомство з Carlsberg Ukraine

Здобувачі групи ХЕ-ІІІ-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою відвідали провідне пивоварне виробництво в Східній Європі – Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine», яке є частиною Carlsberg Group, однієї з найбільших пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та ...

READ YOURSELF

Знайомство з Carlsberg Ukraine 14 december 2023

Науково-технічна рада університету проаналізувала наукову діяльність у навчальному році, що завершився

30 червня 2020 року на платформі ZOOM відбулося планове засідання Науково-технічної ради Національного університету харчових технологій. На засіданні були присутні 23 члени Науково-технічної ради та керівники проєктів. Голова ради, проректор з наукової роботи, професор Олександр Шевченко розпочав засідання з інформації щодо аналізу наукової діяль...

READ YOURSELF

Науково-технічна рада університету проаналізувала наукову діяльність у навчальному році, що завершився 02 july 2020